2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ben vericem idrar testi yapmadım hiç bugün 9. Gün yarın inşallah ogrenicez , hayırlı ve sağlıklı gebelik ise pozitif olsun hepimizin 🙏 hep dualarimdasiniz arkadaşlar benim gibi kim elini açıp yalvarıyorsa Allah'ım hepimize anne baba olmayı nasip etsin diyorum🙏
Amin canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkes dualarimda 🤲🌼

Kızlar bugün transfer günü dahil 7. Günüm be kahverengi lekelenmem oldu. Korkuyorum. Bir yanım tutunma lekesi diyor diğer yanım ya regl olursam diyor. Normal regl günüme 10 gün var.
Kahverengi lekelenme bendede hala var canım normal kan lekelenmesi değilse korkmayın diyo doktorlar doktoruna danış bı istersen

Çok üzgünüm canım çok şuan benimde boğazım düğüm düğüm 😥😥😥😥😥
Kime ne kötülük ettim ki ben kimseye benim ne kötü sözüm oldu ne lafım neden olmuyor 6 yıldır her ay tek 1 ay sekmeden negatif görmekten yoruldum yüzüme karşı laf eden oldu sustum saygısızlık etmedim çocuğun neden olmuyor dediler sustum etrafımdaki arkadaşlar hamileyim dedi art niyet düşünmedim kendim hamileymişim gibi sevindim hep hep dua ettim allahım banada annelik duygusunu eşime babalık duygusunu yaşat dedim isyan etmiyorum ama neden olmuyor 😭😭

Kime ne kötülük ettim ki ben kimseye benim ne kötü sözüm oldu ne lafım neden olmuyor 6 yıldır her ay tek 1 ay sekmeden negatif görmekten yoruldum yüzüme karşı laf eden oldu sustum saygısızlık etmedim çocuğun neden olmuyor dediler sustum etrafımdaki arkadaşlar hamileyim dedi art niyet düşünmedim kendim hamileymişim gibi sevindim hep hep dua ettim allahım banada annelik duygusunu eşime babalık duygusunu yaşat dedim isyan etmiyorum ama neden olmuyor 😭😭
Cnm herşeyin bir zamanı var kimsenin hayatı mükemmel değil, ben de tam 2 kez dış gebelik geçirdim 2 ameliyat oldum tüplerim alındı ama zamanı gelince hayırlısı ile olur pes etme. Olmazsa da bu dünyanın sonu değil herkesin çocuğu olmak zorunda da değil hayat eşinle de güzel tadını çıkar hayat çok kısa. Problem neydi tam olarak senin?

Eşimde hala ümitli diyorki ben hissediyorum var diyor ne yapcağımı bilemiyorum şaştım kaldım araştıryor 5in üstü hamilelik olma ihtimali var diyor 2 gğn sonra birdaha yapalım diyor sizce yapmalımıyım?
İçinin rahat etmesi için yap tabi ama bence çok ümitli bir rakam değil. Nerede tedavi gördün problem neydi

Canım üzülme demek çok kolay ama , seni en iyi bizler anlarız bu benim 3. Transferim hepimiz umut ediyoruz olsun diye olmayınca yikiliyoruz , ama üzülme ben 12 haftalık bebeğimi kaybettim , onu benden aldılar , Allah'ım bı daha yaşatmasın , sağlıklı olmayan gebelik kendiliğinden biter böylesi daha iyi emin ol , sonradan kaybetmek inan daha zor .
Başın sağ olsun kuzum benim çok üzüldüm :KK43: evet haklısın ama insan umut edip olmayınca tutamıyor kendini eşim hala umutlu hala var diyor ne yapcağımı bilemedim 🥺

Aynı şeyleri bende yaşadım ve hala yaşıyorum 8 yıllık evliyim benim üzerime gelinimiz iki defa hamile kaldı teyze kızlarım hamile kaldı iki eltim hamile kaldı eşimin dayısın teyzesinin kızları hamile kaldı böyle böyle saya saya geçti ömrüm benimde henüz 28 yaşındayım ama içim ölü gibi sanki bütün dalım budağım kırılmış gibi çok zor tedaviye başlama kararı aldım ben son umudum test sonucum ne olacak nasıl olacak bilmiyorum ama beklemedeyim haşa isyan ettiğim kendimi eve kapattığım çok oldu eşim sorun bendense boşanalım dedi yıllar sonra bir kere daha yıkıldım kendimi suçladım ama umudum hep içimde kıvılcımlandı az çok süreçlerimi biliyorsunuz kimseyi etkilememek adına susuyorum gülüp geçiyorum şuan çevrem hep bildiği için sürekli baskı altında gibi hissediyorum olmazsa ben ne yaparım nasıl yaparım kime ne derim diye 🥺🥺🥺 üzül ağla hırpala kendini ama ayağa yeniden kalk brnşm yaptığımı yapma asla...

Ben anlamadım ki neden böle çıkıyor yani düşmesi gerekmez mi canım doktorun ne dedi bu şekilde insan daha çok üzülüyor
Bende onu sorguluyorum kendimde olmasa 4.22den düşük çıkması lazım diye ama doktorum olumsuz konuştu ilaçları bırak dedi adet olunca gel yanıma dedi ama eşimde bıraktırmıyor ilaçları bi umut var diyor 🥺

X