2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Haftası ile kese uyumlu muydu ? Bebek geriden geliyor da olabilir. Son ana kadar umudunu yitirme canım. Bol bol dua et tekrar ne zaman çağırdı doktor
Haftayla ilgili hiçbir şey söylemedi iki hafta önce gittiğimde kese vardı bebek yoktu bugün bebek göründü ama can yok dedi cumartesi günü çağırdı kontrole

Haftayla ilgili hiçbir şey söylemedi iki hafta önce gittiğimde kese vardı bebek yoktu bugün bebek göründü ama can yok dedi cumartesi günü çağırdı kontrole
Canım Allah göstermesin kötü düşünme , tüp bebekler belki de hafta olarak geriden geliyordur neticede tüpten ilerleme sürecini yaşamıyorlar , Hayırlısıyla haftaya duyulur miniğin kalbinin sesi

Amin inşallah canım benim hiç belirtinde olmayabilirdi ayrıca iki günde 3 kat bile artabilir benim değerim yüksek çıktı ilki 278 iki gün sonra 899 çıktı yani üç kat arttı yarın bi dha vericem ama benim değerlerimin bu kadar yüksek çıkmasının 5.gün çift transfer olmasından kaynaklandığını düşünüyorum ikiz olma ihtimali olabilir bizim ama değer üç kat da artabiliyor. dur bakalım biraz daha bekle inşallah senin de artacaktır değerin geç tutunmalarda da değer düşük çıkıyor diye biliyorum ben

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun evet buraya kadar gelmişken böyle sonuçlanırsa çok çok üzülürüm Allahım herkesin kalbindekini nasip etsin içinde de benimkini

Canım Allah göstermesin kötü düşünme , tüp bebekler belki de hafta olarak geriden geliyordur neticede tüpten ilerleme sürecini yaşamıyorlar , Hayırlısıyla haftaya duyulur miniğin kalbinin sesi
Amin canım amin inşallah Allah razı olsun inşallah duyarım cumartesi günü bangır bangır o kalp sesini

Korkma canım benim gönlünü ferah tut inşallah gebelik belirtilerindir bunlar test falan yapıp moralini bozma sakın sadece kan ver

Canım moralini bozma bazı bebeklerin kalp atışları 8.haftada duyuluyor . Karından mi bakıldı sana

Biz d3 Gaziantepdeyiz tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz ama karar veremedik burada mı yaptırmak yoksa Ankarada mi diye
Ankara ile hiç bir fikrim yok ama ankette fazlası ile ticarethane ye dondermisler hiç özenli değiller yaptırmadı m amaeltim yaptırdı iki kere olmadı ve kadına transfer aşamasında emriyo kaliteli değil diye olumsuz konuşmuşlar esinde zor sperm buldular bir sürü yumurta toplamları na rağmen en iyi spermi bulmak için diğer tuplerw bıkmadılar ben birine gittim testleri gösterdim sn bunlarda sperm varmi sanıyorsun dedi çok kötü konuşmuştu merkezden ağlayarak çıkmıştım o yüzden kesinlikle önermek Antep i

Ayyyyyy çok güzel çok sevindim yaaa kan testi verdinmi biriktir bende 4 tane var test
Perşembe vericem gününde. O zamana kadar sabır zaten bir yarın kaldı. Ve son bir idrar testim sabah bakıcam yine benim yumurtamda 5bc di ya. Kalitesi ne oluyo dedim hemşireye bu kalitede hamile kalan hastalar vardı diyo hiç tatmın etmemişti beni açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…