2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim , biraz daha içim rahatladı :) siz karından mı duydunuz kalp atışını ?
Evet ben vajinal yolla muayene olurum diye bekledim doktor karından baktı buda dünkü ultrason resmi
17019593588746365390984468726815.jpg

Ben. Sadece 1 kere eltimin bebeğinin kalp atışını duymuştum o kadar etkilenmiştim ki hemen kapattılar ama anlatılmaz bi duyguydu resmen
Bizde çok duygulandık inşallah birgün sende buraya bebeişlerimim kalp atışlarını duydum diye mesaj atıp bizi sevindirirsin 💚🤲

Bizde çok duygulandık inşallah birgün sende buraya bebeişlerimim kalp atışlarını duydum diye mesaj atıp bizi sevindirirsin 💚🤲
Amin amin o kadar çok isterim ki sana anlatamam pes etmekten korkuyorum ama Allah beni bizi bize bırakmayıp nasip edecek inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Canım gidebildin mi doktor ne dedi?
Evet canım sonuç temizmiş sıkıntı şimdi nasılsın dedi bende iyiyim hocam normal akıntım var tamam o normal dedi eve geldim bende
Asla pes etme benim eşimin dayısı 16kere tüp bebek yaptı olmadı 28.yil donumlerinde yengesi tüp bebekle hamile kaldı
Öyle tabi hastanede sıra beklerken iki abla ile muhabbet açıldı beni hiç tanımadıkları halde tedavi olduğumu söyledim öyle dualar ettiler ki çok mutlu oldum biri kendide yapmış bebeği var diğerinde kardeşini götürüyormuş Rabbim kimleri neyle sınıyor deniyor eyyy mübarek bizleride nasiplendir amin amin amin amin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌺🌺🌺🌺

Merhaba , benim de bugün tam 7 hafta oldu. Sabah kalp atışı için gittik önce karından baktı doktor kalp atışı alamadı ve baya uğraştı sonra vajinal bakalım dedi ve baya uğraştıktan sonra duyabildik. Sizi çok iyi anlıyorum , stres yapmamaya çalışın lütfen. Ben biraz kiloluyum ,ilaçlar yüzünden iyice kilo aldım belki o yüzden karından duyamadık diye düşünüyorum
Ben de aynı durumdayım tedavi öncesi 7 kilo vermiştim tedaviye başladıktan sonra şu 2 aylık süreçte 8 kilo almışım ya ilaçlar iyice şişirdi 😔 kalp atışını duysam kiloyu hiç dert etmeyeceğim de bakalım inşallah cumartesi duyabiliriz 🙏🏻

Ben de aynı durumdayım tedavi öncesi 7 kilo vermiştim tedaviye başladıktan sonra şu 2 aylık süreçte 8 kilo almışım ya ilaçlar iyice şişirdi 😔 kalp atışını duysam kiloyu hiç dert etmeyeceğim de bakalım inşallah cumartesi duyabiliriz 🙏🏻
İnşallah duyarsın canım içini ferah tut 🤗🤗🤗

X