2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Birşey soracağım güne göre demi embriyo transferini belirliyorlar bir yerde okudum doğru mu yanlış mı bilemedim 2 süreçte de tek başına olduğum için süreçleri hatırlamamakla birlikte takip edemedim hiç 🥴

Yok henüz başlamadım ama belim çok ağrıyor sanki fıtık olmuşum gibi eğilim kalkarken zorlanıyorum sanırım olacağım ama belirsiz yarın başlarım olmazsa yapmaya bir an önce başlasın istiyorum bende uzun zaman oldu o bekleme duygusunu yaşamayalı Rabbim yaşatıp hayırlı sonuç almamızı nasip etsin 🌺
Amin canım benim😘♥️♥️ inşallah en kısa zamanda reglini olursun transfer işlemlerin sorunsuz bir şekilde yapilir🤲🤲

Amin canım benim😘♥️♥️ inşallah en kısa zamanda reglini olursun transfer işlemlerin sorunsuz bir şekilde yapilir🤲🤲
Amin canım böyle okuyunca bile içim kıpır kıpır oluyor acayip duygulara bürünüyorum eşimle konuştuk eğer doktor onay verirse bende çift transfer olmayı düşünüyorum 🤗

Merhaba kızlar Ekim ayında doğal transfer olacaktım yumurtam çatlamadığı için ertelendi şimdi Kasım ayı adetimle transfer günü belirlenecek☺️ hepinize merhaba bu sefer bebeklerimizle kavuşalım
Merhaba canım amin inşallah 🤲💜 bende doğal transfer sürecindeyim de şimdi sizinle de aynı durum olunca yazmak istedim😊 ilk defa bu şekilde transfer olacağım daha önce iki kez ilaçla denemiştik ...yumurta büyümedi diye iptal edecekti erken çağırmış büyüdü çok şükür ama henüz çatlamadı yarın kontrolüm var süreç nasıl ilerleyecek bakalım çok bilmiyorum sizin kaçıncı denemeniz olacak 😊 birde yumurta çatlamamasinin sebebini söyledi mi doktorunuz ??

Amin canım böyle okuyunca bile içim kıpır kıpır oluyor acayip duygulara bürünüyorum eşimle konuştuk eğer doktor onay verirse bende çift transfer olmayı düşünüyorum 🤗
İnsaAllah onay verir belkide nasibinde ikiz vardir çifte mutluluk olur Rabbim kucağını doldursun 🥰🥰 3.denemen olduğu icin kabul edebilir diye düşünüyorum hakkında hayırlısı olsun canım 💜💜

İnsaAllah onay verir belkide nasibinde ikiz vardir çifte mutluluk olur Rabbim kucağını doldursun 🥰🥰 3.denemen olduğu icin kabul edebilir diye düşünüyorum hakkında hayırlısı olsun canım 💜💜
Evet bende öyle düşündüm yaşım 27 🙈 ama geçmişim var hocam çift olur mu dedim biraz onay vermeyecek gibi ama inşallah okeyler hepimize mutluluk yakın olur

Herkese merhaba 3 senedir korunmasız ilişkiye rağmen ve doktorlar hiçbir sorun bulamamışken hamile kalamadım ve sonunda daha fazla beklememek adına bende bu yola bugün girmiş bulunmaktayım ilk iğnemi klinikte yaptırdım bakalım diğerlerini yapabilecek miyim şüpheli 🤔 hepimizin hakkında hayırlısı olsun benide yazın birbirimize dua edelim 🙏🏻🙏🏻

Herkese merhaba 3 senedir korunmasız ilişkiye rağmen ve doktorlar hiçbir sorun bulamamışken hamile kalamadım ve sonunda daha fazla beklememek adına bende bu yola bugün girmiş bulunmaktayım ilk iğnemi klinikte yaptırdım bakalım diğerlerini yapabilecek miyim şüpheli 🤔 hepimizin hakkında hayırlısı olsun benide yazın birbirimize dua edelim 🙏🏻🙏🏻
Merhaba hoşgeldiniz 🌹 tedaviniz hayırlı olsun Rabbim kolaylık versin inşallah nerde başladınız tedaviye sizde sanırım sebepsiz infertilite mi?

Merhaba hoşgeldiniz 🌹 tedaviniz hayırlı olsun Rabbim kolaylık versin inşallah nerde başladınız tedaviye sizde sanırım sebepsiz infertilite mi?
Evet malesef sebepsiz denildi. Özel bi tüp bebek merkezinde başladım. Yaş 29. Gonalf 450 mg verdi doktorum aynı zamanda coraspin ve imom folik asit yazdı şimdilik böyle 🙈

Evet malesef sebepsiz denildi. Özel bi tüp bebek merkezinde başladım. Yaş 29. Gonalf 450 mg verdi doktorum aynı zamanda coraspin ve imom folik asit yazdı şimdilik böyle 🙈
İmom bende kullandım şimdi ara verdim merkez ismi söyleyebilirsin canım sorum yok 🤓🤓🤓 hayırla sonuçlansın sürecin inşallah

