- 15 Ekim 2023
- 890
- 1.747
- 25
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Buda bizim imtihanımızmış önceleri çok düşünürdüm neden böyle neden ben sonra dedimki kendine gel senin gibi bu durumu yaşayan binlerce kadın var isyan etme opu öncesi çok stresliydim aceba olucakmi olucaksa kactane döllenicek sonra kaç tanesi 5.gune gelicek diye çok şükür şuan stres yok ama içimde bir boşluk varevet aynen oyle benim de hatta 2 ablam da ilk aydan hamile kalangiller ama biz gercekten de şanslılar. yine cok şükür ben ilk doktoraa gittigim zamanlar hep duygulanıp aglıyordum muayenede hemşire dedi ki en azından yumurtan var yumurtası olan her kadının şansı var dedi. ya hiç yumurtan olmasaydı oyle hastalar da var demişti hep aklıma bu geliyor oyle şükür ediyorum kendimi teselli ediyorum
inşallah o boşlukta bebişlerimizi kucagımıza alınca dolacakBuda bizim imtihanımızmış önceleri çok düşünürdüm neden böyle neden ben sonra dedimki kendine gel senin gibi bu durumu yaşayan binlerce kadın var isyan etme opu öncesi çok stresliydim aceba olucakmi olucaksa kactane döllenicek sonra kaç tanesi 5.gune gelicek diye çok şükür şuan stres yok ama içimde bir boşluk var
Benmde Nisan mayıs ayında femara kullanmıştım kist oldu bir ayda 2 defa adet oldum ondan sordm ilaçlardan mi acaba dıye Allah herkese en hayırlı şekilde saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahBen menopoz öncesindeyim ve amh 0.27 bu yüzden düzensiz aralıklarda ve düzensin kanama günü miktarı oluşuyor.
Temmuz adet oldum fakat 2 hafta sonra apustosta yine adet oldum dr gittim 2 yumurta folikülü varken yani ovülasyon zamanı adet olmuş oldum bunu bastırmak için doğum kontrol hapı kullandım eylülde normal zamanda adet oldum qma zamanı uzadı lekelenmeyle geçti eylülle ekim arasındaki arasındaki süremde 41gün sürdü bu c.tesi adet oldum bugünkü kistten dolayı bu ay iptal oldu estrofem diye bir ilaç verdi ekim 27de günde 2 tane başlıcam adet olunca 1 tane kullanmaya başlıcam qdetin 3.günü tekrar doktora gidicem bana bu ay nasip değilmiş dilerim Allahtan sizlerin nasibiniz olsun benim çocuğum var ikincil kısırlık bendeki
Buraya bakabilirsiniz ona göre düzenleme yapayım bendeBismillahirrahmanirrahim
Hadi gelin hep sohbet hem muhabbet hemde süreçlerimizi takip edelim birbirimize destek olalım
Anne adayı Yaş Deneme Embriyo gün Transfer tarih Sonuç
Iron Butterfly 27 3.cü deneme 5.ci gün Kasım @merry06 Kasım @Xiangwei @niles85 @minikbirevhanimi 1sevgi1 tomrisn 17 Ekim @Ruyaaam123
Amin inşallahinşallah o boşlukta bebişlerimizi kucagımıza alınca dolacak
Ben de aynı yollardan geçtim canım her şey normaldi güya ama işte yumurtalar inci gibi dizilmiş çokça ve bu bazen gebelik oluşmasını engelliyorÇift transfermı yapacaklar size de
Bende 26 yaşındayım 3 senedır ıstıyoruz ama nasıp olmamıştı aşılama klomen felan hepsını yapmıştık cok doğal tedavıde denedık Hsg de de bıse cıkmadı Ama malesef sadeve PKO var bendede
