- 15 Ekim 2023
- 890
- 1.747
- 25
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.701
Teşekkür ederim sağol canım benimGüzel sonuçlarla ve sabırsızlıkla bekliyorum yarın seni Rabbim yüzünü güldürsün
Amin inşallah canım. Benim bugün yumurta toplama işleminden sonraki 5. günüm. Merkezden aradılar 3. günde 9 tane olan embriyolar 5. günde sadece 3 tanesi dondurulmuş diğer kalanlar takip ediliyormuş onlardan da olursa donduracaklarını yarın yine arayacaklarını söylediler. Opu sonrası ilk reglim 28 ekim ya da en geç 1 kasım gibi görünüyor takvimde ama benim opu işlemim 21 ekim olduğu için çok yakın oluyor diye bu regli de değil aralık reglisinden sonra transfer olabileceğimi söyledi çünkü opu sonrası rahmi en az 1 ay dinlendirmemiz gerekir dedi arayan laborant ama yine regli olunca doktorunuza söyleyin o karar verir dedi. yani Kasım listesinde olamıcam sanırımGüzel sonuçlarla ve sabırsızlıkla bekliyorum yarın seni Rabbim yüzünü güldürsün
Senin için herşey olunda olsun da burası yada başka yer fark etmez canım üzülme benim de 13 yumurtadan 3 tane gitti donduruldu 5.ci günde üzülme hakkında hayırlısı olsun Rabbim gülmeyen yüzümüzü müjdeli haberlerle güldürsün inşallah herşeyden önce bizim sağlığımız bende 25 Eylül'de opu oldum 1 adet bekleyeceğim sanırken ekimden kasıma kaldım mevlam neyler neylerse güzel eyler inşallah bakarsın Aralık topiğini sen açarsın bizde arada selam veririzAmin inşallah canım. Benim bugün yumurta toplama işleminden sonraki 5. günüm. Merkezden aradılar 3. günde 9 tane olan embriyolar 5. günde sadece 3 tanesi dondurulmuş diğer kalanlar takip ediliyormuş onlardan da olursa donduracaklarını yarın yine arayacaklarını söylediler. Opu sonrası ilk reglim 28 ekim ya da en geç 1 kasım gibi görünüyor takvimde ama benim opu işlemim 21 ekim olduğu için çok yakın oluyor diye bu regli de değil aralık reglisinden sonra transfer olabileceğimi söyledi çünkü opu sonrası rahmi en az 1 ay dinlendirmemiz gerekir dedi arayan laborant ama yine regli olunca doktorunuza söyleyin o karar verir dedi. yani Kasım listesinde olamıcam sanırım
Amin inşallah arkadaşım valla onu bunu bilmem ama burada güzel bir aile oluyoruz resmen birbirimizi anlıyor destek oluyoruz bazen en yakınımızdan göremediğimiz bu desteği kaderdaş arkadaşlarımızdan alıyoruz o yüzden güzel bir ortam oluyor topik açabilir miyim bilmiyorum daha çok yeniyim katılmayı yazmayı ve yorum yapabilmeyi yeni öğrendim ama açan olursa ilk katılan ben olurum herhalde onu biliyorum çünküSenin için herşey olunda olsun da burası yada başka yer fark etmez canım üzülme benim de 13 yumurtadan 3 tane gitti donduruldu 5.ci günde üzülme hakkında hayırlısı olsun Rabbim gülmeyen yüzümüzü müjdeli haberlerle güldürsün inşallah herşeyden önce bizim sağlığımız bende 25 Eylül'de opu oldum 1 adet bekleyeceğim sanırken ekimden kasıma kaldım mevlam neyler neylerse güzel eyler inşallah bakarsın Aralık topiğini sen açarsın bizde arada selam veririz
Öğrenirsin hele bir heyecan sarsın seniAmin inşallah arkadaşım valla onu bunu bilmem ama burada güzel bir aile oluyoruz resmen birbirimizi anlıyor destek oluyoruz bazen en yakınımızdan göremediğimiz bu desteği kaderdaş arkadaşlarımızdan alıyoruz o yüzden güzel bir ortam oluyor topik açabilir miyim bilmiyorum daha çok yeniyim katılmayı yazmayı ve yorum yapabilmeyi yeni öğrendim ama açan olursa ilk katılan ben olurum herhalde onu biliyorum çünkü
hadi bakalım gözün aydın temizlik bittiyse zoru atlatmışsın en azından benim için zor çalışınca akşamları fırsat buldukça temizlik yapıyoruz çünküÖğrenirsin hele bir heyecan sarsın senibende öyle düşünüyordum ama bak 2 yıl olmuş ben burda olalıohooooo evet ben çok takılıyorum burda boş vakit çok uğraşacak birşey de yok temizlikte bitti beklemece başladı
Hem çalışmak hem ev hemde bu işlere girişmek gözümde kocaman kocaman gözüktü her birihadi bakalım gözün aydın temizlik bittiyse zoru atlatmışsın en azından benim için zor çalışınca akşamları fırsat buldukça temizlik yapıyoruz çünkü
Bana kalırsa donmuş daha iyi en azından hem siz kendinizi toparlamış oluyorsunuz hemde rahminiz toparlanmış gebelik yaşamaya hazır hale geliyor dinlendiği içinKızlar bilmediğim için soruyorum benim bütün değerlerim normal amh da normal taze transfer mi daha iyi dondurulmuş mu
Benim doktorum taze transfer yapmıyor mesela dondurulmuş transferde başarı oranı daha yüksekmiş tabi ikisininde avantajları ve dezavantajları vardır diye düşünüyorumKızlar bilmediğim için soruyorum benim bütün değerlerim normal amh da normal taze transfer mi daha iyi dondurulmuş mu
kızlar ben tekrar test aldım yaptım 2 dk içinde boyle oldu silik cizgiyi görüyor musunuz
kızlar ben tekrar test aldım yaptım 2 dk içinde boyle oldu silik cizgiyi görüyor musunuz
Allaaaaaahhhhhhh çalsın davullar oynasın kızlarayyy canım benim cok tatlısın cok saol kanda görüp öyle sevinmek istiyorum varsa kanda da cıkar bence hastaneye gidecegiz birazdan
ayy canım hep yanımda oldun sen de cok saol inşallah deger yüksek cıkar da oyle tam içim rahat sevinirimGoşşşşşşş hastaneye goşşşşş
Hepimiz birimiz birimiz hepimiz için varız Rabbim kanda da pozitif olduğunu göstersin inşallahayy canım hep yanımda oldun sen de cok saol inşallah deger yüksek cıkar da oyle tam içim rahat sevinirim
Bende burayı hep gözümün ucuyla takip ediyorummm toms çok sevindimm canımmm Allahımmm daim etsinn sağlıkla kolaylıkla devam etsin aminnnayy canım hep yanımda oldun sen de cok saol inşallah deger yüksek cıkar da oyle tam içim rahat sevinirim