- 14 Ocak 2020
- 1.489
- 1.627
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #10.341
Kuzum hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsinGünaydın arkadaşlar benim test pozitif cikti. Hala inanamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsinGünaydın arkadaşlar benim test pozitif cikti. Hala inanamıyorum
Canım benimm çok zor bir durum tabi ki ama Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla bir bebiş nasip etsin hem insüline de önlem almak gebeliği kolaylaştıracaktır Allahın izniyleAynen canım bende kesin insülin var çünki elim ayağım çok titriyor çok hafif acıkayım yicek bişey bulamyınca aşırı sinir yapıyorum bunları benim baktırmam lazım önceden yoktu ama bu süreçte sanırım dikkat edemişim kilola vermem lazım bide karar verdim doktorla konuşcam histeroskopi yaptırcam gebelik şansının arttırıyormuş piskolojik olarak çöküşteyim hiçbirşey yapmaz oldum saldım kendimi
Aynen Rabbim gönlüne ferahlık versinAmin bitanem pes etmicem ama toparlanmadan yola devam edemem
YaaaaaaAyy vala vakit geçmiyor daha perşembe’ye çok var
Canım ne kadar da güzel bir düzen oturtmuşsun kendine maşallah , hepsi şifa olsun inşallah hayırlısıyla da bebiş gelsin en doğru en güzel zamanda Rabbim kolaylaştırsın süreciBenim de senin gibi oldu kimyasal geçirdim şimdi regl oldum. kendimce bi diyet yapıyorum ekmeği falan kestim sabah 7:30 kalkıp spor yapmaya başladım erkenden kahvaltımı da yapıyorum. Yoğurt kefir falan aldım öğünlerim için bir de koenzimq10 ve protime kullanmaya başladım zaten iki ay rahat beklemekle geçecek en azından vücudumu biraz hazırlarım diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı ve güzeli olsun inşallah
Tut tut daha bize erkenBenimde geçmiyor çarşamba benimkide test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
Valaa aman 1 haftadır evdeyim Allah’tan pazartesi işe döneceğim vakit geçerAynen Rabbim gönlüne ferahlık versin
Yaaaaaa
Amin canım inşallah bende birgün anne olucamCanım benimm çok zor bir durum tabi ki ama Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla bir bebiş nasip etsin hem insüline de önlem almak gebeliği kolaylaştıracaktır Allahın izniyle
59 çıktı ilk 50 52 59 böyle birsey yaşayan varmiHayırlısı olsun canım inşallah bugün de bir çıksın bakalım , Rabbim en hayırlısını nasip etsin etsin inşallah
Canım benim amin inşallah tabi ki de hepimizin sınavı farklı canım benim kimileri gebelik istemez dünyası başına yıkılır bizler de işte her anımızda dua ederiz ki Rabbim nasip etsin Zamanımız geldiğinde de miniğimizi kollarımıza alacağız , sadece her şeyin bir vakti var bizim bilemediğimiz Rabbimizin bildiğiAmin canım inşallah bende birgün anne olucam
Canımm her süreç çok farklı , belki senin de bebişin böyle böyle tutunacaktır inşallah Doktor henüz görmedi değil mi ?Buda
59 çıktı ilk 50 52 59 böyle birsey yaşayan varmi
Canımm sen nasılsın nasıl hissediyorsunValaa aman 1 haftadır evdeyim Allah’tan pazartesi işe döneceğim vakit geçer
Tut kendini tut yapmaBenimde geçmiyor çarşamba benimkide test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
Tut tut daha bize erken
İşte olmak bazen iyi bazen kötü bende yıllardır evdeyimValaa aman 1 haftadır evdeyim Allah’tan pazartesi işe döneceğim vakit geçer
Vala bugün adet olacak gibi belirtilerim var ama artık hayırlısıCanımm sen nasılsın nasıl hissediyorsun
Vala canım alışınca evde olmak çok zor geldi vakit geçmedi resmenTut kendini tut yapma
İşte olmak bazen iyi bazen kötü bende yıllardır evdeyim
Yok canım az önce konuştum doktorla salı bir daha ver kan dedi ama.ni sıkıntı var dedi salıdan sonra aynı olursa ilaçları bırakalım dediCanımm her süreç çok farklı , belki senin de bebişin böyle böyle tutunacaktır inşallah Doktor henüz görmedi değil mi ?
Canımm o hissiyat oluyor , inşallah pozitif olacakVala bugün adet olacak gibi belirtilerim var ama artık hayırlısı
Salıya kadar inşallah çokça artar canımm Rabbim bebişini oradan ayırmasın hayırlısı iseYok canım az önce konuştum doktorla salı bir daha ver kan dedi ama.ni sıkıntı var dedi salıdan sonra aynı olursa ilaçları bırakalım dedi
Haklısın kuzum şuan sanki herşey üstüme geliyor insanların bakışları hani ne oldu der gibi şuan herşeye yanlış anlamaya o kadar müsaitim ki anlatamamCanım benim amin inşallah tabi ki de hepimizin sınavı farklı canım benim kimileri gebelik istemez dünyası başına yıkılır bizler de işte her anımızda dua ederiz ki Rabbim nasip etsin Zamanımız geldiğinde de miniğimizi kollarımıza alacağız , sadece her şeyin bir vakti var bizim bilemediğimiz Rabbimizin bildiği