2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Bende tam seni merak ediyordum aşağıda okudum mesajını

Merhaba hoşgeldiniz hakkınızda hayırlısı olsun nerde başlıyorsunuz tedaviye

Üzülme ☺️ tülden gülümse umudumuz var hala
Merhaba hoş buldum. Samsun'da başlıyorum tedaviye. İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız. Hepimizin duaları kabul olur 🤲

Merhaba bu ayın 16 sı gibi bekliyorum değişik olmazsa 17 sinde başlıyorum hayırlısı ile ☺️
Ben menopoz öncesinde olduğum için çok düzensiz adet döngüm var bu ay ovülasyon testi kullandım 24.gün 2. Çizgiyi net gördüm o yüzden hesaplamalarıma göre bende bu ayın 14den sonra adet olabilirim o zaman benimde tedavim başlayacak nasipse

Merak ettiğim bişey var yumurta toplama işlemi 1 günlük süreç dimi erte

Ben menopoz öncesinde olduğum için çok düzensiz adet döngüm var bu ay ovülasyon testi kullandım 24.gün 2. Çizgiyi net gördüm o yüzden hesaplamalarıma göre bende bu ayın 14den sonra adet olabilirim o zaman benimde tedavim başlayacak nasipse
Bende bu ay son son ovulasyon testi kullanarak değerlendirdim belki tedaviye gerek kalmaz diye. 1 haftadır çift çizgi görüyorum. Daha önceden hiç uzun süreli test yapmamıştım. Normal mi bu süre.ayni zamanda tedaviye başlıycaz birlikte süreçlerden geçecez hayırlısı ile ☺️

Kızlar bu gruba yazmamışım 😊 benim kan testim de pozitif çıktı. 16 ekime kese için randevu oluşturduk 🌸 Allah hayırlısıyla sizlere de nasip etsin. Dualarımdasınız
Sen yazmasanda ben takipteyim canısı okudum diğer yerlere yazdıklarını çok sevindim senin adına oyyyşşşşş buranın ilk annesi sensin 🤓☺️🤗

Bende bu ay son son ovulasyon testi kullanarak değerlendirdim belki tedaviye gerek kalmaz diye. 1 haftadır çift çizgi görüyorum. Daha önceden hiç uzun süreli test yapmamıştım. Normal mi bu süre.ayni zamanda tedaviye başlıycaz birlikte süreçlerden geçecez hayırlısı ile
Ben
Bende bu ay son son ovulasyon testi kullanarak değerlendirdim belki tedaviye gerek kalmaz diye. 1 haftadır çift çizgi görüyorum. Daha önceden hiç uzun süreli test yapmamıştım. Normal mi bu süre.ayni zamanda tedaviye başlıycaz birlikte süreçlerden geçecez hayırlısı ile ☺️
Ben arada bir kullandın düzenli sonuç aldım ama gebelikmoluşmadı yumurta geliştirici hap kullandım çatlatma iğnesi kullandım 3 adet ama yine gebelik oluşmadı bir önceki ay hem 2 yumurta vardı hemde ovülasyon zamanı adet oldum mecbur doğum kontürol hapı kullandım zaten o ay amh bakıldı 0.27 olduğunu öğrendik sonra en son adetimden sonra ovülasyona başladım ram 30 tane kullandım ikinci çizgi hep vardı hiç kaybolmadı zamn zaman çok koyuda oldu ama en son adetimin 24.günü koyu oldu bende o günü yumurtlqma diye baz aldım bakalım adetime göre hangi gün belli olur
Kızlar bu gruba yazmamışım 😊 benim kan testim de pozitif çıktı. 16 ekime kese için randevu oluşturduk 🌸 Allah hayırlısıyla sizlere de nasip etsin. Dualarımdasınız
Göz0n aydın Allah kucağına almayı nasip etsin 😍

Merhaba kızlar ben de Bahçelievler Medical Park ta tedaviye başladım. Daha önce normal yolla 2 kere hamile kaşdım ama kimyasal gebelik oldu düştü. Sonra bir gebelik daha oldu ama dış gebelikti tüpümün biri alındı. Sonra rahim ameliyatı oldum ve 1 tüp bebek denemem oldu Acıbadem Maslak ta Bülent Tıraş doktorumdu. Bebeğim 2 aylıkken kalbi durdu. Kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdi ise Medical Park ta yeniden başlıyorum. Doktorum Latif Küpelioğlu. 5 yumurtam toplandı 3 tanesi olumlu durumda şu an. Önemli bir karar vermem gerekiyor. Yumurtaları dondurup yeniden mi toplatmalıyım yoksa transfer kararı alıp elimdeki yumurtayı mı denemeliyim sizce?

Merhaba kızlar ben de Bahçelievler Medical Park ta tedaviye başladım. Daha önce normal yolla 2 kere hamile kaşdım ama kimyasal gebelik oldu düştü. Sonra bir gebelik daha oldu ama dış gebelikti tüpümün biri alındı. Sonra rahim ameliyatı oldum ve 1 tüp bebek denemem oldu Acıbadem Maslak ta Bülent Tıraş doktorumdu. Bebeğim 2 aylıkken kalbi durdu. Kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdi ise Medical Park ta yeniden başlıyorum. Doktorum Latif Küpelioğlu. 5 yumurtam toplandı 3 tanesi olumlu durumda şu an. Önemli bir karar vermem gerekiyor. Yumurtaları dondurup yeniden mi toplatmalıyım yoksa transfer kararı alıp elimdeki yumurtayı mı denemeliyim sizce?
Amh seviyen düşükse toplaman daha mantıklı

merhaba kızlar ben çok kötü grip oldum inşallah tedavimi olumsuz etkilemez :KK43:
Eğer çok kötü isen ertelenebilir nane limon kaynat iç kendini sıcak tut zerdeçal karabiber bal karısımı 1 2 gün ondan ye her hangi bir başka hastalık sorunun yoksa çok çok geçmiş olsun

Bende şuan iğne kullanımı sürecindeyim cuma son kontrol nasipse pazartesi yumurta toplama işemi olacak merkezlere göre ve sizin opu sonrası durumunuza bakıyorlar ona göre transfer günü belirliyorlar ben devlette 2 defa donmuş olup adet bekledim oldum rahim kalınlığına bakılıp transfer işlemi olmuştu burası özel ve transfer günü zamanı pazartesi belli olacak inşallah 🌹

Bende 27 yaşındayım 8 senele oldu bugün evliliğimde hiç gebelik yaşamadım sebepsiz infertilite adı altında bu zaman kadar tedavi görüş nnr olmaya çalıştık ama nasip olmadı devletten özele raporlu geçiş yaptım İstanbul Gaziosmanpaşa Yeni Yüzyıl Üniversitesi Tüp Bebek merkezinde tedaviye başladım şuan Dr takibinde iğneler kullanıyorum dün ve bugün gonal-f 375 ve cetrotide iğnesi vurunuyorum 🙈🙈🙈
Bende o hastanede tedavi görüyorum, rahim dinlendirme aşamasındayım şuanda inşallah hayırla sonuçlanır hepimizin ☀️

X