Hepimizz aynıymışız kızlarımm bizlerde çoğunlukla işte baskılama yönteminde kullanıyorlarAynıyız senle bende de sadece polikistik over var eşimde sorun yok 6 yıldır istiyoruz klomen femar çatlatma aşılama derken yıllar geçti olmadı bizde tüp bebeğe geçtik amh değerim de 4 yaşım 30 ama işte olmadı mı olmuyor inşallah tüp bebekte yüzümüz güler
Bende 1 hafta 10 gün annemde kalmayı planlıyorum 6.katta oturuyorum asansörde yok eşimde çalıştığı için bana bakabilecek kimse yok imkanın varsa sen git yada biri yanına gelsin bencekızlae bu arada daha once transfer olanlar ya da olacaklar kimse size baktı mı ozellikle anneniz kaynananız vs gerek var mı? benim ailemden de kaynanamlar da aynı şehirde degiliz 1 saatlık yol ama yine de kimse gelsin istemiyorum gerek varsa mecbur ona göre kendimi ayarlayayım çağırayım
Buraya bakabilirsiniz ona göre düzenleme yapayım bende
Umarım çıktığımız bu yolda sağ saglim kucaginizda bebeğinizle dönersiniz . Evet maalesef sigarayı bırakmak çok zor bende onu kara kara düşünüyorum şuan hangi asamadasiniz opu oldunuzmuKızlar merhaba. Bende bugün bu serüvene başladım. 31 yaşında 8 yıllık evliyim. İlk 5 sene eşim korundu. Eşimde ve bende her şey normal ama bir türlü hamilelik oluşmayınca tüp bebeğe başladık.Başıma neler gelecek hiç bir bilgim yok. Doktorun dediğini yapıp sonra olacak şeyleri hiç sormadım bile :) bugün adetimin üçüncü günü çağırdılar gittim.vajinal muayenede 13 tane solda 6 tane sağda yumurtam olduğunu dondurulmuş embriyo transferi yapacağını söyledi. Gonal f ve tarlusal verdi. Cumartesi günü kontrole çağırdı. Bir yandan da sigarayı bırakma mücadelesi veriyorum bugün sadece bir tane içtimdua edelim birbirimize
Amin hepimiz bebeklerimizi sağlıkla alalım kucağımızaUmarım çıktığımız bu yolda sağ saglim kucaginizda bebeğinizle dönersiniz . Evet maalesef sigarayı bırakmak çok zor bende onu kara kara düşünüyorum şuan hangi asamadasiniz opu oldunuzmu
Tiryaki olunca bırakması zor oluyor yalan yok yumurta toplama öncesi iğne kullanırken bende içiyordum birakicam dedim olmadı azalttım bende keşke hiç icmesek siz hangi ilde hangi hekimde tedavi oluyosunuzAmin hepimiz bebeklerimizi sağlıkla alalım kucağımızaDaha yolun çok başındayım. Bugün başladık daha ben günde yarım paket içiyordum. Bugün kahveyle bir tane içtim sadece. Keşke hiç içmesem
bilemedim yaa biri gelince daha sıkıntıya giriyorum annem de dahil… eşim de oğretmen sabah gidiyor öğleden sonra geliyor hafta sonları da evde genelde evde yanı zaten ben uyunana kadar fln cok gec olmadan gelşr diye düşünüyorum bilemedim yine de kararsızım böyle biri gelse hastayım gibi davranacaklar o durumdan nefret ediyorum… ah ah ben kaç kez ameliyat oldum kendi anneme bile soylemedim sırf bu düşüncelerimden dolayıBende 1 hafta 10 gün annemde kalmayı planlıyorum 6.katta oturuyorum asansörde yok eşimde çalıştığı için bana bakabilecek kimse yok imkanın varsa sen git yada biri yanına gelsin bence
Hiiiç 3 tane sağlıklı birleşim elde edilmiş diye üzmeyin kendinizi. Bir taneciği bile sizi anne yapmaya yetecekHerkese selamlar
Baktım herkes içinden geçeni dökmüş, dayanamadım ben de yazayım istedim.
