- 23 Ağustos 2014
- 187
- 129
- 39
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Ben de ilk duyduğumda inanasım gelmedi ama bikini bölgesinde ki kaşıntı kesti söylediğim kişilerinde kaşıntısını kesti (enfeksiyon yazmışım mantar gibi kaşıntıları kesiyor)Bu gerçekten iyi geliyor mu yaaa
Bende kaşıntı yok ama afedersiniz arada acayip koku oluyor bunun için ne yapılabilir bilginiz var mı bu dediğiniz ona da iyi gelir mi?Ben de ilk duyduğumda inanasım gelmedi ama bikini bölgesinde ki kaşıntı kesti söylediğim kişilerinde kaşıntısını kesti (enfeksiyon yazmışım mantar gibi kaşıntıları kesiyor)
Bir bilgim yok daha önce başımada gelmedi sadece çok fena kaşıntı oldu artık acıyordu elma sirkesini sulandırıp kullanınca dünya varmış dedim koku konusunu doktora danış derim yada sağlıkmocağınaBende kaşıntı yok ama afedersiniz arada acayip koku oluyor bunun için ne yapılabilir bilginiz var mı bu dediğiniz ona da iyi gelir mi?
Çok çok nadir oluyor böyle yazınca sormak istedim teşekkür ederimBir bilgim yok daha önce başımada gelmedi sadece çok fena kaşıntı oldu artık acıyordu elma sirkesini sulandırıp kullanınca dünya varmış dedim koku konusunu doktora danış derim yada sağlıkmocağına
Ben muğladayım yaşım 38 amh değerim 0.27 düştüğü için doktorumla tüp bebek yapmak zorunda kaldık doktorun özgü çelikkol o da izmirde irenbe de alper beyle iletişimde o yüzden direkt irenbe tüp bebek merkezini araştırdım ve güvenilir gözüküyor araştırmamda beğenmeseydim başka altarnatif arayabilirdim bizim burada muğla genelinde tüp bebek merkezi yokArkadaşlar tüp bebeğe başlarken hastaneyi doktoru vs neye göre araştırıyorsunuz bulunduğunuz şehire goremi tavsiye uzerinemi
Bütün dualarımız seninle ablacım Rabbim umudumuzu yeşertip yaşamayı nasip etsinKızlar yarın sabah doktora gidiyorum işlemlere başlıcaz nasipse.
Kan testi yapılacak muayene edecek mi bilmiyorum akşama sonuçlar çıkar irenbede Alpe beye gidecek birlikte iğnenin dozuna karar verecekler salı günü iğnelere başlayacağım hem endişe hem KORKU hem heyecan var yeni bir süreç başlıyor dua edin herşey yolunda gitsin hepimiz için iyi ki burada dertdaşlar olduk iyi geliyor bana teşekkür ederim
İnşallah işleriniz rast gitsin her şey yolunda gitsinKızlar yarın sabah doktora gidiyorum işlemlere başlıcaz nasipse.
Kan testi yapılacak muayene edecek mi bilmiyorum akşama sonuçlar çıkar irenbede Alpe beye gidecek birlikte iğnenin dozuna karar verecekler salı günü iğnelere başlayacağım hem endişe hem KORKU hem heyecan var yeni bir süreç başlıyor dua edin herşey yolunda gitsin hepimiz için iyi ki burada dertdaşlar olduk iyi geliyor bana teşekkür ederim
Merhaba hoşgeldiniz 11 Ekim de mi tranfer oldunuz? Büyük ihtimal ilaçların etkisinden olabilir mide bulantısı pskolojikte ama inşallah tutunma belirtisi olarak yansır testine ne zaman test gününMerhaba kızlar benim de 11 kasımda transferim oldu. 3 yumurtam vardı biri dondu biri transfer diğeri gelişmedi. Transferin 5. Günündeyim inanılmaz mide bulantısı yaşıyorum özellikle son 2 gündür. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Bir hafta nasıl geçecek inşallah tutmuştur
İnşallah tutmuştur hayırlısı olsunMerhaba kızlar benim de 11 kasımda transferim oldu. 3 yumurtam vardı biri dondu biri transfer diğeri gelişmedi. Transferin 5. Günündeyim inanılmaz mide bulantısı yaşıyorum özellikle son 2 gündür. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Bir hafta nasıl geçecek inşallah tutmuştur
Benmde yasm 39 2 senedir evliyim olmayınca tüp bebek artık dedik irenbeyi bende duydum orayida tercih eden bayağa varBen muğladayım yaşım 38 amh değerim 0.27 düştüğü için doktorumla tüp bebek yapmak zorunda kaldık doktorun özgü çelikkol o da izmirde irenbe de alper beyle iletişimde o yüzden direkt irenbe tüp bebek merkezini araştırdım ve güvenilir gözüküyor araştırmamda beğenmeseydim başka altarnatif arayabilirdim bizim burada muğla genelinde tüp bebek merkezi yok
Test günüm 22 sinde tam bir hafta var inşallah tutmuştur. Sanırım progesteron iğnesi bağorsak ve mide şişkinliği yaptığı için bulantı yaşıyorum biraz okudum gaz sorunu oluyormuş iğneyi kullananlardaMerhaba hoşgeldiniz 11 Ekim de mi tranfer oldunuz? Büyük ihtimal ilaçların etkisinden olabilir mide bulantısı pskolojikte ama inşallah tutunma belirtisi olarak yansır testine ne zaman test günün
Evet ilaçların yan etkisi çok yüksek oluyor ama niyetimiz salih olsun inşallah adınıza mutlu son olurTest günüm 22 sinde tam bir hafta var inşallah tutmuştur. Sanırım progesteron iğnesi bağorsak ve mide şişkinliği yaptığı için bulantı yaşıyorum biraz okudum gaz sorunu oluyormuş iğneyi kullananlarda
Hayırlısı olsun. Bende adeti bekliyorum 1,2 güne olur tedaviye başlarım inşallah emeklerimizin karşılığını alırızmerhaba tşkler inşallah siz de güzel sonuc alırsınız. hayır doktorum bir şey demedi opu dan sonra ortak calıştıgı doktor soyledi ona da tam ayılmamıştım sormak aklıma gelmedi. ben de donmuş daha iyi tutunuyor diye biliyorum ama artık bilemedim
AmiiiiiinnnnnHayırlısı olsun. Bende adeti bekliyorum 1,2 güne olur tedaviye başlarım inşallah emeklerimizin karşılığını alırız
Kuruma çizgisi olabilir bir kaç saat sonra gördü isenizArkadaşlar bişey sorcam size. Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı. Tüp bebek öncesi son son ovulasyon testi ile değerlendirelim dedik. Adet günüm yarın bugün test yaptım. İlk tek çizgi çıktı fakat bikac saat sonra ikinci çizgi çıktı. Öyle tekrar bakayım teste derken gördüm. Beklediği için mi çift çizgi çıktı. Daha öncesinde bikac gün beklese bile hiç çıkmamıştı. Karın ağrım var adet olacakmış gibi merak ettim
Aynen bikac saat sonra gördüm ilk kez görünce şaşırdım ondan sormak istedimKuruma çizgisi olabilir bir kaç saat sonra gördü iseniz
Aynı şeyi bende yaşamıştım bana da arkdaşım kuruma çizgisi demişti umut işte insan nemalanıyor hemenAynen bikac saat sonra gördüm ilk kez görünce şaşırdım ondan sormak istedim