Kızlar Allah herkesin kucağını doldursun ben cumartesi günü adetimin 2. Günü ilk muayeneye gideceğim ilk tüp bebek denemem olacak ortalama transfer kaç gün sonra oluyor birde ilaç masrafları kaç bin tutuyor yardımcı olur musunuz
Merhaba hayırlı olsun tedavin opu sonrası durumunuza bağlı taze trasfer de olabilirsiniz 1 hafta içerisinde dondurulup 2 regli sonrası da yapılabilir doktor ve hasta durumuna bağlı bana göre ben raporlu olduğum için opu ya kadar kullandığım ilaçlar 6bin tuttu

Merhaba canım amin inşallah 🤲💜 bende doğal transfer sürecindeyim de şimdi sizinle de aynı durum olunca yazmak istedim😊 ilk defa bu şekilde transfer olacağım daha önce iki kez ilaçla denemiştik ...yumurta büyümedi diye iptal edecekti erken çağırmış büyüdü çok şükür ama henüz çatlamadı yarın kontrolüm var süreç nasıl ilerleyecek bakalım çok bilmiyorum sizin kaçıncı denemeniz olacak 😊 birde yumurta çatlamamasinin sebebini söyledi mi doktorunuz ??
Stresten çatlamamış olabilir dedi bazı aylar kadınlar da yumurtlama olmaz dedi benim ikinci denemem ilkide doğal oldu ondan bi sıkıntı çıkmadan transfer olmuştum. Bu sefer böyle bişey yaşadık😁

Canım hoşgeldin 🥰Tedavin hayırlı uğurlu olsun.Bende iğnelerimi yapamam diye düşündüm mecbur kalınca yaptım iğne yaparken etini elinle sıkıp iğneyi yaparsan morarmada açıda olmuyor .Sen hangi doktora gidiyosun

Kızlar Allah herkesin kucağını doldursun ben cumartesi günü adetimin 2. Günü ilk muayeneye gideceğim ilk tüp bebek denemem olacak ortalama transfer kaç gün sonra oluyor birde ilaç masrafları kaç bin tutuyor yardımcı olur musunuz
Bende transfer aşamasındayım 9 gün önce regli oldum ilaçlarda kişiden kişiye değişiyor . Şuan coraspin folik asit estrofem kullanıyorum dahada ilaç alirmiyin bilmiyorum sana yazılan reçeteyi sağlık ocağına götür oradaki doktor sana bunilaclara yazar daha uyguna alırsın ben eczaneye sordum estrofem 2 kutu 400 TL dedi ben sağlık ocağına gittim yazdırdım 60 TL verdim

Canım hoşgeldin 🥰Tedavin hayırlı uğurlu olsun.Bende iğnelerimi yapamam diye düşündüm mecbur kalınca yaptım iğne yaparken etini elinle sıkıp iğneyi yaparsan morarmada açıda olmuyor .Sen hangi doktora gidiyosun
Teşekkür ederim canım inşallah deneyeceğim. Murat Erdemir’e gidiyorum 🙏🏻

canım ben de pcosum aynı yollardan geçiyoruz inşallah hepimizde güzel olacak, buradan birbirimize güzel haberlerimizi paylaşacağız inşallah. Öncelikle doktorumun bana dediği şekilde anlatayım; ben de senin gibi opudan sonra regli oldum, doktorum doğum kontrol ilacına başlattı, bu ilacı içerken reglimin 20. gününe gelecek şekilde lucrin iğne yaptırdı. Amacı biz pcos olduğumuz için hormonları kendi tedavi şekline göre yönlendirmek. İğneden sonra 5. günüm ben de regli olmayı bekliyorum.Drum iğneden hemen hemen10 gün sonra gelir reglin, gelince 2. ya da 3. günü transfer için tedaviye başalayacağını söyledi. Yani biraz araştırmama göre de hormonlarımızı doğuym kontrol ilaçlarıyla düzenleyip reglimizi beklenilen tarihte olmamız için, lucrin iğneyi de bi sonraki ay yumurtlama zamansız olmasın böylece tedavide aksaklık yaşamayalım diye veriyor. İçini rahat tut, iğneden sonraki regli olduğunda transfer sürecine başlayacaksın Sonrasında bize güzel habeelerle geleceksin inşallah :)
Merhaba çok teşekkür ederim içimi ferahlattığınız için şuan daha da rahatladım açıkcası, siz hangi doktora gidiyorsunuz acaba. inşallah bi an önce güzel haberlerimizi birbirimize veririz.

Kızlar bu süreçte bitkisel bişeyler yapan var mı yada beslenme konusunda nasıl hareket ediyorsunuz bazı forumlarda ananas kabak çekirdeği nar gibi şeyler yazanlar olmuş uyguladığınız bişey varmı 🤔

Kızlar günaydın 😘 bende yeni eve geldim rahim kalınlığı 8mm olmuş estrofem günde 4de çıktı tiroid için ve progesteron için kan verdim sonuca göre ya yarın yada cumartesi günü tekrar gidicem son kontroller😂💙
merhaba canım çok sevindim adına beklemek yorucu bir şeyler yapıp beklemej daha güzel daha iyi zaman geciyor🌸

X