2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Çift transfermı yapacaklar size de 😊
Bende 26 yaşındayım 3 senedır ıstıyoruz ama nasıp olmamıştı aşılama klomen felan hepsını yapmıştık cok doğal tedavıde denedık Hsg de de bıse cıkmadı Ama malesef sadeve PKO var bendede 🥺
Aynıyız senle bende de sadece polikistik over var eşimde sorun yok 6 yıldır istiyoruz klomen femar çatlatma aşılama derken yıllar geçti olmadı bizde tüp bebeğe geçtik amh değerim de 4 yaşım 30 ama işte olmadı mı olmuyor inşallah tüp bebekte yüzümüz güler 🙏🙏🙏🧿

Bende aynı düşüncedeyim İstanbul üniversitesi çapa tıp fakültesinde oldum bende 2 denememi de ama olmadı 3 defa da aşılama denemiştim öncesi onlarda olmadı 0 hep 0 kaldı

Bende aynı düşüncedeyim İstanbul üniversitesi çapa tıp fakültesinde oldum bende 2 denememi de ama olmadı 3 defa da aşılama denemiştim öncesi onlarda olmadı 0 hep 0 kaldı
Normal yolla gebe kalanlar nasıl şanslı olduklarını bilemezler .

Canım ben aslında bu ay olacaktım transfer o zaman adetin ilk günü başladım Cyclo ya 15. Gün de lucrin i oldum. Cylo bittikten 5 gün sonra âdet oldum. Kist çıkınca transfer ertelendi 7 gün ara verdikten sonra tekrar başladım Cyclo ya ama iğne vermedi bu sefer.
Ya ne çektik şu kistlerden ben de aynıyım sanırım bi ay daha ertelenmez inşallah

Aynıyız senle bende de sadece polikistik over var eşimde sorun yok 6 yıldır istiyoruz klomen femar çatlatma aşılama derken yıllar geçti olmadı bizde tüp bebeğe geçtik amh değerim de 4 yaşım 30 ama işte olmadı mı olmuyor inşallah tüp bebekte yüzümüz güler 🙏🙏🙏🧿
İnşaAllah canım benım. Allah büyük

geçen ay ilaç vs kullanmışmıydınız ondanmı kist oluşmuş acaba
hayırlısı olsun hakkınızda
Ben menopoz öncesindeyim ve amh 0.27 bu yüzden düzensiz aralıklarda ve düzensin kanama günü miktarı oluşuyor.
Temmuz adet oldum fakat 2 hafta sonra apustosta yine adet oldum dr gittim 2 yumurta folikülü varken yani ovülasyon zamanı adet olmuş oldum bunu bastırmak için doğum kontrol hapı kullandım eylülde normal zamanda adet oldum qma zamanı uzadı lekelenmeyle geçti eylülle ekim arasındaki arasındaki süremde 41gün sürdü bu c.tesi adet oldum bugünkü kistten dolayı bu ay iptal oldu estrofem diye bir ilaç verdi ekim 27de günde 2 tane başlıcam adet olunca 1 tane kullanmaya başlıcam qdetin 3.günü tekrar doktora gidicem bana bu ay nasip değilmiş dilerim Allahtan sizlerin nasibiniz olsun benim çocuğum var ikincil kısırlık bendeki

Rabbim emeğini boşa cikartmasin🤲🌼 gercekten hem zor hemde insanı yıpratan süreçler birde tiroid hastasıyım yani geldimi hep üst üste gelir ailemde böyle bir şeyle karşılaşan kimse yok bu piyangoda bana vurdu😁
evet aynen oyle benim de hatta 2 ablam da ilk aydan hamile kalangiller ama biz gercekten de şanslılar. yine cok şükür ben ilk doktoraa gittigim zamanlar hep duygulanıp aglıyordum muayenede hemşire dedi ki en azından yumurtan var yumurtası olan her kadının şansı var dedi. ya hiç yumurtan olmasaydı oyle hastalar da var demişti hep aklıma bu geliyor oyle şükür ediyorum kendimi teselli ediyorum🌸

X