2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Bende doktordan geldim herhangi bi sorun yok şimdi nasılsın dedi iyiyim sadece normal akıntım var dedim. Bakalım mevlam yardımcımız olsun korktum ama en azından içim rahatladı sadece transferden 2 gün sonrası gece oldu o ağrılarım da zaten hamd olsun...

Ben. Sadece 1 kere eltimin bebeğinin kalp atışını duymuştum o kadar etkilenmiştim ki hemen kapattılar ama anlatılmaz bi duyguydu resmen
Bizde çok duygulandık inşallah birgün sende buraya bebeişlerimim kalp atışlarını duydum diye mesaj atıp bizi sevindirirsin

Bizde çok duygulandık inşallah birgün sende buraya bebeişlerimim kalp atışlarını duydum diye mesaj atıp bizi sevindirirsin
Amin amin o kadar çok isterim ki sana anlatamam pes etmekten korkuyorum ama Allah beni bizi bize bırakmayıp nasip edecek inşallah

Canım gidebildin mi doktor ne dedi?
Evet canım sonuç temizmiş sıkıntı şimdi nasılsın dedi bende iyiyim hocam normal akıntım var tamam o normal dedi eve geldim bende
Asla pes etme benim eşimin dayısı 16kere tüp bebek yaptı olmadı 28.yil donumlerinde yengesi tüp bebekle hamile kaldı
Öyle tabi hastanede sıra beklerken iki abla ile muhabbet açıldı beni hiç tanımadıkları halde tedavi olduğumu söyledim öyle dualar ettiler ki çok mutlu oldum biri kendide yapmış bebeği var diğerinde kardeşini götürüyormuş Rabbim kimleri neyle sınıyor deniyor eyyy mübarek bizleride nasiplendir amin amin amin amin

Ben de aynı durumdayım tedavi öncesi 7 kilo vermiştim tedaviye başladıktan sonra şu 2 aylık süreçte 8 kilo almışım ya ilaçlar iyice şişirdi kalp atışını duysam kiloyu hiç dert etmeyeceğim de bakalım inşallah cumartesi duyabiliriz

İnşallah duyarsın canım içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…