- 2 Aralık 2023
- 1.239
- 1.436
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #9.301
Yap bence çıkmazsa da yarın kanda çıkar pozitifseYarın hastaneye gideceğim bende mi yapsam acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yap bence çıkmazsa da yarın kanda çıkar pozitifseYarın hastaneye gideceğim bende mi yapsam acaba
Güzel haberlerle müjdelersin umarım burayıGünaydın canlarım şimdi kan verdim dualarınızı esirgemeyin lütfen çok korkuyorum
Gittim geldim ama ne kan verdim ne test aldımYap bence çıkmazsa da yarın kanda çıkar pozitifse
Lütfen sevin senin sevgini mutluğunu hissetsinKızlarr sonucum çıktı 4.22* doktorumu aradım 2 gün önce 1.84 çıkmıştı doktoruma dedim oda 2 gün sonra tekrarla testi dedi tüp bebekte normalde 12.gün 14.gün test istiyoruz dedi bakalım 2 gün sonra tekrarla gittikçe yükselebilir dedi biokimyayada dönüşebilir dedi şimdi sevinmelimiyim üzülmelimiyim bilemedim yükselirmiki
Doktorum pek iç açıcı konuşmadı gibi şuan çok ümitlenme 2 gün sonra testine göre netleşir dedi bişi sorcam 2 katına çıkmış gibi dimi 1.84 den 4.22 olması belki geç tutundu bugun 10.gün daha ve dondurulmuş 3.gün embriyosu sonuçta ayy şuan elim ayağıma dolaştıLütfen sevin senin sevgini mutluğunu hissetsin
İnşallah kuzum inşallah 2 gün sonra fazlasıyla yükselir inşallah 10nun altı negatiftir ama 2 gün sonra tekrarla dedi doktorumMaşallah darısı sağlıkla ilerlemesine ve kucaklarımızı doldurmasına olsun inşallah aminn
İki kat artma mevzusunu ben tam çözemedim henüz ama bence iyi çıkmayıp düşükte çıkabilirdi erken tutunma çok görülüyor 3.cü günde ben 5.ci gün çift olmasına rağmen hem kan testinden hem idrardan korkuyorum yapmaya niyetim var ama yapamıyorum henüz hazır değilimDoktorum pek iç açıcı konuşmadı gibi şuan çok ümitlenme 2 gün sonra testine göre netleşir dedi bişi sorcam 2 katına çıkmış gibi dimi 1.84 den 4.22 olması belki geç tutundu bugun 10.gün daha ve dondurulmuş 3.gün embriyosu sonuçta ayy şuan elim ayağıma dolaştı
İnşallah seninledir annesi şimdi zor ama derin nefes al ve Allah'ım emanet ettim sanadır bana hayırlı kapılar aç de ve gülümseİnşallah kuzum inşallah 2 gün sonra fazlasıyla yükselir inşallah 10nun altı negatiftir ama 2 gün sonra tekrarla dedi doktorum
Kuzum bence 2 gün daha bekle kan yaptır benim gibi strese girme 6.günün sanırım 10.güne kadae bekle bence kuzumİki kat artma mevzusunu ben tam çözemedim henüz ama bence iyi çıkmayıp düşükte çıkabilirdi erken tutunma çok görülüyor 3.cü günde ben 5.ci gün çift olmasına rağmen hem kan testinden hem idrardan korkuyorum yapmaya niyetim var ama yapamıyorum henüz hazır değilim
Allahım emanet ettim sana bana hayırlı kapılar aç biraz daha iyiyim kuzum çok teşekkğr ederimİnşallah seninledir annesi şimdi zor ama derin nefes al ve Allah'ım emanet ettim sanadır bana hayırlı kapılar aç de ve gülümse
Vakti zamanı var demekki hepimiz ne umutlarla başlıyoruz bu yola bende çok temkinli olmak istiyorum durumum bana göre %50 %50 ama işte umud inşallah sende en kısa zamanda kavuşursun hasretineKızlar ben elendim galiba bugün gene kan verdim değerim 6.8den 3.4e düşmüş herşeyi yaptırdık beslenmemize falan dikkat ettik neden olmadı hiç anlamıyorum
Ben yapmaya cesaretim yok zaten gülümKuzum bence 2 gün daha bekle kan yaptır benim gibi strese girme 6.günün sanırım 10.güne kadae bekle bence kuzum
En güzeli yaradana emanet etmek o nasip ederse olur vakti gelmiştir etmemişse daha gidecek çok yol var ama Rabbim gönlüne göre versin inşallahAllahım emanet ettim sana bana hayırlı kapılar aç biraz daha iyiyim kuzum çok teşekkğr ederim
Aynı yerde mi kan verdin canım iyi düşün iyi olsun Allah'tan ümit kesilmezDoktorum pek iç açıcı konuşmadı gibi şuan çok ümitlenme 2 gün sonra testine göre netleşir dedi bişi sorcam 2 katına çıkmış gibi dimi 1.84 den 4.22 olması belki geç tutundu bugun 10.gün daha ve dondurulmuş 3.gün embriyosu sonuçta ayy şuan elim ayağıma dolaştı
Canım benim inşallah sonrasında kendiliğinden bir gebelik olur hayırlısıyla. kalbim dualarım sizinleKızlar ben elendim galiba bugün gene kan verdim değerim 6.8den 3.4e düşmüş herşeyi yaptırdık beslenmemize falan dikkat ettik neden olmadı hiç anlamıyorum
Canım benim Rabbim bebeğini hayırlısı ise seninle tutsun inşallah , günden güne katlansın değerin haber bekliyoruzAllahım emanet ettim sana bana hayırlı kapılar aç biraz daha iyiyim kuzum çok teşekkğr ederim
Gerçekten zamanı değil sanırım çok umutlanmıştımVakti zamanı var demekki hepimiz ne umutlarla başlıyoruz bu yola bende çok temkinli olmak istiyorum durumum bana göre %50 %50 ama işte umud inşallah sende en kısa zamanda kavuşursun hasretine
Ben yapmaya cesaretim yok zaten gülüm
En güzeli yaradana emanet etmek o nasip ederse olur vakti gelmiştir etmemişse daha gidecek çok yol var ama Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Aminnn inşallah Allah razı olsun canım benimCanım benim inşallah sonrasında kendiliğinden bir gebelik olur hayırlısıyla. kalbim dualarım sizinle
Aynı yerde verdim kuzum acildeAynı yerde mi kan verdin canım iyi düşün iyi olsun Allah'tan ümit kesilmez