2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Canım benim kötü düşünme , hayırlısıyla pozitif göreceksin 🤲🏻🩵
Amin canım inşallah inşallah
yorumlayacak kimse yokmuş o yüzden ptesi ver diyorlar acilde vereceğim ve sonra bırakacağım. 5.gün tek transfer oldum. bugün 13.gün

aşkım içim bomboş hissetmiyorum ki 0 duygum
Öyle ama ben çok etkilendim senden yapma böyle şimdi elini karnına koy teşekkür et bak bırakmamış seni 🥰🥰🥰 lütfen güzel düşün
Amın kuzum sana ıkı transfer edıldı demı bıde sıskınlık felan varmıydı ılaclardan Kasık agrısı
Bende şişlik arada oluyor birde ilaçlarım değişti yan etki yaptı bana 3 ilaç kullanıyorum şimdi
Sen de çok fazla umutsuzsun canım bu şekilde bebeğe de zarar veriyorsun pazarı bekleme cumartesi ver kanı idrar testi yapma
Umudum var canım ama çok da kaptırmak istemiyorum kendimi
Kızlar benim sonucum negatif 0.1
Hakkında hayırlısı olsun canım ne desem bilmiyorum 🥺🥺🥺🥺

Kızlar moralim çok bozuk bugün randevum vardı kalp atışı dinlemeye gittim ama duyulmadı 😞 şimdi çıktım hastaneden dokunsalar ağlayacak gibiyim doktor cumartesi günü bir daha çağırdı ben erken mi gittim ya 7+3 tü bugün ultrasonda kese var bebek var minicik ama kalp atımı alamadı doktor böyle kırmızı mavi renkli bişeyler geldi ekrana onu anlamadım sonradan duyulur mu ki kalp atışı 😔
Merhaba , benim de bugün tam 7 hafta oldu. Sabah kalp atışı için gittik önce karından baktı doktor kalp atışı alamadı ve baya uğraştı sonra vajinal bakalım dedi ve baya uğraştıktan sonra duyabildik. Sizi çok iyi anlıyorum , stres yapmamaya çalışın lütfen. Ben biraz kiloluyum ,ilaçlar yüzünden iyice kilo aldım belki o yüzden karından duyamadık diye düşünüyorum

Sağol canım 🤍 18 Ekim son adet tarihim bugün tam 7haftalik ultrasonda 7+2dedi doktor yolundadır herşey canım moralini bozma ben muayene olana kadarda içimde bir korku vardı çok şükür şimdi iyiyim
Sabah muayene oldum karından kalp atışını duyamadık sonra vajinal ultrason yaptı ve baya uğraştıktan sonra duyduk çok şükür. Her şey yolunda dedi doktor ama çok stres oldum :KK43:

Merhaba irem su öncelikle hayırlı uğurlu olsun . Bende ayın 30. Taze transfer oldum bugün 7. Günüm test yaptım tek çizgi çıktı. Sende test yapmışmıydın idrar da negatif acaba kanda çıkarmı? Bazılarının 5. Günde idrar da cıkıyor bende niye cıkmadı seni görünce sana sormak istedim ?
Merhaba canım evet 6. Gunu erken gebelik testi yaptım çıkmadı ertesi günü kan testi verdim özelde 50 çıktı bugün 9. Günüm d3vlette verdim 52 çıktı sabırsızlı gin sonu stres sıkıntı canım günü nu beklemen daha hayırlı olur

Kizlar merhaba benimde cumartesi günü transfer islemim olacak sagda ve solda 2 ve 3 cm olmak uzere 2 adet cikolata kistim var 3 yillik evliyim bugün aradilar 8 yumurtam toplandi 5 tane kaldi dediler ve gayet iyimis gelisimi şu an bu durumu yasayip tüp bebekle gebe kalanlar yazar misiniz cok merak ediorum ???

X