- 15 Aralık 2023
- 248
- 295
- 30
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #10.841
Siz kacinci günde test yapmistiniz. Ben bugun yaptim 7. Günüm negatif ciktiBenim de testde negatif çıktı ama 10 gun kan testinde 10.4 çıktı pozitif döndü zamanını bekle bence strese koyma kendini
Aklına getirme başka şeylerle oyalanBenımde 23 ü test gunu ama belkı bende dayanamayıp 8. Gunu delan yaparımsuan bıle cok sabırsızım
Benim 7.gün belli belirsizdi. Negatif diye stres yapma. Bide ben ilk normal gebelik testı almıstım sonra erken gebelik aldım ertesi gün gördüm çizgiyi. Hiç kötü düşünme o yuzden erken gebelik testiyle bir daha bak sabah ilk idrarla canımSiz kacinci günde test yapmistiniz. Ben bugun yaptim 7. Günüm negatif cikti
Canımm selamlar ben hastayım maalesefSelam kızlar nasılsınızneler yapıyorsunuz buralar sessiz kaldı
Aaaa çok geçmiş olsun üzüldüm inşallah hemen toparlanırsınCanımm selamlar ben hastayım maalesefhem boğaz enfeksiyonu hem de diş etim şişti , halsizim yatıyorum sen nasılsın canım benimm nasıl gidiyor hamilelik
bende bu sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptim. Insan ister istemez takiyor. Pazartesi gunune kadar bekleyip gorecegim. Olmazsa 9 tane daha embriyom var dondurulmusBenim 7.gün belli belirsizdi. Negatif diye stres yapma. Bide ben ilk normal gebelik testı almıstım sonra erken gebelik aldım ertesi gün gördüm çizgiyi. Hiç kötü düşünme o yuzden erken gebelik testiyle bir daha bak sabah ilk idrarla canım
Teşekkür ederim kuzum sizlerden uzak olsunAaaa çok geçmiş olsun üzüldüm inşallah hemen toparlanırsınbende iyiyim halime alışmaya çalışıyorum 1 haftadır ablam bende idi onunla vakit geçirdim hafifden evle uğraşıyorum geçiyor zaman bugün uygulamada 5 hafta gözüktü gözlerim doldu
Canım ben de 6.ci gün erken gebelik yaptım negatif çikti ama kanda pozitif gördüm şükür0
bende bu sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptim. Insan ister istemez takiyor. Pazartesi gunune kadar bekleyip gorecegim. Olmazsa 9 tane daha embriyom var dondurulmus
Evet o haftam çok güzel geçti korkum vardı biraz sakinleştirmeye çalıştı açıkçası işe de yaradı gibi birazTeşekkür ederim kuzum sizlerden uzak olsunminik 5 haftalık olmuş bile maşallah canım benim ablan da gelmiş iyi olmuş beraber vakit geçirmişsiniz
Canım ben de 6.ci gün erken gebelik yaptım negatif çikti ama kanda pozitif gördüm
Cok teşekkür ederim canim. Biraz da olsa banada umut oldu. Burada bekleyen herkes saglikla alsin yavrusunu kucaginaCanım ben de 6.ci gün erken gebelik yaptım negatif çikti ama kanda pozitif gördüm şükür
Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi normal test günün ne zamanCok teşekkür ederim canim. Biraz da olsa banada umut oldu. Burada bekleyen herkes saglikla alsin yavrusunu kucagina
5.gün embriyosu (5aa) transfer edildi. Doktor transfer cok guzel gecti butun degerlerin cok guzel demişti.Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi normal test günün ne zaman
Bekle evde teste inanama bende çok üzülüp ağladım hatta ama hamd olsun 122 idi 1054 oldu yarın son kanı vereceğim nasipse5.gün embriyosu (5aa) transfer edildi. Doktor transfer cok guzel gecti butun degerlerin cok guzel demişti.
Pazartesi günü yani 18 aralikta kan verecegim
Bende cok üzüldüm. Tum günüm yatakta aglayarak gectiBekle evde teste inanama bende çok üzülüp ağladım hatta ama hamd olsun 122 idi 1054 oldu yarın son kanı vereceğim nasipse
Çok şükür canım benim bundan sonraki her haftan , haftamız çok güzel geçsin inşallahEvet o haftam çok güzel geçti korkum vardı biraz sakinleştirmeye çalıştı açıkçası işe de yaradı gibi biraz
Rabbim sadece güzel haberler almayı nasip etsin inşallah çok zor süreçler yıpranıyor insanBende cok üzüldüm. Tum günüm yatakta aglayarak gecti
amaa senin adina cok sevindim gercekten darisi benim basima olsun insallah
Amin canım benim hepinize bakıyorum arada hele listede kendimiÇok şükür canım benim bundan sonraki her haftan , haftamız çok güzel geçsin inşallah
Canım idrar sonucu yanıltıcı olabilir hiç moralini bozma kan tek garanti sonuçBende cok üzüldüm. Tum günüm yatakta aglayarak gecti
amaa senin adina cok sevindim gercekten darisi benim basima olsun insallah
Ben de bakıyorum kuzumAmin canım benim hepinize bakıyorum arada hele listede kendimigörünce sebebsizce gülümseme oluşuyor yüzümde