2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar bu süreçte bitkisel bişeyler yapan var mı yada beslenme konusunda nasıl hareket ediyorsunuz bazı forumlarda ananas kabak çekirdeği nar gibi şeyler yazanlar olmuş uyguladığınız bişey varmı
Ben hiç dikkat etmedim yalan değil ama öğünlerimi az az yedim kilo konusuna dikkat ettim sadece şuan zaten ilaç falan bişey kullanmıyorum beklemdeyim

kızlar ben dayanamadım evde bi test daha vardı onu da yaptım negatif di bi saat sonra felan tam gecen süreyi hatırlamıyorum yarım bir saat arası tekrar baktım silik ikinci çizgi vardı doğru degildir demi bekledi cunku hemen çıkmadı

Eklentiler

• A09F74E4-0F59-405B-B51E-1D8877A9D4F5.jpeg
    73,6 KB · Görüntüleme: 43
Bu erken testlerde kuruma çizgisi oluyor mu ki hiç kullanmadım bilmiyorum ne desem keşke test günün olsa da kan versen böyle çok yıpratacaksın kendini

Bu erken testlerde kuruma çizgisi oluyor mu ki hiç kullanmadım bilmiyorum ne desem keşke test günün olsa da kan versen böyle çok yıpratacaksın kendini
evet cok yıpratıyorum belirsizlikten ya negatifse de bilmek istiyorum hiç ümitlenmiyorum hayal kırıklıgı yasamam gercektrn de hazırım çünkü sadece bilmek istiyorum. bi de yarın köye gidecegiz o yüzden bileyim ona göre hareket ederim orada çünkü transfer oldugumu kimse bilmiyor yine dikkat ederim de bilsem daha rahat edecegim

Ne zaman test yaptın çizgiyi ne zaman farknettin

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-26-13-00-12-91_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_2023-10-26-13-00-37-29_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 39
Allgım sen şu çizginin pozitif olmasını nasip et ne olur
Bugün kaçıncı günün

Merhaba Hayırlı olsun Allah kolaylıkla nasip etsin kucağınızı doldursun iğneleri evde yaparsınız kendiniz ilkinde biraz tedirgin olmanız normal alışılıyor zamanla çünkü yaklaşık 10 gün falan sürüyor bu süreç yine yazın kafanıza takılan olursa bunun için buradayız hepimiz tecrübelerimizi paylaşırız

Ben 3 denememde de ya hastaneye gidip vurundum yada eve hemşire geldi vurdu ben asla yapamam yani ne ben ne eşim o benden daha panik eski zamanlar gözümün önüne geldi yazıyı yazarken

yoktur heralde olsa hemen cıkardı diye düşünüyorum kısmet artık kan bekleyecegim kendimi üzmeyecegim hayırlısı boyleymiş

ah canım benim cok cok saol cok düşüncelisn
17 ekimde transfer oldum 9. oluyor bugun
Çok umut ettirmek istemem ama kötü de düşünmeni istemem mevlam hayırlı kapılar açsın önüne gerçkten zor süreçler insan öyle yıpranıyor ki sanki ömründen ömür gidiyor her süreçte

Stresten çatlamamış olabilir dedi bazı aylar kadınlar da yumurtlama olmaz dedi benim ikinci denemem ilkide doğal oldu ondan bi sıkıntı çıkmadan transfer olmuştum. Bu sefer böyle bişey yaşadık
Anladım canım şimdi bende bilmiyorum çatlamadı daha ama stres dersen o hep var sürekli kan veriyorum Lh değerinin transfer önce artması mı gerek bilgin varmı bende araştırıyorum sürekli yeni yeni öğrenecegim insaAllah

Yaaçok sevindim hadi insaAllah benimde haftaya birsey çıkmazsa bakalım transferden sonra neler yapacağız zaman nasıl geçecek heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…