- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #9.621
Üzülme canım içini ferah tutKızlar moralim çok bozuk bugün randevum vardı kalp atışı dinlemeye gittim ama duyulmadışimdi çıktım hastaneden dokunsalar ağlayacak gibiyim doktor cumartesi günü bir daha çağırdı ben erken mi gittim ya 7+3 tü bugün ultrasonda kese var bebek var minicik ama kalp atımı alamadı doktor böyle kırmızı mavi renkli bişeyler geldi ekrana onu anlamadım sonradan duyulur mu ki kalp atışı
Ciddi misinBen kan testi verdim kızlar 7. Günüm bugün 50 çıktı
Bende şuan iyiyim inşallah hayırlara vesile olurAynı durumdayız çok çok geçmiş olsun bende de ilaçlardan biri alerji yaptı hatta bende düşük tansiyon şiddetli karın ağrısı sulu döküntüler içi su dolu su cicegine benzer yaralar pütür pütür bir sürü şey ayak parmaklarimda ellerimin üstünde alt bacak arkalarinda derken çok şükür dermatolog bir çare buldu bir krem verdi günde yalnızca bir kere sürüyorum baya hafifletti ve rahatlatti
Var canım hayırlı olsunMerhabalar çarsamba günü transfer oldum dün hafif lekelenme oldu ümitsiz duruma düştüm test yaptım çok silik çizgi çıktı erken mi yaptim acaba
İnşallah pozitifi görürsünüz13 yumurta toplanmıştı 10 tanesi döllendi. 2 embriyo transferi yaptıkDoktorumdan çok memnunum. Çok ilgili, tatlı dilli ve olumlu enerjisi bana geçiyor
Hayırlı olsun canımBen kan testi verdim kızlar 7. Günüm bugün 50 çıktı
Hayırlı olsuun. Sağlıklı sürecin olsun inşallahBen kan testi verdim kızlar 7. Günüm bugün 50 çıktı
İnşallahİnşallah pozitifi görürsünüz10 tanesi mi donduruldu peki
Teşekkür ederim canım inşallah devam eder amaHayırlı olsun canım
AMIN İNŞALLAH CANIMHayırlı olsuun. Sağlıklı sürecin olsun inşallah
Evet canim öğlenden once verdim hatta hiç moralini bozma sende testlere güven yokmuş gercektenÜzülme canım içini ferah tut
Ciddi misin
Bende şuan iyiyim inşallah hayırlara vesile olur
Bana can olsun yaaaa çok sağolEvet canim öğlenden once verdim hatta hiç moralini bozma sende testlere güven yokmuş gercekten
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım
Teşekkür ederim canım insallahBana can olsun yaaaa çok sağolinşallah sağlıkla ilerler hayırlı olsun
Haftası ile kese uyumlu muydu ? Bebek geriden geliyor da olabilir. Son ana kadar umudunu yitirme canım. Bol bol dua etKızlar moralim çok bozuk bugün randevum vardı kalp atışı dinlemeye gittim ama duyulmadışimdi çıktım hastaneden dokunsalar ağlayacak gibiyim doktor cumartesi günü bir daha çağırdı ben erken mi gittim ya 7+3 tü bugün ultrasonda kese var bebek var minicik ama kalp atımı alamadı doktor böyle kırmızı mavi renkli bişeyler geldi ekrana onu anlamadım sonradan duyulur mu ki kalp atışı
Sagol canim 11 ve 13. Gunler kan verdim sonrasinda beta 697 ile 1787 cikti. Bugun keseyi gormeye gittik cok sukur gorduk karindan 1 keseHiç morelinizi bozmayın 2 katı artış gösterdiği sürece sıkıntı olmaz bekleyelim hayırlısı olmaz
Kuzum uzme kendini bebisini de uzmeKızlar moralim çok bozuk bugün randevum vardı kalp atışı dinlemeye gittim ama duyulmadışimdi çıktım hastaneden dokunsalar ağlayacak gibiyim doktor cumartesi günü bir daha çağırdı ben erken mi gittim ya 7+3 tü bugün ultrasonda kese var bebek var minicik ama kalp atımı alamadı doktor böyle kırmızı mavi renkli bişeyler geldi ekrana onu anlamadım sonradan duyulur mu ki kalp atışı
Allaha şükür çok sevindimSagol canim 11 ve 13. Gunler kan verdim sonrasinda beta 697 ile 1787 cikti. Bugun keseyi gormeye gittik cok sukur gorduk karindan 1 keserabbim isteyenlere de nasip etsin tez vakitte. Dr 10 gun sonra da kalp atisina cagirdi
Keseyi kaç gün sonra görmeye gittinSagol canim 11 ve 13. Gunler kan verdim sonrasinda beta 697 ile 1787 cikti. Bugun keseyi gormeye gittik cok sukur gorduk karindan 1 keserabbim isteyenlere de nasip etsin tez vakitte. Dr 10 gun sonra da kalp atisina cagirdi