2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Anladım canım şimdi bende bilmiyorum çatlamadı daha😄 ama stres dersen o hep var😂😂 sürekli kan veriyorum Lh değerinin transfer önce artması mı gerek bilgin varmı bende araştırıyorum sürekli yeni yeni öğrenecegim insaAllah 😄😄
Evet canım artık detayları öğrendim kolum delik deşik oldu 🤣 lh ve estradiolün aynı zamanda artıp aynı zamanda düşmesi lazım mesela benim estradiol arttı ama lh artmadı düştü transfer bu ay iptal oldu

kızlar ben dayanamadım evde bi test daha vardı onu da yaptım negatif di bi saat sonra felan tam gecen süreyi hatırlamıyorum yarım bir saat arası tekrar baktım silik ikinci çizgi vardı doğru degildir demi bekledi cunku hemen çıkmadı
Canım belirsizlik insanı çok yipratiyor.Sen en iyisi kan ver 💐

Hadi bismillah 🌺

Üffff okurken bile bir kıpır kıpır oluyor insan transfer hazırlığında herhangi bir test yapılıyormuydu yoksa sadece rahim kalınlığına mı bakılıyordu
Şuan benden sadece her muayenede kan alındı herhangi bişey istenmedi bende tam bilmiyorum valla😂

R Ruyaaam123
1698319330632.png

Bende tiroid var onun icij bugün verdim progesteron östrojen icij falan
Aaaa tamam canım hatırladım benden de devlette trasfer zamanı progesteron ve östrojen bakmışlardı 1 kere diğer transfer bakmamışlardı burası özel ilk sürecim tam nasıl ilerleme sağlayacaklar bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Evet canım artık detayları öğrendim kolum delik deşik oldu 🤣 lh ve estradiolün aynı zamanda artıp aynı zamanda düşmesi lazım mesela benim estradiol arttı ama lh artmadı düştü transfer bu ay iptal oldu
Dün sadece Lh baktı estradiol bilmiyorum kaç ama sistemden takipteyim sürekli sonuçları😂😂 haftaya transfer olur diye düşünüyorum ama kaç gün sürecek böyle acaba birde adetin 7.gunu başlattı beni süreç uzadı iyice çok temkinli davranıyor seviyorum doktorumu😄😄

Tedavinin ilaçlama yoksa doğal mi olacağına bağlı biraz normalde bir test yapılmıyor canım
Çok karışık yaaa devlet bana transfer sonrası sadece estrofem vermişti günde 3 defa başka ilaç kullanmamıştım şimdi değişik geliyor gelişmeler

X