2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Maşallah canım iyi sabretmissin ben transferin 2.günü yapmaya başladım idrar testini o kadar sabirsizdim düşünün yani eve 5 tane erken gebelik testi 5 tane de kaset test aldım dayanamadım durmadan test yapıyordum aklımı yitirmiştim artık
Iste senin gibi olurum diye hem kendimi tuttum hem de esim müsaade etmedi iyi ki de müsaade etmemiş 🧿🙏 peki canim her gün yapınca sonuc ne oldu? ❤😇

Canım yumurtlama dan önce mi sonra mı yiyoruz avakadoyu? Yoksa hep mı yiyoruz? Nar suyunu yumurtlamadan (transferden) sonra diye biliyorum da avakado nun var mı günü?
Nar transfer öncesi canım sonrası için sakıncalı
1 hafta var canoo daha sıkıntı yapma kendıne stres yapma Olmayacak dıye dusunme olacak de dua et karnınla Konus Kendı ıc sesın Olacak desın.
Bende Iyıyım Allaha sukur perşembe gıdecegom doktora bakalım Transfer tarigim ne zaman olacak 🤷🏻‍♀️🤍
Hakkında hayırlısı olsun inşallah işlerin yolunda gider
Insallah canım benim inşallah senin de minik kuala larında sana sımsıkı tutunsunlar birakmasinlar seni 🩷🩵
Amin canım inşallah benimledirler bunca yıl sonra
Regl ağrısı gibi bazen keskin agri ve asiri göğüs hassasiyeti ve agirlasmasi var bende 9.gundeyim. aslinda belirtin olmaması daha iyi sakin geçiyordur kuzum 🧿🙏 dualarımız seninle❤🧿🙏🙏🙏🙏🙏
Allah razı olsun canım benim inşallah benimledirler 🤗
Beni de ekleyin lütfen 30 kasımda transfer oldum. İlk denemem. 5. Gün embriyosu ve yaşım 30
Merhaba hoşgeldiniz ekledim hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah 🌹🌹🌹

Iste senin gibi olurum diye hem kendimi tuttum hem de esim müsaade etmedi iyi ki de müsaade etmemiş 🧿🙏 peki canim her gün yapınca sonuc ne oldu? ❤😇
Ben hepsini eşimden gizli yaptım oda izin vermiyordu 2 Kasım transfer oldum 4 Kasım'da sabah idrarında hem erken gebelik testi hem kaset testte silik çizgi gördüm ve ondan sonra hep yapmaya devam ettim 9.gün falan bıraktım yapmayı 12.gün kan verdim canım

Ben hepsini eşimden gizli yaptım oda izin vermiyordu 2 Kasım transfer oldum 4 Kasım'da sabah idrarında hem erken gebelik testi hem kaset testte silik çizgi gördüm ve ondan sonra hep yapmaya devam ettim 9.gün falan bıraktım yapmayı 12.gün kan verdim canım
Yarın hastaneye gideceğim bende mi yapsam acaba :KK53:

Afedermiyim hic😀ama ben hazırladım kendimi hem benim durumum farklı bende ilkinde beklemiştim ilk evde yaptım sonra kan vermiştim ya 9. Gün yada 10. Gündü
Haber ama mutlaka ve üzülmek yok Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah sana sımsıkı tutunmuştur 🥰🥰🥰🥰

X