2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ben de aynı durumdayım tedavi öncesi 7 kilo vermiştim tedaviye başladıktan sonra şu 2 aylık süreçte 8 kilo almışım ya ilaçlar iyice şişirdi 😔 kalp atışını duysam kiloyu hiç dert etmeyeceğim de bakalım inşallah cumartesi duyabiliriz 🙏🏻
İnşallah duyarsınız, dualarım seninle 🩷 dediğim gibi benimde dr çok uğraşarak duydu içini ferah tut

Bana ayrılan sürenin de sonuna gelmişiz. Hakkımızda hayırlısı. Dualarımda olacaksınız yine de ❤️

Eklentiler

• IMG_8970.jpeg
    IMG_8970.jpeg
    23,2 KB · Görüntüleme: 116
Sende durumlar nasıl canım belirti filan varmı bi değişiklik
Yok canım aynı değişen hiç bişi yok reglim yakım hiç bişeye yoramıyorum normalde test vereceğim gün regli olacağım gün 10 Kasım'da regli olmuştum 13de işlemler başlamıştı biraz kafam karışık açıkçası
Hemen hemen adetle 18.günde transfer olmuşsunuz güzel haberler verirsiniz insallah bu sayfanın da takibindeyim 😍😍😍😍🥰🥰
Bizde senden güzel haberler bekliyoruz canım inşallah hayırlı haberler alırsın
Bana ayrılan sürenin de sonuna gelmişiz. Hakkımızda hayırlısı. Dualarımda olacaksınız yine de ❤️
Bugün test günün müydü

Bende yarın kan versem bişey çıkar mı acaba yarın cuma 2 gün önceden versem olmaz mı net bir cevap çıkar mı sizce...??!

Canımm zaten pazar demişlerdi bence 2 gün önce bir şey olmaz 🙈 çünkü senin de 5. Gün embriyoları, ben 9. Günümde vermiştim test doktorum öyle demişti
Ben normalde kendi gittiğim hastanede vermek istedim cumartesi ama sözde doktor illa pazar demiş orada test 400 TL dediler yine tamamdım anlamadım neden illa günü

Bence çıkar canım benim doktorum 8.gün ver dedi 5.gün embriyosu olduğu için sanırım hakkında hayırlısı olsun ben inanıyorum pozitif olucak seninki
Allah günah yazmasın ama çok umutlu değilim ama sanki kalbim ağzımda çok değişik duygu böyle için kıpır kıpır ama sakin kalmaya çalışmak çok zor ne zaman aralığında versem daha iyi olur acaba

Allah günah yazmasın ama çok umutlu değilim ama sanki kalbim ağzımda çok değişik duygu böyle için kıpır kıpır ama sakin kalmaya çalışmak çok zor ne zaman aralığında versem daha iyi olur acaba
O testen oldu ne olduysa ben çok umutluyum senden öğleden sonra ver bence en azından biraz daha zaman geçmiş olur 🙏🙏🙏dualarımız seninle canm

O testen oldu ne olduysa ben çok umutluyum senden öğleden sonra ver bence en azından biraz daha zaman geçmiş olur 🙏🙏🙏dualarımız seninle canm
Şimdi anneme diyorum versem mi diye o benden daha çok heyecanlı verelim diyo 😁😁🙃 param yok dedim babandan alırız biraz sonra diyo Allah'ım annemin güzel gönlü için nasip etsin inşallah yaaa🌺🌺🌺💕💕💕

Ben normalde kendi gittiğim hastanede vermek istedim cumartesi ama sözde doktor illa pazar demiş orada test 400 TL dediler yine tamamdım anlamadım neden illa günü
Onlar da demek ki öyle bir yol izliyor canım doktor daha iyi bilir tabi , merak ediyorsan sağlık ocağında ver kuzum gitsin bence 😂😂🫶🏼

TRANSFER SONRASI NELERE DİKKAT ETTİNİZ ARKADAŞLAR
ben bi hafta evde dinlendim yemek vs. yapmadım yemekleri sağlıklı ve düzenli yemeye çalıştım sağlıksız olan her şeyden uzaklaştım ve hala devam ediyrum bu duruma ağır iş sakın yapma ağrıların olduğunda korkma ağrın yoksa yine korkma sakin ol ve kafanı oyalayacak şeyler yap çok düşünme

Yok canım aynı değişen hiç bişi yok reglim yakım hiç bişeye yoramıyorum normalde test vereceğim gün regli olacağım gün 10 Kasım'da regli olmuştum 13de işlemler başlamıştı biraz kafam karışık açıkçası

Bizde senden güzel haberler bekliyoruz canım inşallah hayırlı haberler alırsın

Bugün test günün müydü
Evet test günümdü. 11. Gün

X