2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ayyyyy ikisini brilektirşek mi napsak bende hep sendeyim hatta test yapmanı bekledim girdim çıktım sayfana 🤣🤣🤣🤣🤣
Oy beniimm pokişimmm oyy bu benimde aklıma gelmedi değil😂😂😂

Test yapamam ben korkuyorummm birazz dün kendimi paraladımm belirtim yok diye🥹🥹🥹
tomrisn tomrisn canımm seninde var mı benimde 3.gün çift embriyo da 20 ekim transfer

Hepimiz birimiz birimiz hepimiz için varız Rabbim kanda da pozitif olduğunu göstersin inşallah 🌹 senden çok ben heyecan yaptım valla haber bekliyoruz Allah'ın izni ile hadi
evet heyecanını hissettim inşallah pozitiftir hala tam kaptırmıyorum kendimi. hep boyle güzel haberlerre heyecanlanırız inşallah tablomuz pozitiflerle dolsun🌸🌸🌸🌸

Test yapamam ben korkuyorummm birazz dün kendimi paraladımm belirtim yok diye🥹🥹🥹
tomrisn tomrisn canımm seninde var mı benimde 3.gün çift embriyo da 20 ekim transfer
Ben ona bekle dedim dayanamadı yaptı üzüldü biraz ama bugün mutluluk gözyaşları olacak inşallah 🌹🌹🌹 17 Ekim'de transfer oldu kuzu sende bekle daha var sana no test no üzüntü 🤩🤩🤩🤩
evet heyecanını hissettim inşallah pozitiftir hala tam kaptırmıyorum kendimi. hep boyle güzel haberlerre heyecanlanırız inşallah tablomuz pozitiflerle dolsun🌸🌸🌸🌸
Amin canısı amin Rabbim hepimizi mutluluk gözyaşlarına boğsun💐💐💐💐

Ben ona bekle dedim dayanamadı yaptı üzüldü biraz ama bugün mutluluk gözyaşları olacak inşallah 🌹🌹🌹 17 Ekim'de transfer oldu kuzu sende bekle daha var sana no test no üzüntü 🤩🤩🤩🤩

Amin canısı amin Rabbim hepimizi mutluluk gözyaşlarına boğsun💐💐💐💐
Ben de sakince bekliyorum zaten pokişimmmm dün birden ağladım ağladımmmm görsenn sojra pişman oldum sanki hersey bitmiş gibi 🥹🥹
Toparlandımm sabaha umutla uyandımm bende sakınce sabırla duayla bekleyeceğim🥰🥰🥰

Dün sadece Lh baktı estradiol bilmiyorum kaç ama sistemden takipteyim sürekli sonuçları😂😂 haftaya transfer olur diye düşünüyorum ama kaç gün sürecek böyle acaba birde adetin 7.gunu başlattı beni süreç uzadı iyice çok temkinli davranıyor seviyorum doktorumu😄😄
Ahh canım çok iyi anlıyorum seni iptal oldu bu ay ve çok üzüldüm kendimi hazırlamıştım ama nasip değilmiş işte

benim kasık agrım vardı hep hafif hatta bugun bi tık fazla var regl oncesi gibi. onun dışında pozitif cıkarsa şok olurum asla hissetmiyordum beklemiyordum

benim kasık agrım vardı hep hafif hatta bugun bi tık fazla var regl oncesi gibi. onun dışında pozitif cıkarsa şok olurum asla hissetmiyordum beklemiyordum
Bende aynı senin gibiyimm işte bazen sızı gibi varla yok arasında🥹
Sende bana umut olursun bu sayede sabırsızlıkla bekliyorum
Ekimde transfer olanların topiğindeyim ben oraya da istersen yazabilirsin pokişimm zaten her türlü destek sana🥹🥹🥰🥰

Bende aynı senin gibiyimm işte bazen sızı gibi varla yok arasında🥹
Sende bana umut olursun bu sayede sabırsızlıkla bekliyorum
Ekimde transfer olanların topiğindeyim ben oraya da istersen yazabilirsin pokişimm zaten her türlü destek sana🥹🥹🥰🥰
evet canım arada oraya da yazıyordum yazmasam da takıp ediyordum az cok. inşallah bunlar bebişimizin yerleşme belirtileridir. beklemek cok zor ama güzel bekleyişler olsun

X