- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.321
Çok amin canımın içi teşekkğr ederim sen nasılsın ne durumda minişler Kayseri'de misin evine geçtin miOlur bebeğim inşAllah vaktinden önce olursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok amin canımın içi teşekkğr ederim sen nasılsın ne durumda minişler Kayseri'de misin evine geçtin miOlur bebeğim inşAllah vaktinden önce olursun
Anladim canım tabi birde ekimdeki transferin iptal olunca o nedenle raporun süresi yetmeyebilir tedavi sürecine anladığım kadarıyla...bu dediğim bitkiyi araştır bir zararı yok diye biliyorum yani ilaç kullanmak tansa doğal birşeyler dene derim...Aslında kafam çok karışık durum gibi biraz ücret konusunda sıkıntı yaşayacağım regli ile ilgili tüp bebek raporum bitiyor Kasım 20 de eğer o zamana kadar işlemim olursa sorun yok ama 20sini geçerse para talep ediyorlar benden o yüzden düşüncem beynimi kemirir gibi regli konusunu o yüzden sordum
Bismillahirrahmanirrahim
Hadi gelin hep sohbet hem muhabbet hemde süreçlerimizi takip edelim birbirimize destek olalım
Anne adayı Yaş Deneme Embriyo gün Transfer tarih Sonuç
Iron Butterfly 27 3.cü deneme 5.ci gün Kasım @merry06 26 1.ci deneme 5.ci gün Kasım @Xiangwei @niles85 @minikbirevhanimi 1sevgi1 24 1.ci deneme @tomrisn 24 3.cü gün çift emriyo 17 Ekim @Ruyaaam123 30 1.ci deneme 3.cü gün @Roseee3535 32 @pinar7834
@husniye35 32 2 embriyo 21 Ekim @minikooommm @yengec1107 @cnsu93 30 1.ci deneme E esrysn 33 3.cü deneme @nevra07 28 1.ci deneme 2 embriyo Kasım
Aynen öyle doktor ilk Ekim dedi hatta burayı Ekim topiği olarak açtım sonra Ekim Kasım oldu netlik kazanınca Kasım oldu 6 ay rapor sürecim bu süreç içerisinde operasyon geçirdim 3 4 ay kendiniz deneyin olur dediler (işlemi yapan başka doktor) ama olmadı doktor aradım 25 Eylül'de opu oldum ki bu zamana geldim. Yok ilaç kullanmak aklımda yok ben sadece genelleme olarak sordum masaj çok kafama yattı 1 hafta öncesi başlasam o esnada hafif sıcak sulu duşlar alsam olur inşallahAnladim canım tabi birde ekimdeki transferin iptal olunca o nedenle raporun süresi yetmeyebilir tedavi sürecine anladığım kadarıyla...bu dediğim bitkiyi araştır bir zararı yok diye biliyorum yani ilaç kullanmak tansa doğal birşeyler dene derim...
Hem Maşallah hemde geçmiş olsun demek istiyorum ablacım hoşgeldin inşallah en güzel zaman ne zamansa o zaman işlemlerimiz gerçekleşirÖncelikle hepimize hayırlı uğurlu olur bu topik. Beni de ekler misin canım beraber takip edelim isterim bu süreci. Bu süreç hepimizin mutlu haber aldığı şekilde ilerler inşallah. Ben pcosum kendimi bildim bileli. Yaşım 31, 5 senedir evliyim. İlk tüp bebek tecrübem bu. Eylül ayında 57 yumurta toplandı bende, ohss olmadım çok şükür, tedbiren 2 adet süreci geçsin demişti doktorum. 12 tane yumurtam sadece 5. güne geldi ve donduruldu. 20 ekim de lucrin oldum aynı zamanda cyclo kullanıyorum son 2 ilacım kaldı. Doktorum 2. adetin 2 ya da 3. gününde gelirsin demişti, tahminim bi 10 günüm daha var regli olmaya. Bu yüzden de allah izin verirde aksilik olmazsa ben de Kasım ayında transefer olacam. Şimdilik tam tarih belli değil, benim hikayem böyle şimdilik :*
Parayı direkt peşin aldılar bizden hiç transferi falan beklemeden siz de direkt vermeyi teklif ettiniz mi ? Memorial işini garantiye alıyor demek vazgeçeriz diyeAynen öyle doktor ilk Ekim dedi hatta burayı Ekim topiği olarak açtım sonra Ekim Kasım oldu netlik kazanınca Kasım oldu 6 ay rapor sürecim bu süreç içerisinde operasyon geçirdim 3 4 ay kendiniz deneyin olur dediler (işlemi yapan başka doktor) ama olmadı doktor aradım 25 Eylül'de opu oldum ki bu zamana geldim. Yok ilaç kullanmak aklımda yok ben sadece genelleme olarak sordum masaj çok kafama yattı 1 hafta öncesi başlasam o esnada hafif sıcak sulu duşlar alsam olur inşallah
Kayserideyğm kuzucumm sonuç alana kadar burdayım sonrasıda yapacam birşeyler pokişimmmÇok amin canımın içi teşekkğr ederim sen nasılsın ne durumda minişler Kayseri'de misin evine geçtin mi
Aynen öyle doktor ilk Ekim dedi hatta burayı Ekim topiği olarak açtım sonra Ekim Kasım oldu netlik kazanınca Kasım oldu 6 ay rapor sürecim bu süreç içerisinde operasyon geçirdim 3 4 ay kendiniz deneyin olur dediler (işlemi yapan başka doktor) ama olmadı doktor aradım 25 Eylül'de opu oldum ki bu zamana geldim. Yok ilaç kullanmak aklımda yok ben sadece genelleme olarak sordum masaj çok kafama yattı 1 hafta öncesi başlasam o esnada hafif sıcak sulu duşlar alsam olur inşa
