- 6 Şubat 2016
- 2.675
- 2.603
- 33
- Konu Sahibi Iron Butterfly
söylemedim iptal eder kızar diye 2-3 gündür içiyorum bugün bırakcamBende başında oldum gibi . Hemen antibiyotik soğuk algınlığı ilacı aldım. Doktorun izin veriyorsa kullan hemen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
söylemedim iptal eder kızar diye 2-3 gündür içiyorum bugün bırakcamBende başında oldum gibi . Hemen antibiyotik soğuk algınlığı ilacı aldım. Doktorun izin veriyorsa kullan hemen.
Yaşın ilrri değilse amh iyiyse diğer hormonlarında bir sıkıntı yoksa transfer ol çünkü 1 hamilelük sonrası kendiliğinde de hamile kalma şansın var arkadaşımın gelini tek yumurtayla hamile kaldıMerhaba kızlar ben de Bahçelievler Medical Park ta tedaviye başladım. Daha önce normal yolla 2 kere hamile kaşdım ama kimyasal gebelik oldu düştü. Sonra bir gebelik daha oldu ama dış gebelikti tüpümün biri alındı. Sonra rahim ameliyatı oldum ve 1 tüp bebek denemem oldu Acıbadem Maslak ta Bülent Tıraş doktorumdu. Bebeğim 2 aylıkken kalbi durdu. Kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdi ise Medical Park ta yeniden başlıyorum. Doktorum Latif Küpelioğlu. 5 yumurtam toplandı 3 tanesi olumlu durumda şu an. Önemli bir karar vermem gerekiyor. Yumurtaları dondurup yeniden mi toplatmalıyım yoksa transfer kararı alıp elimdeki yumurtayı mı denemeliyim sizce?
Merhaba canım gop'ta mı tedavi görüyorsun hoşgeldin bu aradaBende o hastanede tedavi görüyorum, rahim dinlendirme aşamasındayım şuanda inşallah hayırla sonuçlanır hepimizin
Bu süreçlerde çok çok dikkat etmemiz gerekiyor kendimize Allah tez zamanda şifanı versin inşallahyok canım çok şükür herşeyi yapıyorum erteleyemem ben hazirandan beri bekliyorum
Evet canım orda tedavi görüyorum teşekkür ederim Kasım da kontrole gidicem bende tekrardan transfer icinMerhaba canım gop'ta mı tedavi görüyorsun hoşgeldin bu arada
Bu süreçlerde çok çok dikkat etmemiz gerekiyor kendimize Allah tez zamanda şifanı versin inşallah
Murat beyle irtibatasın dimi bildiğim kadarıyla başka tüp bebek doktoru yok şu anlık Gürkan Arıkan vardı oda çoktan ayrıldı bende Eylül'de opu oldum Kasım'da nasipse transferEvet canım orda tedavi görüyorum teşekkür ederim Kasım da kontrole gidicem bende tekrardan transfer icin
Eğer tedavine yan etki etmeyecekse acile git grip iğnesi vur çabuk toparlanirsin doktara tadavi asamasinda olduğunu söylemerhaba kızlar ben çok kötü grip oldum inşallah tedavimi olumsuz etkilemez
Merhaba hoşgeldiniz benim normal düzenime göre 4gün önceden oldum opudan (25eylül) sonra da 6ekimde regli oldum rahim dinlendirmesi ile kasıma kaldımMerhaba hanımlar ben de transfer için regl dönemini bekliyorum. 21 Eylül'de opu ve 5 gün sonra regl olmuştum. Şimdi ne zaman olacak hiç bi fikrim yok doktor takvimin tamamen değişebilir demişti. Ekim sonu gibi regl olabilirsem inşallah Kasım ayında ben de transfer olabilirm Benzer durumu yaşayanlar var mı opudan sonra regl düzeniniz nasıl değişti?
Evet murat hocada devam ediyorum şuanda inşallah hepimiz için güzel sonuçlar alırızMurat beyle irtibatasın dimi bildiğim kadarıyla başka tüp bebek doktoru yok şu anlık Gürkan Arıkan vardı oda çoktan ayrıldı bende Eylül'de opu oldum Kasım'da nasipse transfer
Bende murat hocada başladım nasıl bir doktor sence süreci nasıl geçtiEvet murat hocada devam ediyorum şuanda inşallah hepimiz için güzel sonuçlar alırız
Yani içini ve işini bilemiyoruz tabi Rabbim iyi etsin canım, ama bence anlatan esprili güler yüzlü bir hekim. İnşallah sonucumuz güzel olurBende murat hocada başladım nasıl bir doktor sence süreci nasıl geçti
Sürecim güzel ilerliyor opu işlemim oldu 5.gune gelen 4 yumurtam var suanlik rahim dinlendirme aşamasındayım. Kasımda transfer olacak Allah'ın izniyleBende murat hocada başladım nasıl bir doktor sence süreci nasıl geçti
5.ci güne giden 3 adet embriyom var benim de bakalım hayırlısı Ekim diye açmıştım burayı kasıma kalınca nasip dedik devam ettik bakalım nasıl olacak tavsiye üzerine mi gittiniz sizde ne kadar maliyetiniz oldu bu zamana kadarSürecim güzel ilerliyor opu işlemim oldu 5.gune gelen 4 yumurtam var suanlik rahim dinlendirme aşamasındayım. Kasımda transfer olacak Allah'ın izniyle
Yok canım tavsiye değildi araştırıp gitmiştim ilaçlar vs tanıdık eczaneyei bizim bir tık uyguna aldım, toplam 64 bine falan geldi bizim5.ci güne giden 3 adet embriyom var benim de bakalım hayırlısı Ekim diye açmıştım burayı kasıma kalınca nasip dedik devam ettik bakalım nasıl olacak tavsiye üzerine mi gittiniz sizde ne kadar maliyetiniz oldu bu zamana kadar
amin canım çok teşekkür ederim çok dikkat ettim ama evhamda yapıyorMerhaba canım gop'ta mı tedavi görüyorsun hoşgeldin bu arada
Bu süreçlerde çok çok dikkat etmemiz gerekiyor kendimize Allah tez zamanda şifanı versin inşallah
sağlık ocağına gittim hoca ilaç verdi canım onu içiyorum pazartesiden beri bugün bırakcam artıkEğer tedavine yan etki etmeyecekse acile git grip iğnesi vur çabuk toparlanirsin doktara tadavi asamasinda olduğunu söyle
Raporsuz mu tedavi görüyorsunuzYok canım tavsiye değildi araştırıp gitmiştim ilaçlar vs tanıdık eczaneyei bizim bir tık uyguna aldım, toplam 64 bine falan geldi bizim
Sen ne durumdasınamin canım çok teşekkür ederim çok dikkat ettim ama evhamda yapıyor
Raporsuz mu tedavi görüyorsunuz
Sen ne durumdasın
Hmmm hayırlsı olsun inşallahEvet raporsuz tedavi görüyorum ilk tüp bebek denemem inşallah olumlu olur
Geçmiş olsun canım c vitamini al bol su içmerhaba kızlar ben çok kötü grip oldum inşallah tedavimi olumsuz etkilemez