Gerçekten çok zor zamanlar geçiriyoruz allah birgün bunun karşılığını vericel inşallah ama ben senden çok ümitliyim kuzum bak buraya yazıyorum bir kaç güne hamileyim yazıcaksın buraya inanıyorum
çevremdeki insanlar özellikle büyükler her gördüklerin eee çocuk yok mu kaç yıl oldu yap artık bak çocuk olmazsa yuvan olmaz diyenler oldu aldırış etmedim gelip yüzüme karşı sorun sende mi ondan mı olmuyor diyenler oldu eşime laf ednler oldu hep mahallenin pis lafçıları kayınvalideme gidip gidip sende babanne ol artık söyle çocuklara diyip kışkırtan oldu ben hiç saygızılık etmedim ama benim yerime kayınvalim cevap verdi onlara sustular ama bunlar bile insanın canını çok sıkıyor gece kafanı yastığa koyduğumda sessizce ağladığım çok oldu eşime belli etmedim hep allahıma sığındım yardım istedim bi kapı açıldı tüp bebek için oda olumsuz oldu zaten bu değerin çokta yükseleceğini sanmıyorum eşim çok ümitli olduğu için 2 gün sonra son testimi vericem bugun bile dedim 4.22in altı çıkarsa bitti negatif diye ama 5.58 arafta bıraktı bizi giderkende dua ettim allahım yoksa negatifi göster diye ama bu seferde üstü çıktı şaştım kaldım