2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar bugun transferin 15.günü oldu. Betam 477di 12. Gün. Sonrasında test yaptıtan oldu mu? Benim kasık agrılarım ugak ufak azaldı bulantılarımda biraz azaldı. Tedirgin oldum açıkcası ya. Tüp bebiş olunca böyle işte hep korku
Canım normalde 2 kez yapılıyor artışa bakılmak için sonra yapılmıyor keseye gidiyorsun direk

Kızlar bugun transferin 15.günü oldu. Betam 477di 12. Gün. Sonrasında test yaptıtan oldu mu? Benim kasık agrılarım ugak ufak azaldı bulantılarımda biraz azaldı. Tedirgin oldum açıkcası ya. Tüp bebiş olunca böyle işte hep korku
Ne zaman oluyor bulantı henüz bende bişi yok sadece kasıklarım ağrıyo belim falan da ☺️🤭

Bana bşrdaha test ver demedi doktorum yaa. Yapmam mı lazım pazartesı yapsammı
Korkma canım benim ya benim de kasık ağrılarım giderek azalmıştı bulantım da hiç olmamıştı taa ki bugüne kadar.Belirtiler sürekli değişkenlik gösteriyor bence. Keseyi görmeye ne zaman çağırdı doktor ♥️♥️

Ne zaman oluyor bulantı henüz bende bişi yok sadece kasıklarım ağrıyo belim falan da ☺️🤭
canım herkeste aynı olmuyor bır öncekı gebeliğimde 9.haftada başladı bende şuan mesela ara aramıdem kötü oluyor ama bence sıtreste yapıyoruz ıster ıstemez ondan benımkı yani. herkesın gebeliği aynı değil ki bence olmasın çok kötü yaa ne yesen çıkıyorr :KK70: inşallah kolay rahat hamılelıklerimiz olsun. Negatif olan bacılarım da allahım en kısa zamanda hayırla sağıkla onlarada nasip etsin.

Merhaba arkadaşlar 29kasim tek embriyo 3.gun embriyosu transfer edildi 9. Ve 10.gunler idrarda test yaptım tek çizgi çıktı yarın kan vericem kanda pozitif çıkabilir mi benim gibi olan varmı aranizda
Kan testin başka bişeye güvenme
Oh çok şükür kuzum. Allah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻
Amin amin Allah razı olsun 🌺🌺🌺🌺🌺 duygularım karma karışık 💘💘💘

kızlar merhaba bana dua edın yarın kese görmeye gidecem ama çookkk korkuyorum. Rabbım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Dualarım seninle 💘💘💘
canım herkeste aynı olmuyor bır öncekı gebeliğimde 9.haftada başladı bende şuan mesela ara aramıdem kötü oluyor ama bence sıtreste yapıyoruz ıster ıstemez ondan benımkı yani. herkesın gebeliği aynı değil ki bence olmasın çok kötü yaa ne yesen çıkıyorr :KK70: inşallah kolay rahat hamılelıklerimiz olsun. Negatif olan bacılarım da allahım en kısa zamanda hayırla sağıkla onlarada nasip etsin.
Ben hiç yaşamadım şuan bile acayip hissediyorum kendimi

Aaa gercektenmi sizin kaçıncı gün embriyosuydu nezaman yaptınız şuan kaç haftaliksiniz
5.ci gün iki tane 28 Kasım'da transfer oldum 6 ci gün evde test yaptım erken gebelik testi negatif gördüm sonra yapmadım bekledim 10cu gün delilik edip kan verdim 58 çıktı bugün 12.ci günüm 122 çıktı sanırım 4 hafta 2 günlük falan hiçte belirtim yoktu zamanla kasıkta batma bel ağrısı oldu adet sancı ama işte 🙃🙃🙃🙃

X