2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Niye böyle olduk ya sürekli kendime fazla alınganlık yapıyorsun diyorum ama düşünürken bile gözlerim doluyor sonra geri içimden eşim hakkımda kesin kötü düşünüyor öff diyor şimdiden naz yapmaya başladı diyor kesin diyorum içimden sonrada ağlamak istiyorum 😂😂😂😢
Allah hem bize hem eşlerimize sabır versin 😂😂😂😂😂

Ayyy canımmm 😍😍♥️♥️ Tebrik ederim maşallah Rabbim tamamına erdirsin 🤗🤗
Iron Butterfly Iron Butterfly

Bu pozitif demek mi. Eğer öyleyse çok sevindim. Allah tamamına erdirsin isallah😁

Yaa ben sana demiştim hissediyorum diye hadi gözün aydın canm 🎉🎈👶🏼

Yaaa bitanem benimm allah dualarımızı kabul etti 🙏🙏🙈 hayırlı olsun canım benüm bak hayırlı haberi aldık şimdi allahın izniyle güzel ilerler ve hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun 😍😍🙏🙏 ay sanki ben almışım gibi elim ayağıma dolandı sevinçten 😍😍🧿

Gozun aydin canim insallah kucaginada almak nasip olur ❣️

Çokkk sevındkmmm canımm cok sukurr Rabbımmm Pozitif gormeyı nasıp ettı ınsaAllah da saglıklı guzel bır gebelık gecırır bebısını kucagna alrsn♥️🥰🥰

sağlıkla ilerlemesini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende 5. Gün 2 adet orta kalite çift embrıyo transferi yaptırdım 5. Günümde ve 7. Günümde yani bugün test yaptım bişi çıkmadı sizinse okuduğum kadaryla 6. Gün negatif çıkmış. Siz de mi erken gebelik mi yaptınız ve belirtiniz var mıydı

Hadi hayırlı olsun canım benim. İnşallah güzel ilerler bu günden sonra 🫶🏻

Allahım binlerce kez şükürler olsun o kadar çok sevindim ki gözlerim dolu tüylerim diken diken yazıyorum. Sağlıkla sıhhatle ilerlesin inşallah canım çok güzel sonucun çok mutluyum senin adına 🤩🤩🤩🤩😍😍😍😍😍😍🩷🩷🩷🩷🩷🩷🎊🎊🎊🎊

Ay hayırlı olsun çok sevindim🧿🧿🧿

Canım tebrik ederim Allah keseyi görmeyi kalp atışını duymayı nasip etsin ❤️

Ayyyyy çok sevindim o kadar kendini üzdün rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin maşallah 😇💓

Ayyyyy canım ya gözün aydın olsun ♥️çok mutlu oldum senin adına bu akşam eşine sürpriz yaparsın

Yaaaa çok sevindim canım yeni tutunmuş bebiş sana hayırlı olsun darısı kese görmeye inş 🙏🙏🙏

Gözün aydın hayırlı olsun inşallah Allah kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 çok şükür. Darısı bizlerin başına inşallah

Kucağına almak da nasip olur inşallah:))

canımm hadii hayırlı olsun ALLAHIM SONUNA KADAR devam ettirain kucağınaa al çok çok sevindim inan aramıza hoş geldin

Canım benim çok çok çok sevindim.❤🌸 sağlıkla kucağına da al inşallah. Çok dua ettim sana. Gözün aydın artık kendini daha fazla strese sokma. Kimseye de söyleme kuzum nazar falan değmesin azıcık bekle. 🙏

Tebrik ederim canım çok mutlu oldum senin adına süpersin 🧡 enerci geldi mi enercii

Gözün aydın canım benim sağlıcakla ilerlesin inşallah vok güzel bir hamilelik gecirirsin🥰😘😘😘💜💜

Ayyyy o kadar mutlu oldum ki Allahimmmm sağlıcakla kat kat artsın ne mutlu çok şükür çok şükür demekki neymiş kaliteye güne takılmamak gerekiyormuş Allah ol derse her şey olur ❤️ Adına çok sevindimmm sağlıcakla ilerler inşallah 🙏💓💓

Maşallah canım Allah tamamını erdirsin .
Sağlıkla kucağına al inşallah çok sevindim çok mutlu oldum . 🌸👼🏻

Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canım benim güzel kalpli kelebeğim maşallah sana bak erken vermene rağmen çıkmış gördün mü çok sevindim bu topik hepimiz gibi sana da uğurlu geldi inşallah Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip eder sağ Salim alırsın bebişini kucağına inşallah keseyi görür kalp atışlarını da duyarsın çok sevindim senin adına 🥰🥰🥰🥰🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Hadi kendin için de bir civciv bırak buraya inşallah 🐣🐣🐣

Hepinizeee çok çok teşekkür ederim eşim bile benim bu kadar kahrımı sıkıntımı çekmedi sanırım 8 sene sonra haylim gerçek olacak 💕💕💕 hala inanamıyorum hala gözlerim dolu dolu duygularım karma karışık sabah eşim karnımı öptü gitti o kadar duygusaldır ki nasıl gittim hastaneye nasıl kan verdim sonucu nasıl bekledim bilmiyorum...
Allah'ım sana sonsuz hamdü senalar olsun bu anı yaşamayı nasip ettin....
🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

Hepinizeee çok çok teşekkür ederim eşim bile benim bu kadar kahrımı sıkıntımı çekmedi sanırım 8 sene sonra haylim gerçek olacak 💕💕💕 hala inanamıyorum hala gözlerim dolu dolu duygularım karma karışık sabah eşim karnımı öptü gitti o kadar duygusaldır ki nasıl gittim hastaneye nasıl kan verdim sonucu nasıl bekledim bilmiyorum...
🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲
Senide eşinide tebrik ediyorum Rabbim sağlıklı bir şekilde kucaginizada almayı nasip etsin 🤲♥️🤲

🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲
Canım beniiim hayırlı uğurlu olsun çok tebrik ediyorum sizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😍🧿

sağlıkla ilerlemesini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende 5. Gün 2 adet orta kalite çift embrıyo transferi yaptırdım 5. Günümde ve 7. Günümde yani bugün test yaptım bişi çıkmadı sizinse okuduğum kadaryla 6. Gün negatif çıkmış. Siz de mi erken gebelik mi yaptınız ve belirtiniz var mıydı
Evet canım ben de çift transfer oldum 6.ci gün evde test yaptım çıkmadı bişey çok üzüldüm daha yapmicam test dedim bugünde nasıl verdim kan bilmiyorum 🤣🤣🤣🤣🤣 bugün bu rakamı görmek nasip oldu gerisi de gelir inşallah 🌹

Senide eşinide tebrik ediyorum Rabbim sağlıklı bir şekilde kucaginizada almayı nasip etsin 🤲♥️🤲
Amin canım çok teşekkür ederim hastne biraz canımı sıktı ama dinlemicem onları
Canım beniiim hayırlı uğurlu olsun çok tebrik ediyorum sizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😍🧿
Teşekkür ederim Allah razı olsun 🌺🌺🌺🌺 umarım sorunsuz ilerler 🤗🤗🤗

Evet canım ben de çift transfer oldum 6.ci gün evde test yaptım çıkmadı bişey çok üzüldüm daha yapmicam test dedim bugünde nasıl verdim kan bilmiyorum 🤣🤣🤣🤣🤣 bugün bu rakamı görmek nasip oldu gerisi de gelir inşallah 🌹
Canım çok çok sevindim. Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağına al.

X