2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

benim arkadasım test yaptı negatif cıkınca çöpe atmıştı 3-4 sonra tesadüfen cöpte çift çizgi oldugunu gormüştü. pozitif de oldu bi kızı oldu

Merhaba Hanımlar bende eylul 23 de opu yapıldı 23 toplandı 4 tane embriyom var. İlk adetımı oldum ama ohss oldugumdan 2. Adetımı beklıyoruz ekim sonu gıbı ınsaAllah Acıbadem Kayseri de başladım Bu arada aranızda dondurulmuş 5. Çift embriyo ile gebe kalan varmı

Son düzenleme:
Merhaba Hanımlar bende eylul 23 de opu yapıldı 23 toplandı 4 tane embriyom var. İlk adetımı oldum ama ohss oldugumdan 2. Adetımı beklıyoruz ekim sonu gıbı ınsaAllah
yumurtaların Aşırı uyarıldıgından karında sıvı bırıkıyor. Ben de polikistik var aşırı yumurtam oldugundan toplandıkdan sonrada buyumeye baslayıp sıvı olustu genelde olabılıyormuş ama herkes surecı farklı atlatıyor tabi benım zordu. Ama sonuc guzel olsunda

Arkadaşlar okurken çok heyecanlandım inşallah bebişler tutunur, embriyolar gelişir :) güzel haberlerinizi alırız. Çok heyecanlandım sanki benim yumurta toplamam varmış gibi, transferim olmuş gibi. Her yaşanan olumlu gelişme hepimize umut. :)))

Hadi inşallah güzel haberler alalım

merhaba siz de sorun neydi yaş kaç ve kaç yumurta görünüyor ultrasonda? inşallah güzel sonuclar alırsın
31 yaşındayım. Tüpleri tıkalı şuan 19 tane yumurtam var. Aslında taze transfer düşünüldü ama fazla yumurta olması da transfer sürecini etkiliyormuş. Perşembe günü tekrar sayım yapılacak yumurtam 20 üstüne çıkarsa dondurma işlemi yapacağını söyledi doktorum. Umarım hepimiz en güzel sonuçları alırız umarım

Merhaba bende tedavimi kayseri de oluyorum bende hüma dayım hakkında hayırlısı olsun

Merhaba güzel anne adayları yıllardır bende anne olabilmek için mücadele ediyorum 1 tane başarısız aşılama deneyimim var yıllardır gerek özel hastane gerek devlet hastanesi gittim geldim sonuç sıfır gittiğim bütün doktorlar sebepsiz infertilite diyip durdu sonra öğrendim ki hem amh düşüklüğü hemde tiroid hastasiymisim 3 ay önce doktorumu radikal bir kararla değiştirdim 4 Eylül günü opu işlemi oldum 9 tane yumurta toplandı 7 tane 5 gün donmuş embriyolarim var R2 adetim önümüzdeki günlerde Rabbim nasıp ederse bu ayın sonu kasımın başı gibi transfer olucam umarım çıktığımız bu yollarda hepimiz evimize sağ saglim sağlıklı bebeklerle döneriz hepinize annelik çok yakışacak

Bu geçirdiğin zor günlerin hediyesini alırsın umarım biran önce herkes için sancılı dönemler. Hepimiz en güzel sonuçları alırız umarım

Bu geçirdiğin zor günlerin hediyesini alırsın umarım biran önce herkes için sancılı dönemler. Hepimiz en güzel sonuçları alırız umarım
Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin inşallah bu zor süreçlerimiz evlatlarımızı kucağımıza alınca son bulur

Merhaba mery Bende Acıbadem Mustafa Taş’a gidiyorum.Transfer hazırlığındayım

Merhaba mery Bende Acıbadem Mustafa Taş’a gidiyorum.Transfer hazırlığındayım
doktorunuzdan memnun musunuz? ben gaziantepte nova fertil de yaptırıyorum ilk deneyimim olmazsa eger mustafa taş a gitmeyi düşünüyorum arastırmalarım sonrası cünkü benim için en büyük stres doktora karar vermek eger olur ki bu başarısız olursa hiç vakit kaybetmeden başlamak istiyorum

hoş geldinızinşallah mucizeniz sizi cok bekletmez ama şanslısınız ki yumurta sayınıza göre embriyonuz fazla oluşmuş ve 5. güne gelebilmiş inşallah ilkinde tutunur size moralinizi yüksek tutunyaş ve amh kaç acaba

Kızlar bi şey soracağım size ben şimdi cyclo-progynova kullanıyorum ayın 20sinde lucrin depot iğne vurulacağım acaba bu iğneden kaç gün sonra adet olurum? Kasımda dondurulmuş transfer dedi doktorum ama bu iğne çok öteler mi adeti bilgisi olan var mı? Bir de lucrin depotu kendiniz mi yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…