- 15 Ekim 2023
- 890
- 1.747
- 25
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #9.981
Evet çok cılızdi doktor bu dönemde böle olması normal dediYaaaa duydun ama dimi sesini
Ben. Sadece 1 kere eltimin bebeğinin kalp atışını duymuştum o kadar etkilenmiştim ki hemen kapattılar ama anlatılmaz bi duyguydu resmenEvet çok cılızdi doktor bu dönemde böle olması normal dedi
Öyle miiii peki regl olup gittiğinizde transfer tarihi kaç gün sonra verdiBenimki 1 hafta sonra yap demişti
Evet ben vajinal yolla muayene olurum diye bekledim doktor karından baktı buda dünkü ultrason resmiTeşekkür ederim , biraz daha içim rahatladı :) siz karından mı duydunuz kalp atışını ?
Bizde çok duygulandık inşallah birgün sende buraya bebeişlerimim kalp atışlarını duydum diye mesaj atıp bizi sevindirirsinBen. Sadece 1 kere eltimin bebeğinin kalp atışını duymuştum o kadar etkilenmiştim ki hemen kapattılar ama anlatılmaz bi duyguydu resmen
Ben 13de 3 cü günü gittim sonra 23nde gel dediler ve 28inde transfer dediler canımÖyle miiii peki regl olup gittiğinizde transfer tarihi kaç gün sonra verdi
Canım ben 18ekimde regli oldum 2 Kasım'da transfer oldum regli başıyla beraber 16.gun transfer oldumÖyle miiii peki regl olup gittiğinizde transfer tarihi kaç gün sonra verdi
Amin amin o kadar çok isterim ki sana anlatamam pes etmekten korkuyorum ama Allah beni bizi bize bırakmayıp nasip edecek inşallahBizde çok duygulandık inşallah birgün sende buraya bebeişlerimim kalp atışlarını duydum diye mesaj atıp bizi sevindirirsin
Biz kalp atışını zor duyunca ultrason görüntüsü almayı bile unuttukEvet ben vajinal yolla muayene olurum diye bekledim doktor karından baktı buda dünkü ultrason resmiEki Görüntüle 3348134
Canım gidebildin mi doktor ne dedi?Birazdan gideceğim hastaneye teyzemin kızı enfeksiyon olabilir dedi
Asla pes etme benim eşimin dayısı 16kere tüp bebek yaptı olmadı 28.yil donumlerinde yengesi tüp bebekle hamile kaldıAmin amin o kadar çok isterim ki sana anlatamam pes etmekten korkuyorum ama Allah beni bizi bize bırakmayıp nasip edecek inşallah
Amin canım senin bir dahaki muayenen ne zamanBiz kalp atışını zor duyunca ultrason görüntüsü almayı bile unuttukmaşallah hep güzel haberler alalım inşallah
Evet canım sonuç temizmiş sıkıntı şimdi nasılsın dedi bende iyiyim hocam normal akıntım var tamam o normal dedi eve geldim bendeCanım gidebildin mi doktor ne dedi?
Öyle tabi hastanede sıra beklerken iki abla ile muhabbet açıldı beni hiç tanımadıkları halde tedavi olduğumu söyledim öyle dualar ettiler ki çok mutlu oldum biri kendide yapmış bebeği var diğerinde kardeşini götürüyormuş Rabbim kimleri neyle sınıyor deniyor eyyy mübarek bizleride nasiplendir amin amin amin aminAsla pes etme benim eşimin dayısı 16kere tüp bebek yaptı olmadı 28.yil donumlerinde yengesi tüp bebekle hamile kaldı
3 hafta sonra gel dedi , biraz uzun gibi ama sık ultrasona girmekte iyi değil diyorlarAmin canım senin bir dahaki muayenen ne zaman
Ben de aynı durumdayım tedavi öncesi 7 kilo vermiştim tedaviye başladıktan sonra şu 2 aylık süreçte 8 kilo almışım ya ilaçlar iyice şişirdiMerhaba , benim de bugün tam 7 hafta oldu. Sabah kalp atışı için gittik önce karından baktı doktor kalp atışı alamadı ve baya uğraştı sonra vajinal bakalım dedi ve baya uğraştıktan sonra duyabildik. Sizi çok iyi anlıyorum , stres yapmamaya çalışın lütfen. Ben biraz kiloluyum ,ilaçlar yüzünden iyice kilo aldım belki o yüzden karından duyamadık diye düşünüyorum
İnşallah duyarsın canım içini ferah tutBen de aynı durumdayım tedavi öncesi 7 kilo vermiştim tedaviye başladıktan sonra şu 2 aylık süreçte 8 kilo almışım ya ilaçlar iyice şişirdikalp atışını duysam kiloyu hiç dert etmeyeceğim de bakalım inşallah cumartesi duyabiliriz
Sende durumlar nasıl canım belirti filan varmı bi değişiklikİnşallah duyarsın canım içini ferah tut
Çok teşekkür ediyorum bilgilendirdiniz beniCanım ben 18ekimde regli oldum 2 Kasım'da transfer oldum regli başıyla beraber 16.gun transfer oldum
Hemen hemen adetle 18.günde transfer olmuşsunuz güzel haberler verirsiniz insallah bu sayfanın da takibindeyimBen 13de 3 cü günü gittim sonra 23nde gel dediler ve 28inde transfer dediler canım