- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #9.601
Hiç bilmiyorum canım doktor ilaçlar yan etki yapmış olabilir dedi değiştirdi bi kaçını basamıyorum ayaklarım üzerine (uyuz atlattım bende çok şükür) ama bu başka bişi yani tarifi zor denecek cinstenonunki nasıldı bilmiyorum umutlandırmak istemem ama şimdi resmi görünce aklıma geldi bizim işyerinde bir arkadaş vardı bi gün geldi eşim uyuz olmuş dedi çocuk tabi biz bütün ofis panikledik ama bizde bişey yok tabi sonra psikolojik olarak o da kaşınmaya başladı bunlar baya bi kaşındılar belki bi hafta filan ilaçlar merhemler yağlar filan karı koca sonra bi baktılar ki kızcağız hamileymiş ve meğersem hamilelik belirtisiymiş sonra kendi kendine geçti kaşıntıları ekimin sonunda da bebekleri oldu. yine aynı zamna da başka bir arkadaşımda o da kaşınmaya başlayınca hamile olduğunu öğrendi o da aralık sonunda doğum yapacak inşallahyani belki seninde öyledir kuşum belki hamilelik belirtisidir bu da .
Canım benim yazdıklarını okudum kolay şeyler yaşamamışsın sen de bir çoğumuz gibi ama bak daha iki gün varmış test gününe ve gerçekten kanda çıkmadan idrarda çıkmıyor ben inanıyorum ki şeninde test günün geldiğinde pozitif göreceksin Allah ın izniyle geç tutunma olabilir olumlu düşün lütfen şüphelerimiz peşimizi bırakmayacak ama yine olumlu düşün sen pozitif ol ki sonucun da pozitif olsun inşallah arkadaşım Rabbim nasip etsin bekleyen herkese inşallahperşembe vereceğim.
Çok geçmiş olsun kuzum tekrardan umarım ilaçları değiştirmek iyi gelir Rabbim bi tan önce şifa versin inşallahHiç bilmiyorum canım doktor ilaçlar yan etki yapmış olabilir dedi değiştirdi bi kaçını basamıyorum ayaklarım üzerine (uyuz atlattım bende çok şükür) ama bu başka bişi yani tarifi zor denecek cinsten
moralini bozma bi kaç gün sonra duyarsın daha erkendir belkiKızlar moralim çok bozuk bugün randevum vardı kalp atışı dinlemeye gittim ama duyulmadışimdi çıktım hastaneden dokunsalar ağlayacak gibiyim doktor cumartesi günü bir daha çağırdı ben erken mi gittim ya 7+3 tü bugün ultrasonda kese var bebek var minicik ama kalp atımı alamadı doktor böyle kırmızı mavi renkli bişeyler geldi ekrana onu anlamadım sonradan duyulur mu ki kalp atışı
Benim de oluyordu kasıklarımda batmalar yazmıştım da hep testten önceleri buraya da ki hala daha devam ediyor ara ara hala daha bazen regli olacakmışım gibi hissediyorum erken verdiğin için düşük çıkmıştır diye düşünüyorum doktorlar ümitlendirmemek için de bazen olumsuz konuşabiliyorlar ben de sana ümitlen demiyorum ama moralini yüksek tut değerinin yükselmesini iste olumsuz düşünme olumlu düşünerek dua et ben psikolojimi hep o şekilde hazırladım hep olumlu düşündüm hiç olumsuz düşünmedim sende öyle yap iyiyi düşün güzeli düşün güzel olsun Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallahİnşallah kuzum dünkü kan testim 4.22 çıktı dokturum 2 gün sonra tekrarla dedi yükselirmiki sence? Cumartesiden beri adet ağrıları çekiyorum bi sağ kasığım ağrıyor bi sol kasığım ağrıyor ayakta uzun durunca belime vuruyor gebelik var mıki ya çok korkuyorum bendookturum şuan çokta ümitlenme kimyasalada dönüşebilir dedi 2 gün sonra belli olur demişti of
Umarım inşallah öyledir çok hazırlamıştım kendimi bugün duyacağımamoralini bozma bi kaç gün sonra duyarsın daha erkendir belki
13 yumurta toplanmıştı 10 tanesi döllendi. 2 embriyo transferi yaptıkBenim doktorumda kendi klinigi hatice uğur hastane olarakta doktorun anlaşmalı jimer hastanesi sizde kaç yumurta donduruldu kaç tane toplandı doktorunuzdan memnunmusunuz
Cnm daha erken olabilir belirtilerin devam ediyorsa korkma bişey olmaz sekizinci haftada duyan var dua edelim duyucaksin insaAllah Allah'ın izniyleKızlar moralim çok bozuk bugün randevum vardı kalp atışı dinlemeye gittim ama duyulmadışimdi çıktım hastaneden dokunsalar ağlayacak gibiyim doktor cumartesi günü bir daha çağırdı ben erken mi gittim ya 7+3 tü bugün ultrasonda kese var bebek var minicik ama kalp atımı alamadı doktor böyle kırmızı mavi renkli bişeyler geldi ekrana onu anlamadım sonradan duyulur mu ki kalp atışı
Öyle düşünme cnm düşük kalite deil orta kalite ve bak testte bariz belli çıkmış gözün aydın4 bb yumurta konuldu dedi doktor düşük kalite mi acaba ilk denememiz
Doktora hiçbir şey söyleyemedim unuttum o an üzüntüden ara ara sancılarım oluyordu gerçi o da yok iki gündür inşallah duyarım inşallahCnm daha erken olabilir belirtilerin devam ediyorsa korkma bişey olmaz sekizinci haftada duyan var dua edelim duyucaksin insaAllah Allah'ın izniyle
Duyacaksın strese girme bu seviyeye gelmişsin pes etmek yok stres yapma bebeğin seninle hep iyi düşün :)Umarım inşallah öyledir çok hazırlamıştım kendimi bugün duyacağıma
Duyacaksın strese girme bu seviyeye gelmişsin pes etmek yok stres yapma bebeğin seninle hep iyi düşün :)
İnşallah kuzum allah emeklerimizin karşılığını verirBenim de oluyordu kasıklarımda batmalar yazmıştım da hep testten önceleri buraya da ki hala daha devam ediyor ara ara hala daha bazen regli olacakmışım gibi hissediyorum erken verdiğin için düşük çıkmıştır diye düşünüyorum doktorlar ümitlendirmemek için de bazen olumsuz konuşabiliyorlar ben de sana ümitlen demiyorum ama moralini yüksek tut değerinin yükselmesini iste olumsuz düşünme olumlu düşünerek dua et ben psikolojimi hep o şekilde hazırladım hep olumlu düşündüm hiç olumsuz düşünmedim sende öyle yap iyiyi düşün güzeli düşün güzel olsun Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah
Aynı durumdayız çok çok geçmiş olsun bende de ilaçlardan biri alerji yaptı hatta bende düşük tansiyon şiddetli karın ağrısı sulu döküntüler içi su dolu su cicegine benzer yaralar pütür pütür bir sürü şey ayak parmaklarimda ellerimin üstünde alt bacak arkalarinda derken çok şükür dermatolog bir çare buldu bir krem verdi günde yalnızca bir kere sürüyorum baya hafifletti ve rahatlattiHiç bilmiyorum canım doktor ilaçlar yan etki yapmış olabilir dedi değiştirdi bi kaçını basamıyorum ayaklarım üzerine (uyuz atlattım bende çok şükür) ama bu başka bişi yani tarifi zor denecek cinsten
Hayırlı olsun canımBen kan testi verdim kızlar 7. Günüm bugün 50 çıktı