2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Yaşın ilrri değilse amh iyiyse diğer hormonlarında bir sıkıntı yoksa transfer ol çünkü 1 hamilelük sonrası kendiliğinde de hamile kalma şansın var arkadaşımın gelini tek yumurtayla hamile kaldı
Eğer hormonlar amh düşükse kiiiii yaşın çoooook önemli 30 üstüysen tekrar yumurta toplat maddi imkanın varsa derim
Şansımı debemek istedim 2 yumurtam iyi durumdaydı biri transfer oldu diğeri dondurduk hakkımızda hayırlısı olsun bakalım şimdi evde yatıyorum umarım sağlıkla büyür ve gelir hayatımıza 🙏🏻

kızlar aranızda estroferm kullanan varmı bende çok akıntı yapıyor yumurtlama akıntısı gibi

Bana doktorum estrofem vermedi ya ben de rahim dinlendirme aşamasındayım cyclo progynova diye bi hap kullanıyorum beyazdan başlayıp kahverengiye doğru giden kimse benim gibi olmayınca bi endişeleniyorum 😅
bu hap çok iyi geliyor kist hormon düzenlenmesine yumurtalama düzenlenmesine hepsine koruyuculuğu yok haberin olsun doğum kontrol hapına benziyor ama değil hamile kalabilirsin :) bundan sonra başlayacaktır adetide düzenliyor bu arada

bu hap çok iyi geliyor kist hormon düzenlenmesine yumurtalama düzenlenmesine hepsine koruyuculuğu yok haberin olsun doğum kontrol hapına benziyor ama değil hamile kalabilirsin :) bundan sonra başlayacaktır adetide düzenliyor bu arada
Ay içim rahatladı benim 23 yumurtam toplandı ve yumurtaların yerleri büyük büyük kalmış küçülmemiş diye bana dinlendirme yapalım dedi doktor ve bu hapı verdi, her gün girip buraları okuyunca dedim bende mi yanlışlık var :KK45:

Aminnn inşallah 3.gün embriyolarım tutar 🥺 bide baskılama iğnesi yapan oldu mu? 28 ekimde göbekten baskılama iğnesi yapıcam
Ben oldum canımm
opudan sonraki adet bitimi 1.doz 17 ağustos
2.doz 17 Eylül bu dönemde regl olmuyorum
Transfere hazırlıktayım canım sen nerede tedavi oluyorsun sıkıntı neydi

Evet kızlar kontrole geldim herşey çok güzel 23 ekimde nasip olursa transferim gerçekleşecek 🤗

Haydii güzel haberlere canım🤲🏻🥰

Bende akşama yola çıkıyorum pazartesi kontrolüm var 🥰
Hastanede çalışıyorum ben merakımdan progesteron baktırdım galiba iyi
IMG_3206.jpeg

Ben oldum canımm
opudan sonraki adet bitimi 1.doz 17 ağustos
2.doz 17 Eylül bu dönemde regl olmuyorum
Transfere hazırlıktayım canım sen nerede tedavi oluyorsun sıkıntı neydi
Bana 1 tane verdi baskılama iğnesi bende hazırlıktayım adet olunca gitcem 2. Günü kasımın sonuna doğru inşallah hayırlısıyla transfer olucam ben milasta ali kavas diye özel doktora gidiyorum ama toplama işlemim izmir irenbe de oldu transferimde orda olcak doktorum orayla anlaşmalı kendisi yapıyor

Ay içim rahatladı benim 23 yumurtam toplandı ve yumurtaların yerleri büyük büyük kalmış küçülmemiş diye bana dinlendirme yapalım dedi doktor ve bu hapı verdi, her gün girip buraları okuyunca dedim bende mi yanlışlık var :KK45:
Bana da dün doktorum o hapı verdi 2 tane kisttim olmuş opudan sonra söksün diye verdi :)

Aminnn inşallah 3.gün embriyolarım tutar 🥺 bide baskılama iğnesi yapan oldu mu? 28 ekimde göbekten baskılama iğnesi yapıcam
İnşallah sana sımsıkı tutunur canım inşallah
Evet kızlar kontrole geldim herşey çok güzel 23 ekimde nasip olursa transferim gerçekleşecek 🤗
Ayyyy hadi hayırlısı olsun dualarımız seninle
Haydii güzel haberlere canım🤲🏻🥰

Bende akşama yola çıkıyorum pazartesi kontrolüm var 🥰
Hastanede çalışıyorum ben merakımdan progesteron baktırdım galiba iyiEki Görüntüle 3317182
Tinimmmmm hadi sende güzel haberler al gel ve artık mutlu son olsun hepimiz adına amin amin amin 🌺🌺🌺

merhaba baskılama iğnesi ismi ne acaba? ben de yarın opu olacagım ultrasonda 5 yumurta görünüyordu inşallah kalitelş cıkarlar. bana da ilaö aldırdıkar bugun baya içinde iğne de vardı acaba baskılama iğnesi mi merak ettim

X