- 23 Ağustos 2014
- 187
- 129
- 39
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Merhaba canım aradılar mı ne durumdaymış yumurtalar ?Amin inşallah herkes hayırlı ve sağlıklı haberler alır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım aradılar mı ne durumdaymış yumurtalar ?Amin inşallah herkes hayırlı ve sağlıklı haberler alır
Merhaba canım yok daha arayan olmadı bekliyorum aramalarınıMerhaba canım aradılar mı ne durumdaymış yumurtalar ?
Hakkında hayırlısı inşallahMerhaba canım yok daha arayan olmadı bekliyorum aramalarını
Adet ile tedaviye başlıycaz ve adet öncesi kullandığınız ilaçlar var mıydı. Benim doktorum bana folik asit ve ek takviye edici vitamin verdi. Şuan farklı birşey kullanmıyorum. İlkkez yaptıracağım için sürekli araştırıyorum.Merhaba bende bu ay tedaviye başlıyorumHayırlısı ile hepimiz olumlu sonuçlar alalım inşallah
Bende o şekilde kullanmıştım ekstra beslenmene de dikkat et canımAdet ile tedaviye başlıycaz ve adet öncesi kullandığınız ilaçlar var mıydı. Benim doktorum bana folik asit ve ek takviye edici vitamin verdi. Şuan farklı birşey kullanmıyorum. İlkkez yaptıracağım için sürekli araştırıyorum.
Merhaba ne zamqn adet olacaksın ?Merhaba bende bu ay tedaviye başlıyorumHayırlısı ile hepimiz olumlu sonuçlar alalım inşallah
Doktorla konuştum 3 yumurtam dondurulmuş 3.gün yumurtası 2si en iyi kalitede 1 tanesi orta kalitede 5.güne yumurtam yok canım çok sıkıldı doktor iyi olarak konuşma ama ben kötü oldum adet olduğunda gel dedi tranfer için hazırlıcak sanırımHakkında hayırlısı inşallah
Canım hiç canın sıkılmasın maşallah 2 tane en iyi kalite yumurta güzel haber demek rabbim 1 yumurta ve 1 spermden yarattı bizi unutma. İnşallah anne olacaksın yeterki Allah tan umut kesme dua et doktorlara güvenDoktorla konuştum 3 yumurtam dondurulmuş 3.gün yumurtası 2si en iyi kalitede 1 tanesi orta kalitede 5.güne yumurtam yok canım çok sıkıldı doktor iyi olarak konuşma ama ben kötü oldum adet olduğunda gel dedi tranfer için hazırlıcak sanırım
Haklısın kuzum allahtan umut kesilmez ama işte bian üzüldüm ben 5.günede yumurta olur diye düşündüm şuan çok karışığımCanım hiç canın sıkılmasın maşallah 2 tane en iyi kalite yumurta güzel haber demek rabbim 1 yumurta ve 1 spermden yarattı bizi unutma. İnşallah anne olacaksın yeterki Allah tan umut kesme dua et doktorlara güven
Embriyolog ender yalçınkaya kalyan var instagramı ve yuotube var ben onu izliyorum vayağı bilgi veriyor istersen bak işine yarar belki rahatlayabilirsin bugün instageamda soru butonu qçtı onlara cevap verdi. Hiç umudunu kaybetme.Haklısın kuzum allahtan umut kesilmez ama işte bian üzüldüm ben 5.günede yumurta olur diye düşündüm şuan çok karışığım
Kız kardeşim sebebsiz kısırlık var birde miyomları vardı tüp bebeğe başladı 5 yumurta toplandı sadece biri 5.güne geldi donduruldu diğerleri hiç gelişmesi bile miyom için ameliyat oldu eylülde şimdi rahmi iyileşsin marttq transfer olacak onun 1 tanecik embiriyosu var ama umudunu kaybetmiyor tüpitoşum diyor benden 1 yaş küçük hiç çocuğu yokHaklısın kuzum allahtan umut kesilmez ama işte bian üzüldüm ben 5.günede yumurta olur diye düşündüm şuan çok karışığım
