2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Benimde bugün toplama işlemi oldu, 11 tane toplanmış, kaç tane döllenir yarın haber verecekmiş, cetrotide ile ilgili benimde fikrim yok, ben sabah cetrotide akşam gonalf olarak 11 gün iğne yaptım,
Benimkiler 3. Güne kadar 10 yda yaşıyordu 3. Günden sonra 5. Günde arandım 5 e düşmüşlerdi:) kendini sakın strese sokma :) <3

kan testini hangi gün vermeni söylediler canım? İdrarda negatif çıkan ancak bebeğini sağlıkla kucağına alanlar var. Kan testi yaptırana kadar umudunu kaybetme

Ara verdim yemiyorum başka nelere dikkat edeyim kızlar yardımcı olun bu konuda iyi değilim gerçekten
canımbenim nasıl ldun iyileştin mi biraz geriden geliyom ben gene de bir sorayım dedim sonuna kadra dayanamdım valla ben yardımcı olmak isterdim ama nasıl bişey bilmiyorum ki Allah yardımcın olsun kuzum tez zamanda geçsi şifa bulursun inşallah

Lütfen kendini boş yere yıpratma kan testi vermeden hiçbir şey kesinleşmeden kendini koyverme.. güzel düşün güzel şeyler olsun ben başından beri şu testlere karşıyım yıllarca bizi hayal kırıklığına uğratmaktan başka bir işe yaramadı

Can kuşummmmm lütfen test gününü bekle Allah'tan umut kesilmez biliyorsun
Günaydın Hanımlar bugün 9. Günüm idrar testi yaptım böyle çıktı. Yarın 10. Gün kan tahlili vericem. Hamileyim Galiba bi hayır duanızı beklerim inşallah tutunmuştur Bebeğimmm
Evt cnm tutmuş var gebelik
Sen bizim canımızsın Rabbim hepimizin bu yolda önünü açık etsin bak ben de test yaptım çıkmadı gerçekten çok üzgünüm ama yapacak bir şeyim yok
Bugün biraz daha iyiyim canım ilaçlarım değişti

kan testini hangi gün vermeni söylediler canım? İdrarda negatif çıkan ancak bebeğini sağlıkla kucağına alanlar var. Kan testi yaptırana kadar umudunu kaybetme
perşembe günü vermem gerekiyordu. az önce şehir hastanesinde randevu aldım aile hekimliğinde vereceğim. cidden umudum yok kimsenin moralini bozmak da istemem. yani hayırlısı olsaydı bi şekilde çıkardı diye düşünüyorum.

Öyle tabiki hepimiz yaşıyoruz bunları nasipten öte yol yok

Bugün ben de doktora gittim ayaklarımın öyle olma sebebi ilaçlardan olabilirmiş ilaçlarım değişti korkularım değişti sonucum ne olacak bilmiyorum Rabbim dediğim gibi hayırlı kapılar açsın
Sevindim kuzum benim inşallah bir daha olmasın Rabbim en güzel sonuçları görmeyi nasip etsin

her regl gecikmem de koşarak yapardım her gördüğümde yıkılırdım şimdi bunca zorluktan sonra te çizgi görünce dayanamadım zaten ailecek zor süreçlerden geçiyoruz bi de bu tuz biber oldu bana.

Sevindim kuzum benim inşallah bir daha olmasın Rabbim en güzel sonuçları görmeyi nasip etsin
Amin canım estrofem coraspirin ve progestanın müdavimi varmış bu üçünü kullanacağım sadece bu süreçte kan verme gününü kadar sonra duruma bakacaklarmış

Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla herkes çok stresli, gergin ve mutsuz. Benim test günüm 9 Aralık. Bekliyorum şimdilik. Ben pek belirti de fark etmedim. Ne olacak bilmiyorum ama ben unutuyorum bazen bebeği. İşe döndüm bu hafta zaten. Bi de benim sürecimiz sizinkiler gibi değil onu anladım. Ben 1.5 senelik evliyim daha . Sızlar kadar çok beklemedim, sizler gibi mutsuz tecrübelerim de yok. Tüp bebek yapıp tutmayan akrabalarım ve arkadaşlarım var ama nedense hiç tutmayacağı gelmiyor aklıma. Tutacak diye bir beklentim de yok. Sanki bir başkası yasiyor bu süreci gibi. Hiç adapte olamadım nedense.

teşekkür ederim canım yazdıklarınla bazılarınızda iz bıraktığımı anladım telrar çok teşekkür ediyorum Rabbim çocuğunuzu dört gözle büyütmeyi nasip etsin. senin de yolun bahtın açık olsun Allaha emanet ol.

Amin canım benim hep birlikte mutlu olalım inşallah sen de Allaha emanet ol , mutlu haberlerini bekliyorum , alacağına da inanıyorum

Amin canım estrofem coraspirin ve progestanın müdavimi varmış bu üçünü kullanacağım sadece bu süreçte kan verme gününü kadar sonra duruma bakacaklarmış
Sevindim canım benim çok şükür Hayırlısıyla hiçbir sıkıntı yaşamadan geçsin günlerin canım kan verme gününe kadar

Bugün ben de doktora gittim ayaklarımın öyle olma sebebi ilaçlardan olabilirmiş ilaçlarım değişti korkularım değişti sonucum ne olacak bilmiyorum Rabbim dediğim gibi hayırlı kapılar açsın
Amin canım inşallah sana şifa olurlar Bize müjdeli haberler verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…