2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

IMG_1343.jpeg

Kızlar dayanamadım sabaha kadar uyuyamadım gece çok fazla testle alakalı rüya görünce kalktım test yaptım ve bu şekilde çıktı artık strese sokmayacağım kendimi çünkü o benimle biliyorum perşembe günü kan testi vericem 🙏🥰
Aslında bariz burdayım diyor annesi hayırlı olsun 🥰😍😍😍😍 Perşembe cok gec değilmi doktorlar genelde 10.gün filan test yapmaya birşey demiypr 12.gün mü dedi doktorun cnm

Ayy ben evde düzen videoları izleyip bisilerle uğraşıyorum zaman geçiyor buraya bile cok giremiyorum cok kolay oyalandim kendi kendime sigarayı bile aramadım 10 gündür içmiyorum inanılmaz kendimi durdurdum testte de olduğu gibi, 7 aralik canim benim senin ne zamandi?😇🙏🧿
Benim de aynı canım 7 aralık. Buradan güzel haberler verelim birbirimize inşallah

Nar transfer öncesi canım sonrası için sakıncalı

Hakkında hayırlısı olsun inşallah işlerin yolunda gider

Amin canım inşallah benimledirler bunca yıl sonra

Allah razı olsun canım benim inşallah benimledirler 🤗

Merhaba hoşgeldiniz ekledim hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah 🌹🌹🌹
Merhaba herkese :)

çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar görürüz 🙏🏻❤️

Yaaaaaa maşallah sabaha sabah yüzümde güller açtı yaaa ssğlıkla ilerlesin inşallah 🌹🌹🌹🌹
Günaydın canlarım şimdi kan verdim dualarınızı esirgemeyin lütfen 🙏🙏🥺 çok korkuyorum
Rabbim emeklerinin karşılığını hayırlısı ile versin inşallah 🌹🌹🌹
Kızlar günaydın ben de test yaptım sizce var mı? Ben hafif bir gölge gördüm sanki?
Evet annesi orada maşallah 🤗🤗🤗🤗

Yaaaaaa maşallah sabaha sabah yüzümde güller açtı yaaa ssğlıkla ilerlesin inşallah 🌹🌹🌹🌹

Rabbim emeklerinin karşılığını hayırlısı ile versin inşallah 🌹🌹🌹

Evet annesi orada maşallah 🤗🤗🤗🤗
Çizgi var canım burdayım diyor annesi😍
Yaa inşallah öyledir. İki kere dış gebelikten sonra umarım sağlıklı bir gebelik olur varsa🙏🏻 hepimiz sevinçli haberler alalım 😇

X