2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar iyi akşamlar hani hafif pembe leke gelmişti demiştim ya size yanlış alarmmış kabız olmuşum çok aferdesiniz kan öbür taraftan gelmiş şuan umudum 1 kat daha arttı rahimdrn gelen ne lekelenme var nede kan 🙏🙏🙏 ama dünkü kan sonucum gene beni etkiledi yarın sabah erkenden kan vericem inşallah geç yerleşme olmuştur 🙏🙏
Bütün dualarım seninle inşallah yüzün güler 💕💕

Kızlar bugün kanamam biraz daha artmış ve küçük pıhtılarda geliyor, belim kasıklarımda ağrıyor, doktora msj attım gebelik lehinedir demiş, başka şunu yap vs dememiş. Progrstanı fitil olarak kullanıyorum, acile gitsem iğnesini kendileri yapar mı reçete olmadan ? Dün erken gebelik testlerim negatifti. Bugün kaset test böyle. Hangisine inanıcam ben ?
Cnm normal gebelik testinin markasını hatirliyomusun benimde bitane mor erken gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı markadan dolayı sanırım suanki yaptığın testte silikte olsa gözüküyor cunku

Canlarım şimdi size 4 doktor söyleyeceğim bu doktora giden duyan öneren var ise lütfen bana yazarsa çok memnun olurum Kubilay vicdan Berfu hoca Hulusi zeyneloglu göğşen hoca lütfen bunlardan bana öneri ve deneyimlerinizi paylaşın çok memmun olacağım 🩷
Ben berfu hocaya gidiyordum. Çok seviyorum kendisini doktorluktan ziyade yakınlığı sıcaklığı da benim için önemliydi. Ayrıca çok başarılı bir doktor 3. Denemede pozitifi gördük. Negatiflerden sonra hiç doktor değiştirmeyi düşünmedim bu kez de pozitifi görmeseydim yine onunla devam ederdim.

Kızlar ben 5. Haftaya dün girdim gece birden regl ağrısı gird ve kanama başladı hemen acile gittik karından baktılar kese görünmüyor dedi beta 1491 çıktı progestan kullandğm için bi ilaç falan vermediler eve yolladılar evde arttı kanama baya pırtıkar geldi falan kendi doktorumda ilaçlara devam et dedi yarın gel dedi sadece sabah kanama kesildi sadece akıntı ve çok nadir kahve rengi akıntı geliyor sizce düştü mü bebek çok kötüyüm
Canım kötüyü çağırma. Benim ilk çocukta alttan muayenede görünmüştü kese

İnşallah yazarım🤩 ben de bol bol avakado yemeye başladım çok yararlıymış hangi tüp bebek merkezinin sitesine girsem avakado yazmışlar sizler de yiyin bol bol sonra gelsin bebişler 😍🥰🥰
Canım yumurtlama dan önce mi sonra mı yiyoruz avakadoyu? Yoksa hep mı yiyoruz? Nar suyunu yumurtlamadan (transferden) sonra diye biliyorum da avakado nun var mı günü?

İyiyim canım hamd olsun 10 Aralık nasipse sen nasılsın 🌹🌹
1 hafta var canoo daha sıkıntı yapma kendıne stres yapma Olmayacak dıye dusunme olacak de dua et karnınla Konus Kendı ıc sesın Olacak desın.
Bende Iyıyım Allaha sukur perşembe gıdecegom doktora bakalım Transfer tarigim ne zaman olacak 🤷🏻‍♀️🤍

Canım yumurtlama dan önce mi sonra mı yiyoruz avakadoyu? Yoksa hep mı yiyoruz? Nar suyunu yumurtlamadan (transferden) sonra diye biliyorum da avakado nun var mı günü?
Canım nar suyunu transfer somrası asla kullanma rahimde kasılma ypıyor cok sakıncalı sadece transfer öncesi rahim kalınlaşması için kullanılır nar suyu avokado ise transfer öncesi ve sonrası rahatlıkla kullana bilirsin çok faydalı

Canım nar suyunu transfer somrası asla kullanma rahimde kasılma ypıyor cok sakıncalı sadece transfer öncesi rahim kalınlaşması için kullanılır nar suyu avokado ise transfer öncesi ve sonrası rahatlıkla kullana bilirsin çok faydalı
Ay kuzum çok sağol. Ben de transferden sonra nar suyu içicez sanıyordum. Halbuki şimdi baktım not da almışım transfer öncesi diye 😅 o kadar çok takviye vitamin ve gıda alıyorum ki bir yerden sonra karıştırmaya başladım. Sağol kuzum çok sağol ❤

Kızlar iyi akşamlar hani hafif pembe leke gelmişti demiştim ya size yanlış alarmmış kabız olmuşum çok aferdesiniz kan öbür taraftan gelmiş şuan umudum 1 kat daha arttı rahimdrn gelen ne lekelenme var nede kan 🙏🙏🙏 ama dünkü kan sonucum gene beni etkiledi yarın sabah erkenden kan vericem inşallah geç yerleşme olmuştur 🙏🙏
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım dualarımdasın 🫶🏻

Ediyorum canim elimi karnıma koyup rabbim benim ve tüm hepimizin dualarını kabul etsin inşallah 🙏🧿❤ peki canim kan testi yaptığında öncesi yada sonrasında evde test yaptin mi?
5.ve 6.gun evde test yaptım pozitifdi hepsi ama silik şeklinde zaten doktorum transferden 1 hafta sonra test yap demişti sonra kan verdim değerim 48.01 cikti

X