2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ay kızlar gunaydın dün ayak ve kollarımın agrısından uyuyamadım , bide 3 gündür tuvalaete gidemiyorum bagırsaklarım cok kötü durumda doktorumu aradım bacak agrıları için magnezyum diasporal ve kabızlıgım içinse duphaloc ilaç kullan dedi ayy ne zormus bu kabızlık ve gebelikte bacak krampları uyumadım gece sabah bi baktım tık gecti magnezyum ve duphaloc kullanacagım bugun doktorumun önerisiyle umarım gecer 🤲🏻
magnezyum ağrılara çok iyi geliyor ben de kullanıyorum bence baya etkisi var. Geçen gün içmeyi unutmuşum sol kolum karıncalanıp uyuşmaya başladı içtim hemen geçti. Duphalac çok şekerli bi ilaç bilgin olsun sade içmek biraz zor oluyor meyve suyu ile karıştırıp içebilirsin. Bağırsaklara baya faydası oluyor.

oh siz de baya halletmişsiniz canım benim oda derdim yok şimdilik :KK70:

Benim hiç ağrım olmadı canım. Aşı olurken kolunu sıkma, kasların gergin olursa bence daha çok ağrı yapıyor. Aşıdan sonra önlem amaçlı koluna buz koyabilirsin. Bir de gece üstüne yatma onun da çok etkisi var ağrı olmamasında ben bunlara dikkat ettim hiç ağrım olmadı, hatta aşı olduğum ertesi gün mutfak dolaplarını falan sildim ağrır diye bekledim ama ağrımadı :halay:
Eşim hevesli oda konusunda bende neden olmasın dedim istedim yani 😊 bu hafta boya işini halledeceğiz resmi tatil falanda var iyi oldu 😂
Ay inşallah bende ağrısız sızısız atlatırım inşallah canım ya 😔 maşallah sana ne güzel 🤭

Oh masallah ben daha bisey almadim. Araba sut sagma mak.burun aspiratoru ablamdan alicam temiz temiz saklamıştı. Kasimda tum ihtiyaclari almayi planliyorum. Simdiden alacaklarimi netlestiriyorum. Insallah basarili olurum.
son aylara çok bırakmak istemedim canım enerjim yerindeyken hepsini halledeyim diyorum son haftalarım telaşsız geçsin dinlenme modunda. 30-32. haftamda da kıyafetlerini yıkayıp hastane çantamı hazır edicem sonrası yatış :KK70:

günaydın kızlar dün ayrıntılı ultrasonda bebeğimin kalbindeki parlaklık gitmiş beyindeki kistler duruyor malesef ama onun dışında herşey yolunda dedi gelişimi haftası ile uyumlu büyümüş iyice miniğim çok hareketliydi doktor bayağı zorlandı :KK70:kist içinde takipte kalacağız dedi detaylıca bakmak için bir de fetal emar istedi bu konuda bilgisi olan var mı acaba ilk kez duydum .o_O bugün öğlende kendi doktoruma randevum var kalbine tekrardan bakacak inşallah tekrar güzel haberler alırım :emir_bebek::anne:
Beyindeki kist icin benim dr 26 haftada gecer demisti farkli bi tani yontemi soylemedi. Sadece fetal dna yi en basta soylemisti onu yaptirsaydiniz kesin bir sonuc olurdu dedi. Persembe bnimde detayli var bakalim bana ne diyecek

Eşim hevesli oda konusunda bende neden olmasın dedim istedim yani 😊 bu hafta boya işini halledeceğiz resmi tatil falanda var iyi oldu 😂
Ay inşallah bende ağrısız sızısız atlatırım inşallah canım ya 😔 maşallah sana ne güzel 🤭
Allah içinize sindirsin canım. Dediklerimi dene bakalım bi belki faydası olur :KK70:

Bugün tetanoz olacağım inşallah ağrım olmaz biraz korku var içimde 🤭🤦‍♀️
Korkma canimm 🤭 bn az once oldum ilac bi acitti ama cok da degil. Sag koluma yaptirdim sola yatiyorum diye. Covid asisinda sola yapilmistu ustune yattim ve felc😁 neyse insallah agrimiz olmaz. Simdi buz koyayim etki eder heralde

son aylara çok bırakmak istemedim canım enerjim yerindeyken hepsini halledeyim diyorum son haftalarım telaşsız geçsin dinlenme modunda. 30-32. haftamda da kıyafetlerini yıkayıp hastane çantamı hazır edicem sonrası yatış :KK70:
Bnde cok istedim boyle yapmayi hala gec kalmis sayilmam heralde 🤭 ama yengec üşengeçliği +is + pesimi birakmayan hastalik alerji ataklari +korkular derken 20 haftayi devirdik 😁

