- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
- Konu Sahibi Iron Butterfly
İçini ferah tut inşallah güzel haberler alırsın bir daha ne zaman arayacaklar bilgi içinAynen kuzum inşallah sağlıklı ilerlerse 5.güne kasımda bi aksilik olmazsa tranferim olucak :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçini ferah tut inşallah güzel haberler alırsın bir daha ne zaman arayacaklar bilgi içinAynen kuzum inşallah sağlıklı ilerlerse 5.güne kasımda bi aksilik olmazsa tranferim olucak :)
merhaba, öncelikle umarım istediğiniz gibi sonuç alırsınız. Transfer öncesi 5 günde hangi ilaçları kullandınız acaba? Ben bi kimyasal gebelik geçirdim tekrar transfere hazırlanıcam da biraz araştırmak istedimHoşbuldukk pokişimmmm bende bugün akşam Kayseri’ye gidiyorum.Pazartesi kontrol var
Transfere hazırlanacaz muhtemelen
Her öğün bir tane. Toplamda üçBende de aynı durum var canım kaç tane içiyorsun estroferm
Bende günde 3 kez içiyorumHer öğün bir tane. Toplamda üç
3.günü ararım dedi doktorum ama 3 gün bugun oda pazara denk geldi bugun ararmı bilmiyorum bugun aramazsa yarın ararİçini ferah tut inşallah güzel haberler alırsın bir daha ne zaman arayacaklar bilgi için
Geçen transferimde böyle olmadığı için endişendimBende günde 3 kez içiyorum
İnşallah hayırlı haberler alırsın dualarım seninle Allah kalbine göre versin3.günü ararım dedi doktorum ama 3 gün bugun oda pazara denk geldi bugun ararmı bilmiyorum bugun aramazsa yarın arar
Hiç endişeli olma iyi düşünGeçen transferimde böyle olmadığı için endişendim
Estrofem bu küçük bebe ilaçları gibi olandı dimi günler yazılıydı üzerinde o herkeste olmsada çoğunlukta yan etki yapıyor korkulacak bir durum yokHiç endişeli olma iyi düşün
Evet evet o canım rahim duvarı kalinlastirsin diye veriliyorEstrofem bu küçük bebe ilaçları gibi olandı dimi günler yazılıydı üzerinde o herkeste olmsada çoğunlukta yan etki yapıyor korkulacak bir durum yok
Bende kullanmıştım 4 5 kutu transfer öncesi sonrası sürekli uyku yaptı bana da mide bulantısı da kezaEvet evet o canım rahim duvarı kalinlastirsin diye veriliyor
Kasık ağrısı yapıyor bende deBende kullanmıştım 4 5 kutu transfer öncesi sonrası sürekli uyku yaptı bana da mide bulantısı da keza
Amin inşallah herkes hayırlı ve sağlıklı haberler alırİnşallah hayırlı haberler alırsın dualarım seninle Allah kalbine göre versin
Şimdi kullanmaya başladım mıKasık ağrısı yapıyor bende de
Amin canım benim aminAmin inşallah herkes hayırlı ve sağlıklı haberler alır
İyi düşünelim iyi olsun o zamanHiç endişeli olma iyi düşün
Başladim persembeden beri içiyorumŞimdi kullanmaya başladım mı
Amin canım benim amin
Aaa hadi hayırlı olsun ne zaman trasfer belli miBaşladim persembeden beri içiyorum
Merhaba canım şuanmerhaba, öncelikle umarım istediğiniz gibi sonuç alırsınız. Transfer öncesi 5 günde hangi ilaçları kullandınız acaba? Ben bi kimyasal gebelik geçirdim tekrar transfere hazırlanıcam da biraz araştırmak istedim
Daha belli değil 18 Ekim'de kontrol varAaa hadi hayırlı olsun ne zaman trasfer belli mi
Hmm hayrlısı olsun Allah kalbine göre versinDaha belli değil 18 Ekim'de kontrol var