Hayatımızı yemek içmek değil inan bu nalet stres mahfediyor strese üzüntüye yenik düşme biz kadınlar güçlü varlıklarızHaklısın kuzum allahtan umut kesilmez ama işte bian üzüldüm ben 5.günede yumurta olur diye düşündüm şuan çok karışığım
Ya şuan yazdıkların beni okadar iyi ettiki teşekkür ederim sana hakkımızda hayırlısı olsun eminimki kız kardeşin olumlu sonucu alıcak allahın izniyle dediğin gibi bizi maffeden stres hayat koşulları yüzünden stressiz olmuyor maddi manevi insanın canını sıkan illaki birşey çıkıyor ama bu dönemli herşeyden önce destek olmak etrafındaki insanlar sana karşı davranışları önemli olan bu ve bu sayfada tanımadığın insanlar sana öyle güzel şeyler söyleyip destek oluyorki insanı mutlu ediyor gerçekten çok teşekkür ederim sanaHayatımızı yemek içmek değil inan bu nalet stres mahfediyor strese üzüntüye yenik düşme biz kadınlar güçlü varlıklarız
Bende tam seni merak ediyordum aşağıda okudum mesajınıMerhaba canım yok daha arayan olmadı bekliyorum aramalarını
Merhaba hoşgeldiniz hakkınızda hayırlısı olsun nerde başlıyorsunuz tedaviyeMerhaba bende bu ay tedaviye başlıyorumHayırlısı ile hepimiz olumlu sonuçlar alalım inşallah
Üzülme tülden gülümse umudumuz var halaDoktorla konuştum 3 yumurtam dondurulmuş 3.gün yumurtası 2si en iyi kalitede 1 tanesi orta kalitede 5.güne yumurtam yok canım çok sıkıldı doktor iyi olarak konuşma ama ben kötü oldum adet olduğunda gel dedi tranfer için hazırlıcak sanırım
Üzülme değilde ne biliyim bi karışık duyguya girdim endişe duydum çok şükür 3 yumurtam var adet olunca gidicem bakalım ozaman detaylı öğrencem herşeyi sadece 5.gün yumurtası olmaması beni korkuttuBende tam seni merak ediyordum aşağıda okudum mesajını
Merhaba hoşgeldiniz hakkınızda hayırlısı olsun nerde başlıyorsunuz tedaviye
Üzülme tülden gülümse umudumuz var hala
Hayırlısı olsun nice 5.ci güne gitmeyip 3.cü gün tutan insan var üzülüp kendine yazık etme demek istedim takdiri ilahi.Üzülme değilde ne biliyim bi karışık duyguya girdim endişe duydum çok şükür 3 yumurtam var adet olunca gidicem bakalım ozaman detaylı öğrencem herşeyi sadece 5.gün yumurtası olmaması beni korkuttu
Sağol kuzum benim allah kimsenin kucağını boş bırakmasınHayırlısı olsun nice 5.ci güne gitmeyip 3.cü gün tutan insan var üzülüp kendine yazık etme demek istedim takdiri ilahi.
Ben teşekkür ederim birbirimizi anladığımız ve aynı şeyleri yaşadığımız için destek olabiliyoruz içini rahat tutYa şuan yazdıkların beni okadar iyi ettiki teşekkür ederim sana hakkımızda hayırlısı olsun eminimki kız kardeşin olumlu sonucu alıcak allahın izniyle dediğin gibi bizi maffeden stres hayat koşulları yüzünden stressiz olmuyor maddi manevi insanın canını sıkan illaki birşey çıkıyor ama bu dönemli herşeyden önce destek olmak etrafındaki insanlar sana karşı davranışları önemli olan bu ve bu sayfada tanımadığın insanlar sana öyle güzel şeyler söyleyip destek oluyorki insanı mutlu ediyor gerçekten çok teşekkür ederim sana