Hangi Memorial yoksa sizdemi AntalyaParayı direkt peşin aldılar bizden hiç transferi falan beklemeden siz de direkt vermeyi teklif ettiniz mi ? Memorial işini garantiye alıyor demek vazgeçeriz diye
Ben raporlu olduğum için 29.500 TL ödedik hastaneye ilaçların yarısı 6bin tutu ekstra 1kutu gonal-f aldım o sadece 3 bin şu ana kadar harcadığım para işte eğer rapor bitimine trasfer olursam normal hasta olacağım ve hastane 18bin alacak benden bu süreçte transfer sonrası kullanılan ilaçlarda piyasa fiyatı olacak indirim olmayacakParayı direkt peşin aldılar bizden hiç transferi falan beklemeden siz de direkt vermeyi teklif ettiniz mi ? Memorial işini garantiye alıyor demek vazgeçeriz diye
Ayyyy umarım hakkında hayırlısı olur Rabbim o sonsuz mutluluğu sana ve biz bekleyenlere yaşatırKayserideyğm kuzucumm sonuç alana kadar burdayım sonrasıda yapacam birşeyler pokişimmm
Canımsınnnn hepimizee birden Rabbim nasip etsinnn bitanemmBen raporlu olduğum için 29.500 TL ödedik hastaneye ilaçların yarısı 6bin tutu ekstra 1kutu gonal-f aldım o sadece 3 bin şu ana kadar harcadığım para işte eğer rapor bitimine trasfer olursam normal hasta olacağım ve hastane 18bin alacak benden bu süreçte transfer sonrası kullanılan ilaçlarda piyasa fiyatı olacak indirim olmayacak
Ayyyy umarım hakkında hayırlısı olur Rabbim o sonsuz mutluluğu sana ve biz bekleyenlere yaşatır
Sakıncası yoksa sorun neydi pekiBenim Emre tahaoglu İstanbul’da
Hayır benim İstanbul ama tedavi protokolleri hemen hemen aynıHangi Memorial yoksa sizdemi Antalya
Ne söylesem bilemedim yani çok şey var adet sokturmek için ama doğal adet döngünu bence etkileme böyle seylerleBende sizlere birşey soracağım canımlar
Ben şimdi erken regli olmak istiyorum normal günüm 6 Kasım ama ben 3 4 Kasım da olup sürece başlamak istiyorum hastane durumların biraz karışık ne yapsam erken regli olurum ilaç yada ilça dışında düşünüp daha çok strese giriyorum istemsiz bir şekilde
İlaç değil ama regli masajını deneyeceğim canımNe söylesem bilemedim yani çok şey var adet sokturmek için ama doğal adet döngünu bence etkileme böyle seylerle
Hoşgeldin canım tedavinde hayırlı olsun inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsınÖncelikle hepimize hayırlı uğurlu olur bu topik. Beni de ekler misin canım beraber takip edelim isterim bu süreci. Bu süreç hepimizin mutlu haber aldığı şekilde ilerler inşallah. Ben pcosum kendimi bildim bileli. Yaşım 31, 5 senedir evliyim. İlk tüp bebek tecrübem bu. Eylül ayında 57 yumurta toplandı bende, ohss olmadım çok şükür, tedbiren 2 adet süreci geçsin demişti doktorum. 12 tane yumurtam sadece 5. güne geldi ve donduruldu. 20 ekim de lucrin oldum aynı zamanda cyclo kullanıyorum son 2 ilacım kaldı. Doktorum 2. adetin 2 ya da 3. gününde gelirsin demişti, tahminim bi 10 günüm daha var regli olmaya. Bu yüzden de allah izin verirde aksilik olmazsa ben de Kasım ayında transefer olacam. Şimdilik tam tarih belli değil, benim hikayem böyle şimdilik :*
sperm sayısı ve morfolojide sıkıntı vardı ayrıca bende de pcos çıktı şaştık kaldık hiçbir doktor daha önceden söylememişti (ki o kadar iyi doktorlara da gitmeme rağmen) onu da biz çözdük yaptığım ovülasyon takibiyle ve amh değerime de baktık 6 ya yakın çıktı tamam dedik kesin var doktora görününce de pcos tanısı koydu. Daha fazla beklemek istemedik direkt tedavi 20 tane yumurta toplandı bundan 6 tanesi 5. Güne iyi yetişti dondurduk. Benim opudan sonra aşırı ağrım oldu hafif ohss gelişti yine kontrol altında tuttuk zaten dinlenme ve dondurma işlemi yapıldı. Yalnız doktoruma çok güveniyorum gidip sıkıntı yaşayan hasta görmedim bende mesleğim gereği bayağı hassasım bu konuda hayırlısı olsun bakalım sizde sıkıntı neydi ?Sakıncası yoksa sorun neydi peki
Valla ben sadece opuya 43.500 TL ilaclarada bı 30bine yakın verdim gerisi Allah kerimParayı direkt peşin aldılar bizden hiç transferi falan beklemeden siz de direkt vermeyi teklif ettiniz mi ? Memorial işini garantiye alıyor demek vazgeçeriz diye
Senin günlerin nasıl geciyor yanlış bilmiyosam transfer olmuştu galibaKayserideyğm kuzucumm sonuç alana kadar burdayım sonrasıda yapacam birşeyler pokişimmm
Dene bence çünkü raporunun süreci geciyorİlaç değil ama regli masajını deneyeceğim canım