- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.661
Ben hiç dikkat etmedim yalan değil ama öğünlerimi az az yedim kilo konusuna dikkat ettim sadece şuan zaten ilaç falan bişey kullanmıyorum beklemdeyimKızlar bu süreçte bitkisel bişeyler yapan var mı yada beslenme konusunda nasıl hareket ediyorsunuz bazı forumlarda ananas kabak çekirdeği nar gibi şeyler yazanlar olmuş uyguladığınız bişey varmı
Canımsın şuan ezan okunuyor burda mevlam hayırlı haber almanı nasip etsin sana inşallahmerhaba canım çok sevindim adına beklemek yorucu bir şeyler yapıp beklemej daha güzel daha iyi zaman geciyor
cok saol canım. benim cok kalpten söylüyorum inşallah senin için de oyledr emeklerin sonu cok güzel olur inşallahCanımsın şuan ezan okunuyor burda mevlam hayırlı haber almanı nasip etsin sana inşallah
Bu erken testlerde kuruma çizgisi oluyor mu ki hiç kullanmadım bilmiyorum ne desem keşke test günün olsa da kan versenkızlar ben dayanamadım evde bi test daha vardı onu da yaptım negatif di bi saat sonra felan tam gecen süreyi hatırlamıyorum yarım bir saat arası tekrar baktım silik ikinci çizgi vardı doğru degildir demi bekledi cunku hemen çıkmadı
evet cok yıpratıyorum belirsizlikten ya negatifse de bilmek istiyorum hiç ümitlenmiyorum hayal kırıklıgı yasamam gercektrn de hazırım çünkü sadece bilmek istiyorum. bi de yarın köye gidecegiz o yüzden bileyim ona göre hareket ederim orada çünkü transfer oldugumu kimse bilmiyor yine dikkat ederim de bilsem daha rahat edecegimBu erken testlerde kuruma çizgisi oluyor mu ki hiç kullanmadım bilmiyorum ne desem keşke test günün olsa da kan versenböyle çok yıpratacaksın kendini
Ne zaman test yaptın çizgiyi ne zaman farknettinevet cok yıpratıyorum belirsizlikten ya negatifse de bilmek istiyorum hiç ümitlenmiyorum hayal kırıklıgı yasamam gercektrn de hazırım çünkü sadece bilmek istiyorum. bi de yarın köye gidecegiz o yüzden bileyim ona göre hareket ederim orada çünkü transfer oldugumu kimse bilmiyor yine dikkat ederim de bilsem daha rahat edecegim
Allgım sen şu çizginin pozitif olmasını nasip et ne olurkızlar ben dayanamadım evde bi test daha vardı onu da yaptım negatif di bi saat sonra felan tam gecen süreyi hatırlamıyorum yarım bir saat arası tekrar baktım silik ikinci çizgi vardı doğru degildir demi bekledi cunku hemen çıkmadı
1 2 sat once yaptım yaptıktan sonra 1 saat geçmiştir ortalama daha fazka degildir o zaman gordumNe zaman test yaptın çizgiyi ne zaman farknettin
Merhaba Hayırlı olsun Allah kolaylıkla nasip etsin kucağınızı doldursunHerkese merhaba 3 senedir korunmasız ilişkiye rağmen ve doktorlar hiçbir sorun bulamamışken hamile kalamadım ve sonunda daha fazla beklememek adına bende bu yola bugün girmiş bulunmaktayım ilk iğnemi klinikte yaptırdım bakalım diğerlerini yapabilecek miyim şüphelihepimizin hakkında hayırlısı olsun benide yazın birbirimize dua edelim
İlk damladan sonra baktığında nasıldı çizgiler1 2 sat once yaptım yaptıktan sonra 1 saat geçmiştir ortalama daha fazka degildir o zaman gordum
ah canım benim cok cok saol cok düşüncelisnAllgım sen şu çizginin pozitif olmasını nasip et ne olur
Bugün kaçıncı günün
Ben 3 denememde de ya hastaneye gidip vurundum yada eve hemşire geldi vurdu ben asla yapamam yani ne ben ne eşim o benden daha panikMerhaba Hayırlı olsun Allah kolaylıkla nasip etsin kucağınızı doldursuniğneleri evde yaparsınız kendiniz ilkinde biraz tedirgin olmanız normal alışılıyor zamanla çünkü yaklaşık 10 gün falan sürüyor bu süreç yine yazın kafanıza takılan olursa bunun için buradayız hepimiz tecrübelerimizi paylaşırız
İlk damladan sonra baktığında nasıldı çizgiler tek cizgiydi sonradan digeri cıktı ilk 3-4 dk bekledim 2. çizgi hiç yoktu
Çok umut ettirmek istemem ama kötü de düşünmeni istemem mevlam hayırlı kapılar açsın önüne gerçkten zor süreçler insan öyle yıpranıyor ki sanki ömründen ömür gidiyor her süreçteah canım benim cok cok saol cok düşüncelisn
17 ekimde transfer oldum 9. oluyor bugun
Kan testi ne zaman vereveksinyoktur heralde olsa hemen cıkardı diye düşünüyorum kısmet artık kan bekleyecegim kendimi üzmeyecegim hayırlısı boyleymiş
Anladım canım şimdi bende bilmiyorum çatlamadı dahaStresten çatlamamış olabilir dedi bazı aylar kadınlar da yumurtlama olmaz dedi benim ikinci denemem ilkide doğal oldu ondan bi sıkıntı çıkmadan transfer olmuştum. Bu sefer böyle bişey yaşadık
YaaKızlar günaydınbende yeni eve geldim rahim kalınlığı 8mm olmuş estrofem günde 4de çıktı tiroid için ve progesteron için kan verdim sonuca göre ya yarın yada cumartesi günü tekrar gidicem son kontroller
İçinizi ferah tutun son anda olmayanı oldurur Allah duaya devamyoktur heralde olsa hemen cıkardı diye düşünüyorum kısmet artık kan bekleyecegim kendimi üzmeyecegim hayırlısı boyleymiş