- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.141
Eki Görüntüle 3320713 pazartesi transferim var sakız falımda çıkması tesadüf mü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 3320713 pazartesi transferim var sakız falımda çıkması tesadüf mü
Ben henuz regl olmayı beklıyorum Ama Kasıklarımda agrı hıssedıyorum bırde kendılıgımden gebe kalıyormuşummm@Xiangwei @emily20 merry06 @minikbirevhanimi @ananasmango @Mrymslm kızlar sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz son durumlarınız nedir
Ayyyyy canı gönülden amin amin amin aminBen henuz regl olmayı beklıyorum Ama Kasıklarımda agrı hıssedıyorum bırde kendılıgımden gebe kalıyormuşummm
Umut her zaman vardır canım çok sevindim senin içinbeni de hastaneden aradılar ben 3.gün taze transfer olmuştum 2 tane gerşye bi tane kalmıştı o da 5.güne gelmiş cok cok iyi kalite dediler bugun dondurma işlemi için gideceğiz merkeze cok sevindim
Bende gonal f 900 kullandım günde 350 vuruluyordum bende de akıntı vardı doktoruma söyledim opu işleminde ben uyurken sağolsun smear testi almışben şuan gonal f 900 kullanırıyorum sarı koyu kahve rengindende akıntı geldi sorun olur mu doktoruma yazdım ama korkuyorum ya
İnşallah tutar inşallah dualarımız seninleEvet canım Pazar günü testim var 2 gün kaldı bakalım inşallah tutar ve sağlıkla büyür doğururum
Hayat sürprizlerle dolu bir baktın olmuşBen henuz regl olmayı beklıyorum Ama Kasıklarımda agrı hıssedıyorum bırde kendılıgımden gebe kalıyormuşummm
ayyyyy haber ver muayene oldugunda. istesen 2 tane etmez mi yaa acaba. benim ki de istersen 3 de yapabiliriz dedi de ben o riski göze alamadımKızlar bende dün regli oldum yarın doktora gidicem bakalım inşallah birşey çıkmaz transfer gerçekleşir keşke 2 embriyo transfer etse
Kayınvalidemle annem diyolar doktora söyle iki embriyo transfer etsin bakım yarın doktoruma sorim olurmu diyo 2 olsun isterim 1 kız 1 erkek yeterayyyyy haber ver muayene oldugunda. istesen 2 tane etmez mi yaa acaba. benim ki de istersen 3 de yapabiliriz dedi de ben o riski göze alamadım
Geçen internette gördüm kadına 2 yumurta transfer etmişler 1 tanesi bölünüp üçüz olmuş allahin işi işteayyyyy haber ver muayene oldugunda. istesen 2 tane etmez mi yaa acaba. benim ki de istersen 3 de yapabiliriz dedi de ben o riski göze alamadım
hahahha maşallah hem de bi kız bi erkek istiyor keşke o işler oyle olsa canımKayınvalidemle annem diyolar doktora söyle iki embriyo transfer etsin bakım yarın doktoruma sorim olurmu diyo 2 olsun isterim 1 kız 1 erkek yeter
Ayyyy Allah'ım bende regli olmak biran evvel başlamak istiyorum transfere yaaaaKızlar bende dün regli oldum yarın doktora gidicem bakalım inşallah birşey çıkmaz transfer gerçekleşir keşke 2 embriyo transfer etse
Bende 1 düşünüyorum ama çevrem 2 diye baskı yapıyor resmenayyyyy haber ver muayene oldugunda. istesen 2 tane etmez mi yaa acaba. benim ki de istersen 3 de yapabiliriz dedi de ben o riski göze alamadım
Benimde durum aynı diyebilirim eşimi ikna etseler o bile 2 embriyo ya onay verecek resmenKayınvalidemle annem diyolar doktora söyle iki embriyo transfer etsin bakım yarın doktoruma sorim olurmu diyo 2 olsun isterim 1 kız 1 erkek yeter
senin regli tahmını ne zaman canım inşallah cok yoktur beklemek cokkkk zor. bence 2 tane mantıklı ya cünkü 2 tanenin tutmama ihtimalı de var birinin tutma ihtimalı fr var benim dr um ne kadar cok transfer olursa o kadar cok gebelik şansı diyor da 2 iyi.Ayyyy Allah'ım bende regli olmak biran evvel başlamak istiyorum transfere yaaaa
Bende 1 düşünüyorum ama çevrem 2 diye baskı yapıyor resmen
Benimde durum aynı diyebilirim eşimi ikna etseler o bile 2 embriyo ya onay verecek resmen
Yiğit Çakıroğlu benim doktorum,embriyom kalmadı biz sıfırdan yeni başlıyoruzCanım merhaba bende Ekim sonunda rwgl ile dondurulmuş embriyo ile Şahin beyde başlıyorum senin doktorunda mı Şahin bey bide dondurulmuş mu acaba
Ay ınsaAllah Ya Valla belkıde 11 gun var reglme erken regl olcam bılemıyorum oyle gogus agrım felan yokda kasık agrım Var adet olcakmıs gıbıAyyyyy canı gönülden amin amin amin amin
İnşaAllah Regl beklıyorm bakalım 11 gun var Ne olcakHayat sürprizlerle dolu bir baktın olmuş
Benim Kasım 6 çok var yani bende düşünmüyor değilim ama çoğul gebelik benim için riskli olurmuş öyle söyledi doktor yumurtaların iyi kalite 2 ye herek yok ama illa istersen değerlendirebiliriz dedisenin regli tahmını ne zaman canım inşallah cok yoktur beklemek cokkkk zor. bence 2 tane mantıklı ya cünkü 2 tanenin tutmama ihtimalı de var birinin tutma ihtimalı fr var benim dr um ne kadar cok transfer olursa o kadar cok gebelik şansı diyor da 2 iyi.
Rabbim hayırlı kapılar açsın önünüze inşallahYiğit Çakıroğlu benim doktorum,embriyom kalmadı biz sıfırdan yeni başlıyoruz
Vallahi olur mu olur Allah'ım inşallah nasip eder kendiliğindem gebe kalmayı bir mucize gerçek olurAy ınsaAllah Ya Valla belkıde 11 gun var reglme erken regl olcam bılemıyorum oyle gogus agrım felan yokda kasık agrım Var adet olcakmıs gıbı
zaman geciyor bir şekilde kendinize ugras bulun bol bol sosyalleşin biraz da olsa kafanız dağılsın.yolun sonu güzel inşallah beklemeye degerBenim Kasım 6 çok var yani bende düşünmüyor değilim ama çoğul gebelik benim için riskli olurmuş öyle söyledi doktor yumurtaların iyi kalite 2 ye herek yok ama illa istersen değerlendirebiliriz dedi