2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Aaa neguzel hayırlı olsun benim 3.gun embriyosu daha az ya şans ondan endişeliyim tek embriyo bide

10 gün sonra gel dedi bana. Yani 18 aralıkta gidicem. Ah bu endişeler iştee

Ama sizin 3.cü gün sanırım o yüzden bekleyin yapmayın test gerçekten üzülen biz oluyoruzzzz
Evet canim benim 3.gun embriyosu düne kadar idrar testi yaptım tek çizgi çıktı hep ama bugün yapmadım yarın kanda yapicam benim gibi olan varmı onu merak ediyorum 3.embriyosu olup idrarda tek çizgi çıkıp kanda pozitif çıkan varmi

3.cü gün geç tutunuyor diye biliyorum ben canım çok çok stres yapma zor ama sakin kalmaya çalış dualarım seninle de inşallah güzel haber alırsın normal test günün ne zaman

Kızlar size kabızlığı önlemek için ilaç vermişler miydi? Ben birşey kullanmıyordum bugün maalesef ıkınmak zorunda kaldım (kusura bakmayın lütfen) çok korkuyorum birşey olmuştur diye keşke baştan önlem alsaydım. Şimdi duphalac başlıcam sordum dra. Umarım zarar gelmemiştir ya. Ikınmayla düşer mi acaba??

Sabahları 1 kaşık zeytinyağı içiyorum ben öyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…