2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Merhaba canım evet 6. Gunu erken gebelik testi yaptım çıkmadı ertesi günü kan testi verdim özelde 50 çıktı bugün 9. Günüm d3vlette verdim 52 çıktı sabırsızlı gin sonu stres sıkıntı canım günü nu beklemen daha hayırlı olur
Tamam canım hayırlı olsun sanada bekliycem mecbur bu beklemek zor inan ki bittim

Evet test günümdü. 11. Gün
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa zaman da kavuşursun cennet kokusuna
Benim testim çıktı 22,38 iki kat atmamış iki gün önce 21,68 di olumlu olmayacak değil mi
İnşallah kimyasal değildir canım doktora yazdın mı
İnş canım inş haber ver bizede olurda verirsen dualarımız seninle 🙏🙏🙏🙏
İnşallah canım eşime söylemeden gidip yapacağım bi sıkıntı çıkmazsa 🤭
Amin canım aminn inşallah 🙏🏻 🥰
🥰🥰🥰
çıkar bende aynı şekilde verdim
Yarın vermeyi düşünüyorum bakalım bi sıkıntı olmazsa ☺️☺️☺️

Seninle hemen hemen aynıyız hafta olarak kalp atışı 7 haftada duyumasa bile 1 hafta sonra cagiriyolar çünkü her bebekte aynı zamanda kalp atışı duyulmuyor doktorda bana daha yeni kalp atışı olusmus dedi şuan çok zayıf bir şekilde kalp atışları

İnşallah duyarsınız, dualarım seninle 🩷 dediğim gibi benimde dr çok uğraşarak duydu içini ferah tut
Ayyy hadi inşallah içime bir umut doğdu bu mesajlardan sonra 🙏🏻 Allahım güzel haber bekleyenlere bekledikleri haberleri ver yarabbim ne olur ben de içinde 🙏🏻 iyiki varsınız arkadaşlar Allahım hepinizden razı olsun hepinizin gönlüne göre versin

Iyi aksamlar bende geldim benim kese göründü geçen hafta iki kese vardı biri gelişimi geriydi bu hafta da kanamam başladı bi tane tek kese var ve 5 gün gerideyiz ultrasonda kalp atışı da haftaya ertelendi kanama yaşayan varmi

• Beğen
Reactions: ztt
Iyi aksamlar bende geldim benim kese göründü geçen hafta iki kese vardı biri gelişimi geriydi bu hafta da kanamam başladı bi tane tek kese var ve 5 gün gerideyiz ultrasonda kalp atışı da haftaya ertelendi kanama yaşayan varmi
Geçmiş olsun canım bol bol dinlen ayağa kalkmamaya çalış inş bi sorun olmaz

X