- 18 Kasım 2014
- 1.678
- 2.071
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #10.881
Şükür cano darısı kalp atışına
Canım normalde hangi saatte yapıyorsan o saatte yap doktor bırak demiyene kadar birakmaKızlar birsey soracaktım. İlk tüp bebek pek bilgimde yok oksapar 10adet yapınca bitiyor zannediyordum 2 gündür yenisini almamıştım hemşireye sorunca devam dedi aldım eczaneden hemen yapayım mı akşam mı yapmam lazım nette birseyde bulamadım. Transferin 13.günü bugün
Sonuç pozitif olunca ilaç kullanımını önemsemedim degerim yükselmedi tekrar başladım fark etti yarın belli olacak bu hatamin bedeli korkarak bekliyorumCanım normalde hangi saatte yapıyorsan o saatte yap doktor bırak demiyene kadar birakma
Aynen oyle yapıyormda ıste ısrer ıstemez gelıyo 4 gun oldu bugunAklına getirme başka şeylerle oyalan
Bence oyle dusunme Canım bak bende senden duydum hemsırelerde bana bıse demedım benım 6000 lik 10 tane oksapar verdı Gun de 1 vuruluyorum ama bıttıkden sonra belkı bende almıcam sanıyodum Bıze soylemelerı lazımdı bunuSonuç pozitif olunca ilaç kullanımını önemsemedim degerim yükselmedi tekrar başladım fark etti yarın belli olacak bu hatamin bedeli korkarak bekliyorum
Sen kaçıncı gun test yapmıştın kuzuBekle evde teste inanama bende çok üzülüp ağladım hatta ama hamd olsun 122 idi 1054 oldu yarın son kanı vereceğim nasipse
6 ci gün erken gebelik testi yaptım negatifti 10.cu gün kan verdim pozitifti aşkımSen kaçıncı gun test yapmıştın kuzu
Bende hafıf kasık agrıları var sıcaklama hıssedıyorum kasıklarımdaSelam kızlar nasılsınızneler yapıyorsunuz buralar sessiz kaldı
İnşallah canım dualarım seninleBende hafıf kasık agrıları var sıcaklama hıssedıyorum kasıklarımdaInsaAllah pozitif Lıstesıne bende gırerım
Bakalım benım 4 gun oldu transfer gunu de sayılıyormuş6 ci gün erken gebelik testi yaptım negatifti 10.cu gün kan verdim pozitifti aşkım
Allahım razı olsunİnşallah canım dualarım seninle
Hayır transfer günü sayılmıyor kim dedi sayılıyor diyeBakalım benım 4 gun oldu transfer gunu de sayılıyormuşCuma Test gunum
Aman aman eğilip çok iş yapma bişi olmaz Allah'ın izni ile bugün benim eşimde evde temizlik yaptı sil süpür için rahat etmedi yardım edeyim dedim fırcayı dedim oturdum geriAllahım razı olsunbıraz once esıme kızdım sınırlendım cıkolata Yı dolaba dokmuş Oturdum onu temızledım sandalyeye ınsan korkuyo bıse olcak dye
Bugün tam 5 hafta 1 günlükKızçeler nasılsınız bebişler nasil kaç haftalık oldunuz
Hemsıre dedıHayır transfer günü sayılmıyor kim dedi sayılıyor diye
Oo maşallah maşallah bizimde 8 hafta 6 qün oldu çok şükür bebişlerim şuan qayet saqlikliymiş Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasınBugün tam 5 hafta 1 günlük
Yok kız yapmıyom da işte sılemedı Oylece kalsada kurucaktı aman oturdum yaptm bse olmaz ınsaAllah zaten olk 2 gun rısklı herhaldeAman aman eğilip çok iş yapma bişi olmaz Allah'ın izni ile bugün benim eşimde evde temizlik yaptı sil süpür için rahat etmedi yardım edeyim dedim fırcayı dedim oturdum gerizevki sefasını sür
Ikızmı kuzu senınkıOo maşallah maşallah bizimde 8 hafta 6 qün oldu çok şükür bebişlerim şuan qayet saqlikliymiş Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın