- 14 Ocak 2020
- 1.489
- 1.627
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #9.701
Kızlar sonucum çıktı malesef 5.58
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar sonucum çıktı malesef 5.58
Çok üzgünüm canım çok şuan benimde boğazım düğüm düğüm4.22 den 5.58 oldu ama 2 kat artmamış şuan o kadar kötüyüm ki bağıra bağıra ağlamak istiyorum
Ben anlamadım ki neden böle çıkıyor yani düşmesi gerekmez mi canım doktorun ne dedi bu şekilde insan daha çok üzülüyor4.22 den 5.58 oldu ama 2 kat artmamış şuan o kadar kötüyüm ki bağıra bağıra ağlamak istiyorum
Ay amin inşAllah evet bu defa nedense bende test yapmak istemiyoruuumBen idrar testini 7.gün yaptım silik bir çizgi gördüm 8.gün daha belirgindi. Acele etme canım moralin bozulmasın sonra. Kan vermedim ama 7.günden beri her gün idrar testi yapıyorum. Yarın belli olacak benimde. Hayırlısı olsun senin içinde, inşallah bu dönemde transferlerimizi konuştuklarımızla 9 ay sonra doğum maceraları konuşuyor oluruz..
Ah canım üzülme desem de işe yaramayacak biliyorum4.22 den 5.58 oldu ama 2 kat artmamış şuan o kadar kötüyüm ki bağıra bağıra ağlamak istiyorum
Kimyasal gebelik diyorlar buna da , benim de ikinci transferimde olmuştu böyleBen anlamadım ki neden böle çıkıyor yani düşmesi gerekmez mi canım doktorun ne dedi bu şekilde insan daha çok üzülüyor
Ben vericem idrar testi yapmadım hiç bugün 9. Gün yarın inşallah ogrenicez , hayırlı ve sağlıklı gebelik ise pozitif olsun hepimizin hep dualarimdasiniz arkadaşlar benim gibi kim elini açıp yalvarıyorsa Allah'ım hepimize anne baba olmayı nasip etsin diyorumYarın test verecekler kimler arkadaşlar? Buradan haberleşelim arada mesajlar olunca kaçırıyorum okumadığım kısımları. Yarın test verecekler beğensin
Canım üzülme demek çok kolay ama , seni en iyi bizler anlarız bu benim 3. Transferim hepimiz umut ediyoruz olsun diye olmayınca yikiliyoruz , ama üzülme ben 12 haftalık bebeğimi kaybettim , onu benden aldılar , Allah'ım bı daha yaşatmasın , sağlıklı olmayan gebelik kendiliğinden biter böylesi daha iyi emin ol , sonradan kaybetmek inan daha zor .4.22 den 5.58 oldu ama 2 kat artmamış şuan o kadar kötüyüm ki bağıra bağıra ağlamak istiyorum
Canım çok üzgünüm. Vardır bunda da bi hayır doğru zaman değildi demek ki. Allah’ım doğru zamanda kolay yoldan nasip etsin inşallah4.22 den 5.58 oldu ama 2 kat artmamış şuan o kadar kötüyüm ki bağıra bağıra ağlamak istiyorum
artış olması neden o zaman ben hala ümit görüyorum doktorun ne dedi4.22 den 5.58 oldu ama 2 kat artmamış şuan o kadar kötüyüm ki bağıra bağıra ağlamak istiyorum
bennnn asıl test tarihim tarın ama ben de erken kan testi verenlerdenim yarın artış durumuna bakıcaz :)Yarın test verecekler kimler arkadaşlar? Buradan haberleşelim arada mesajlar olunca kaçırıyorum okumadığım kısımları. Yarın test verecekler beğensin
4.22 den 5.58 oldu ama 2 kat artmamış şuan o kadar kötüyüm ki bağıra bağıra ağlamak istiyorum
Hadi bakalım hayırlısı olsun:) sabah 9da vericem kanı öğlene belli olur heralde çok heyecanlıbennnn asıl test tarihim tarın ama ben de erken kan testi verenlerdenim yarın artış durumuna bakıcaz :)
İnşallah seninledir bebişin Bende bugün muayene olucam inşallah sorunsuz geçer kafam karma karışıkHastaneden çıktıktan sonra bir afalladım eve gelince dank etti ağladım ağladım ağladım şu an normalim ara ara sancım oluyor bebeğim benimledir inşallah karından göremedi kilom var diye sanırım alttan baktı
Geçer inşallah canım üzme kendiniİnşallah seninledir bebişin Bende bugün muayene olucam inşallah sorunsuz geçer kafam karma karışık
Bence test gününde yap canım erken yaparsın gec tutunma olur boşu boşuna kendini üzmüş olursunGeç verdi ayın 1inde transfer oldum çift embrıyo orta kalite ayın 12si test günüm sizce ne zaman yapmalıyım bugün 5. Gün
İnşallah canım saat 15.30da randevum var şimdiden heyecan sardıGeçer inşallah canım üzme kendini
Canım cok üzüldüm ya bu kaçıncı denemendi ama niye böle kan değerlerin dengesiz onu anlamadim4.22 den 5.58 oldu ama 2 kat artmamış şuan o kadar kötüyüm ki bağıra bağıra ağlamak istiyorum