Beyindeki kist icin benim dr 26 haftada gecer demisti farkli bi tani yontemi soylemedi. Sadece fetal dna yi en basta soylemisti onu yaptirsaydiniz kesin bir sonuc olurdu dedi. Persembe bnimde detayli var bakalim bana ne diyecek
inşallah güzel haberler alırsın canım bizi de haberdar et mutlaka

Bnde cok istedim boyle yapmayi hala gec kalmis sayilmam heralde 🤭 ama yengec üşengeçliği +is + pesimi birakmayan hastalik alerji ataklari +korkular derken 20 haftayi devirdik 😁
Hala zamanın var canım :KK70: ben biraz tez canlı olmamın avantajını yaşıyorum sanırım hemen her şey bitsin kafam rahat olsun diye koşar adım gidiyorum çalışmasam daha hızlı bile gidebilirdim :KK70:

Son haftalara birakmamak lazim. Hatta hemsire sey demisti 28. hafta da artik hastane cantaniz bile hazir olsun. Bu dogum işi çok farkli ummadigin an olabiliyor. Oglumda takip ettigim grupta Haziran sonu olacak dogum Mayista oldu ondan hazirliksiz yakalanmamak lazim

Son haftalara birakmamak lazim. Hatta hemsire sey demisti 28. hafta da artik hastane cantaniz bile hazir olsun. Bu dogum işi çok farkli ummadigin an olabiliyor. Oglumda takip ettigim grupta Haziran sonu olacak dogum Mayista oldu ondan hazirliksiz yakalanmamak lazim
çok doğru canım bence de erken hazırlamanın zararı olmaz faydası olur her an her şey olabiliyor çünkü

Hala zamanın var canım :KK70: ben biraz tez canlı olmamın avantajını yaşıyorum sanırım hemen her şey bitsin kafam rahat olsun diye koşar adım gidiyorum çalışmasam daha hızlı bile gidebilirdim :KK70:
En guzeli bnim icim snn gibi ama dışım da bi usengeclik var ki sorma 😁

canım benim normalde gittiğim doktor perinatolog Ayşe Kırbaş hem onda hemde devlette yaptırdım ayrıntılı ultrasonu?

canım tüm kolestrol değerleri kötü anlama gelmiyormuş iyi kolestrol diye birşeyde var sen yine de uzman görüşü al ama hemen stres yapma kendine ishalinde devam ederse aman ihmal etme çok geçmiş olsun tekrardan ama bu salgında eşimde 3-4 gün ağır atlattı bağırsak enfeksiyonu diye geçiyor sen kendini takipte kal seninki dediğin gibi ilaçtan da olabilir.

canım dün ayrıntılıda doktor bastırınca benimki resmen karnımda halay çekti doktor diyor çok hareketli istediğim pozisyonu yakalayamıyorum diğer doktorda o kadar bastırıp çocuğu rahatsız edersen oda seni rahatsız eder diyor :halay: :KK70:

çok sevindim canım gözün aydın inşallah bundan sonra herşey yolunda gider sağlıkla gelir minik kuzucuk da :KK200::nazar:

canım çok şükür bebeğin beyindeki koroid pleksus kisti dışında birşey görmediler kalpteki parlaklık da gitmiş gelişimi de güzel kisti de takip edeceğiz dedi bakalım oda yok olacak inşallah :dua:
Cok sukur canim masallah ❤️ Insallah beyindeki kist de kaybolur biran önce

magnezyum ağrılara çok iyi geliyor ben de kullanıyorum bence baya etkisi var. Geçen gün içmeyi unutmuşum sol kolum karıncalanıp uyuşmaya başladı içtim hemen geçti. Duphalac çok şekerli bi ilaç bilgin olsun sade içmek biraz zor oluyor meyve suyu ile karıştırıp içebilirsin. Bağırsaklara baya faydası oluyor.
Ayy evet ayak ve kol agrılarım uyutmadı beni gece , üstüne bide kabızlık mahvoldum neyseki sabah yoktular , duphalac nasıl kullanıyorsunu günde bir defa mı bir kaşık mı

Ayy evet ayak ve kol agrılarım uyutmadı beni gece , üstüne bide kabızlık mahvoldum neyseki sabah yoktular , duphalac nasıl kullanıyorsunu günde bir defa mı bir kaşık mı
Ben ilk hamileliğimin başında 2 defa kullanmıştım, eczacının yazdığı şekilde kullandım şuan tam ölçüyü hatırlamıyorum açıkçası 1 ölçekti galiba 🤔

X