- 15 Ekim 2023
- 890
- 1.747
- 25
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.681
Bakalım benim süreç nasıl ilerliycekmerhaba canım çok sevindim adına beklemek yorucu bir şeyler yapıp beklemej daha güzel daha iyi zaman geciyor
Evet canım artık detayları öğrendim kolum delik deşik olduAnladım canım şimdi bende bilmiyorum çatlamadı dahaama stres dersen o hep var sürekli kan veriyorum Lh değerinin transfer önce artması mı gerek bilgin varmı bende araştırıyorum sürekli yeni yeni öğrenecegim insaAllah
Bendede heyecan başladı valla içim kıpır kıpırYaaçok sevindim hadi insaAllah benimde haftaya birsey çıkmazsa bakalım transferden sonra neler yapacağız zaman nasıl geçecek heyecanlıyım
Hadi bismillahBakalım benim süreç nasıl ilerliycek
Üffff okurken bile bir kıpır kıpır oluyor insan transfer hazırlığında herhangi bir test yapılıyormuydu yoksa sadece rahim kalınlığına mı bakılıyorduBendede heyecan başladı valla içim kıpır kıpır
Canım belirsizlik insanı çok yipratiyor.Sen en iyisi kan verkızlar ben dayanamadım evde bi test daha vardı onu da yaptım negatif di bi saat sonra felan tam gecen süreyi hatırlamıyorum yarım bir saat arası tekrar baktım silik ikinci çizgi vardı doğru degildir demi bekledi cunku hemen çıkmadı
Şuan benden sadece her muayenede kan alındı herhangi bişey istenmedi bende tam bilmiyorum vallaHadi bismillah
Üffff okurken bile bir kıpır kıpır oluyor insan transfer hazırlığında herhangi bir test yapılıyormuydu yoksa sadece rahim kalınlığına mı bakılıyordu
Kan neden alındı peki neye bakmak içinŞuan benden sadece her muayenede kan alındı herhangi bişey istenmedi bende tam bilmiyorum valla
Canooo nasılsınBugün yumurta toplamam var
Yaş 40 ilk deneme sağlıklı embriyo oluşursa bu hafta transfer
Bende tiroid var onun icij bugün verdim progesteron östrojen icij falanKan neden alındı peki neye bakmak için
Aaaa tamam canım hatırladım benden de devlette trasfer zamanı progesteron ve östrojen bakmışlardı 1 kere diğer transfer bakmamışlardı burası özel ilk sürecim tam nasıl ilerleme sağlayacaklar bilmiyorumBende tiroid var onun icij bugün verdim progesteron östrojen icij falan
Dün sadece Lh baktı estradiol bilmiyorum kaç ama sistemden takipteyim sürekli sonuçlarıEvet canım artık detayları öğrendim kolum delik deşik oldulh ve estradiolün aynı zamanda artıp aynı zamanda düşmesi lazım mesela benim estradiol arttı ama lh artmadı düştü transfer bu ay iptal oldu
Tedavinin ilaçlama yoksa doğal mi olacağına bağlı biraz normalde bir test yapılmıyor canımHadi bismillah
Üffff okurken bile bir kıpır kıpır oluyor insan transfer hazırlığında herhangi bir test yapılıyormuydu yoksa sadece rahim kalınlığına mı bakılıyordu
Çok karışık yaaa devlet bana transfer sonrası sadece estrofem vermişti günde 3 defa başka ilaç kullanmamıştım şimdi değişik geliyor gelişmelerTedavinin ilaçlama yoksa doğal mi olacağına bağlı biraz normalde bir test yapılmıyor canım
Şuan benden sadece her muayenede kan alındı herhangi bişey istenmedi bende tam bilmiyorum valla
iyi ilerler inşallah ya bu arada transfer oncesi sadecw progesteron bakılıyo diye biliyorum canım heralde aynı gün fln bakılırBakalım benim süreç nasıl ilerliycek
Dr bana bugün dediki progesteron ve tiroid için kan Alicam.Yarin tekrar muayene gidiyorumiyi ilerler inşallah ya bu arada transfer oncesi sadecw progesteron bakılıyo diye biliyorum canım heralde aynı gün fln bakılır
Hayırlı haberler alırsın canım inşallahDr bana bugün dediki progesteron ve tiroid için kan Alicam.Yarin tekrar muayene gidiyorum
Amin amin canımHayırlı haberler alırsın canım inşallah
Bizde tablomuzda sırayla pozitifi görürüz
Güzel sonuçlarla ve sabırsızlıkla bekliyorum yarın seni Rabbim yüzünü güldürsünAmin amin canımyarın inşallah herşey netleşecek