2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar ben de Bahçelievler Medical Park ta tedaviye başladım. Daha önce normal yolla 2 kere hamile kaşdım ama kimyasal gebelik oldu düştü. Sonra bir gebelik daha oldu ama dış gebelikti tüpümün biri alındı. Sonra rahim ameliyatı oldum ve 1 tüp bebek denemem oldu Acıbadem Maslak ta Bülent Tıraş doktorumdu. Bebeğim 2 aylıkken kalbi durdu. Kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdi ise Medical Park ta yeniden başlıyorum. Doktorum Latif Küpelioğlu. 5 yumurtam toplandı 3 tanesi olumlu durumda şu an. Önemli bir karar vermem gerekiyor. Yumurtaları dondurup yeniden mi toplatmalıyım yoksa transfer kararı alıp elimdeki yumurtayı mı denemeliyim sizce?
Yaşın ilrri değilse amh iyiyse diğer hormonlarında bir sıkıntı yoksa transfer ol çünkü 1 hamilelük sonrası kendiliğinde de hamile kalma şansın var arkadaşımın gelini tek yumurtayla hamile kaldı
Eğer hormonlar amh düşükse kiiiii yaşın çoooook önemli 30 üstüysen tekrar yumurta toplat maddi imkanın varsa derim

Bende o hastanede tedavi görüyorum, rahim dinlendirme aşamasındayım şuanda inşallah hayırla sonuçlanır hepimizin ☀️
Merhaba canım gop'ta mı tedavi görüyorsun hoşgeldin bu arada 💐
yok canım çok şükür herşeyi yapıyorum erteleyemem ben hazirandan beri bekliyorum :KK43:
Bu süreçlerde çok çok dikkat etmemiz gerekiyor kendimize Allah tez zamanda şifanı versin inşallah

Evet canım orda tedavi görüyorum teşekkür ederim Kasım da kontrole gidicem bende tekrardan transfer icin
Murat beyle irtibatasın dimi bildiğim kadarıyla başka tüp bebek doktoru yok şu anlık Gürkan Arıkan vardı oda çoktan ayrıldı bende Eylül'de opu oldum Kasım'da nasipse transfer

Merhaba hanımlar🌸 ben de transfer için regl dönemini bekliyorum. 21 Eylül'de opu ve 5 gün sonra regl olmuştum. Şimdi ne zaman olacak hiç bi fikrim yok doktor takvimin tamamen değişebilir demişti. Ekim sonu gibi regl olabilirsem inşallah Kasım ayında ben de transfer olabilirm 💓❤️Benzer durumu yaşayanlar var mı opudan sonra regl düzeniniz nasıl değişti?

Merhaba hanımlar🌸 ben de transfer için regl dönemini bekliyorum. 21 Eylül'de opu ve 5 gün sonra regl olmuştum. Şimdi ne zaman olacak hiç bi fikrim yok doktor takvimin tamamen değişebilir demişti. Ekim sonu gibi regl olabilirsem inşallah Kasım ayında ben de transfer olabilirm 💓❤️Benzer durumu yaşayanlar var mı opudan sonra regl düzeniniz nasıl değişti?
Merhaba hoşgeldiniz benim normal düzenime göre 4gün önceden oldum opudan (25eylül) sonra da 6ekimde regli oldum rahim dinlendirmesi ile kasıma kaldım

Sürecim güzel ilerliyor opu işlemim oldu 5.gune gelen 4 yumurtam var suanlik rahim dinlendirme aşamasındayım. Kasımda transfer olacak Allah'ın izniyle
5.ci güne giden 3 adet embriyom var benim de bakalım hayırlısı Ekim diye açmıştım burayı kasıma kalınca nasip dedik devam ettik bakalım nasıl olacak tavsiye üzerine mi gittiniz sizde ne kadar maliyetiniz oldu bu zamana kadar

5.ci güne giden 3 adet embriyom var benim de bakalım hayırlısı Ekim diye açmıştım burayı kasıma kalınca nasip dedik devam ettik bakalım nasıl olacak tavsiye üzerine mi gittiniz sizde ne kadar maliyetiniz oldu bu zamana kadar
Yok canım tavsiye değildi araştırıp gitmiştim ilaçlar vs tanıdık eczaneyei bizim bir tık uyguna aldım, toplam 64 bine falan geldi bizim

X