- 15 Ekim 2023
- 890
- 1.747
- 25
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.741
İnşallah vardırkan verdim sonucu bekliyorum
Kaçıncı gündesiniz bide bana dekort ve coraspin yazdı doktorBen transfer olduğum ilk gün vardı ve hala fitile devam ediyorum canımm
amin inşallah canım hepimiz annelik duygusunu yaşarız inşallahİnşallah vardırbu mübarek gecede Rabbim gönlünden ne geçiyorsa onu verir inşallah
Teşekkürler kızlar cevaplar için iyiki burası varevet normal canım genelde oluyor benim de var hala progestan da günde 3 kez devam
İşteee buuuu Tomrisskan verdim sonucu bekliyorum
Yok 3. Günhayırlı olsun 5. gün embriyosu mu. hadi bakalım sonu güzel olsun
Ben 20 ekimde 3.gün çift embriyo transferi oldumm canım 6.günKaçıncı gündesiniz bide bana dekort ve coraspin yazdı doktor
Yok canım bu dönemde tabii ki eğilmeli bir yerlere uzanmalı ani hareketlerden kaçınmalıyız bol bol bol su içelim ve badem ceviz kabak çekirdeği fındık çiğ hepsiTeşekkürler kızlar cevaplar için iyiki burası var
Acaba dedim sandalye çektim diye mi oldu
Kaygılar korkular hep ensemde
yaşla alakası yok söylemlerin emin ol herkese bunu yapıyorlar. Bende önceden kimseye bişey demezdim süreli yaşın geçiyor.bak bizim ufaklığa kardeş yap deniliyordu. Şimdi süreci söyledim kimse daha bişey demiyor. Emin ol 1 tane olsa 2. Yap diye ısrar ederler ondan çok umursamıyorum söylenenleriİnşallah arkadaşım, her güzel haber hepimize yeşeren umutbugün gün vardı kadınlar üstüme geldi yaşın 35 bak çocuk yap artık geç kalıyorsunuz sonra olmaz diye bilmiyorlarki ben nelerle uğraşıyorum. Kimse bilmiyor bizim tedavimizi, yaşadıklarımızı. Herkes için sıradan olan birşey bizim için çok emek demek.
a
amin inşallah canım hepimiz annelik duygusunu yaşarız inşallah
a
amin inşallah canım hepimiz annelik duygusunu yaşarız inşallah
Hep öyle oluyor zaten canım insan korkuyor o kadar süreç yıpranma ama inşallah hepimiz için bu güzel günler gülümsenerek hatırlanır bu sefer güzel olacak herşey içime öyle doğuyorBen de sakince bekliyorum zaten pokişimmmm dün birden ağladım ağladımmmm görsenn sojra pişman oldum sanki hersey bitmiş gibi
Toparlandımm sabaha umutla uyandımm bende sakınce sabırla duayla bekleyeceğim
Prensesimmmmm bütün kalbim seninlebenim kasık agrım vardı hep hafif hatta bugun bi tık fazla var regl oncesi gibi. onun dışında pozitif cıkarsa şok olurum asla hissetmiyordum beklemiyordum
Ayyyyy ciddi misin hadi senden de gelsin güzel haberBugün transfer oldum
12 gün geri sayımı başladı
Aynen canısı hepimiz dört gözle bekliyorduk tomrisn'i hep heyecan tavandı nedense ondan çok emindim ben umarım güzel heberle gelir bangır bangır bağırır burda hamileyim ben diyeİşteee buuuu Tomrisssüpersin en güzelini yapmışın.
Iron Butterfly çiçeğim tablonun ilk gebesi yolda
Teşekkürler kızlar cevaplar için iyiki burası var
Acaba dedim sandalye çektim diye mi oldu
Kaygılar korkular hep kö
evet belirsizlikten nefret ederim. yoksa ds oğrenmeliyim varsa da bakslım hayırlısı neyse o olsun illa olacak diye degil öğrenmek için sadeceİşteee buuuu Tomrisssüpersin en güzelini yapmışın.
Iron Butterfly çiçeğim tablonun ilk gebesi yolda
Ben raporla yaptırıyorum ama rapor çıkana kadar kendim ücret ödeyerek aldım ilaçları şimdiye kadar 16 bin TL falan tuttu yeni alınacak ilaçlar haric bu tutar . Süreç biraz senin yumurtaların büyümesine göre değişiyor gün sayısı . Hakkında hayırlısi olsun inşallahKızlar Allah herkesin kucağını doldursun ben cumartesi günü adetimin 2. Günü ilk muayeneye gideceğim ilk tüp bebek denemem olacak ortalama transfer kaç gün sonra oluyor birde ilaç masrafları kaç bin tutuyor yardımcı olur musunuz
inşallah canım bir tanesin sanki kırk yıldır tanısıyoruz gibi sevincimizi heyecanımızı bizimle yaşıyorsun Allah gonlüne göre versinHep öyle oluyor zaten canım insan korkuyor o kadar süreç yıpranma ama inşallah hepimiz için bu güzel günler gülümsenerek hatırlanır bu sefer güzel olacak herşey içime öyle doğuyor
Prensesimmmmm bütün kalbim seninle
Ayyyyy ciddi misin hadi senden de gelsin güzel haber
Aynen canısı hepimiz dört gözle bekliyorduk tomrisn'i hep heyecan tavandı nedense ondan çok emindim ben umarım güzel heberle gelir bangır bangır bağırır burda hamileyim ben diye
Öyle tabiki umut biz insanoğlu için var hamd olsun bizi yaradana kimileri hemen olurken bizler zorluklarla gebelik yaşamaya çalışıyoruz Rabbim bizlerinde yüzünü güldürsünevet belirsizlikten nefret ederim. yoksa ds oğrenmeliyim varsa da bakslım hayırlısı neyse o olsun illa olacak diye degil öğrenmek için sadece
İyi günde de kötü günde de dayanak olmamızz gerek kendimize bizi bizden başka anlayan yok burası çok şey öğretiyor insanainşallah canım bir tanesin sanki kırk yıldır tanısıyoruz gibi sevincimizi heyecanımızı bizimle yaşıyorsun Allah gonlüne göre versin
Boyle dediklerinde ne cevap veriyorsunuz söylemek istemiyorum çok ama kal gelıyorİnşallah arkadaşım, her güzel haber hepimize yeşeren umutbugün gün vardı kadınlar üstüme geldi yaşın 35 bak çocuk yap artık geç kalıyorsunuz sonra olmaz diye bilmiyorlarki ben nelerle uğraşıyorum. Kimse bilmiyor bizim tedavimizi, yaşadıklarımızı. Herkes için sıradan olan birşey bizim için çok emek demek.
Ben tepkisiz ve sessiz kalıyordum ilk başlarda sonradan alttan bende laf söylemeye başladım kimse artık bişey diyemiyor banaBoyle dediklerinde ne cevap veriyorsunuz söylemek istemiyorum çok ama kal gelıyorkalıyorum oyle
Bazen gerekiyor laf söylemek hakediyorlarBen tepkisiz ve sessiz kalıyordum ilk başlarda sonradan alttan bende laf söylemeye başladım kimse artık bişey diyemiyor bana
Demekki zamanı var canım belkide bebiş vaktini bekliyordurAhh canım çok iyi anlıyorum seni iptal oldu bu ay ve çok üzüldüm kendimi hazırlamıştım ama nasip değilmiş işte