İlk tüp bebek deneyimim olucak nasipse.
14 ekim cumartesi günü yumurtalarım toplandı. 18 yumurtadan 3 tane sağlıklı birleşim elde edilmişBir tanesi embriyo oluşmuş diğer ikisinide izleyeceklermiş. Eşime belli etmemeye çalışmaktan çatlamak üzereyim. Çünkü o benden daha hassas durumda şuan. Ne zor işlermiş. Doğal yoldan gebe kalanlar ne şanslı.. Düşünsenize bebek düşünüyorsunuz ve hamile kalıyorsunuz. Ne güzel bir lütuf.. bizim de sınavımız buymuş. Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın kızlar. Çooook zor Kasım ayında transferim yapılacak nasipse. Dondurulmuş transfer olacağım. Niyeyse dondurulmuşun şansı daha yüksek gibi geliyor bana yada çevremde hep öyle denk geldiğim için,bana öyle geliyor. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun Bu arada opu sonrası şişkinlik ne zaman geçiyor Mahvoldum..
Öncelikle tedaviniz hayırlı olsun size uğur getirsin hepimizin bir tarafı yaralı erkekler genelde bu tür duygularını belli etmiyolar ama biz kadınlar anlayabiliyoruz şey çok dikkatimi çekti 18 yumurtadan nasıl 3 düştü şuan kaçıncı gunlerindeler opu sonrası gaz sancısı kabızlık şişlik 1 haftaya kadar geçiyor siz nerde tedavi goruyosunuzHerkese selamlar
Baktım herkes içinden geçeni dökmüş, dayanamadım ben de yazayım istedim.
İlk tüp bebek deneyimim olucak nasipse.
14 ekim cumartesi günü yumurtalarım toplandı. 18 yumurtadan 3 tane sağlıklı birleşim elde edilmişBir tanesi embriyo oluşmuş diğer ikisinide izleyeceklermiş. Eşime belli etmemeye çalışmaktan çatlamak üzereyim. Çünkü o benden daha hassas durumda şuan. Ne zor işlermiş. Doğal yoldan gebe kalanlar ne şanslı.. Düşünsenize bebek düşünüyorsunuz ve hamile kalıyorsunuz. Ne güzel bir lütuf.. bizim de sınavımız buymuş. Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın kızlar. Çooook zor Kasım ayında transferim yapılacak nasipse. Dondurulmuş transfer olacağım. Niyeyse dondurulmuşun şansı daha yüksek gibi geliyor bana yada çevremde hep öyle denk geldiğim için,bana öyle geliyor. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun Bu arada opu sonrası şişkinlik ne zaman geçiyor Mahvoldum..
İstanbuldayım ben. Bahçeci Fulya’da başladım. Özkan Özdamar doktorum. Siz neredesiniz ?Tiryaki olunca bırakması zor oluyor yalan yok yumurta toplama öncesi iğne kullanırken bende içiyordum birakicam dedim olmadı azalttım bende keşke hiç icmesek siz hangi ilde hangi hekimde tedavi oluyosunuz
Transfer sonrası dinlenmek lazım kan testine kadar eşlerimiz ne kadar destekcimizde olsa bence ya annemiz yada kayınvalidemiz yanımızda olmalı . Bu arada bende hasta muamelesi görmekten nefret ederim aceba annemle 10gun ne yasiycazbilemedim yaa biri gelince daha sıkıntıya giriyorum annem de dahil… eşim de oğretmen sabah gidiyor öğleden sonra geliyor hafta sonları da evde genelde evde yanı zaten ben uyunana kadar fln cok gec olmadan gelşr diye düşünüyorum bilemedim yine de kararsızım böyle biri gelse hastayım gibi davranacaklar o durumdan nefret ediyorum… ah ah ben kaç kez ameliyat oldum kendi anneme bile soylemedim sırf bu düşüncelerimden dolayı