- 3 Haziran 2023
- 687
- 881
- 33
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Kızlar estrofem kullanıyorum. Dündendir kasıklarım çok ağrıyor. Var mı böyle olan.
Dün temizlik yaptım ondan mıdır bu sancım bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba hoşbuldumm taze transfer olucak bugün 12 tane toplandı. Çok kötü bel ağrım oldu kusmalar oldu. Acaba ben mi çok hassasım yada normal mı anlayamadım inşallah bu acılara değerMerhaba canım hoşgeldin sende taze transfer mi olacaksın. İğne yerlerine hafif buzla masaj yapabilirsin gaz sıkışması da olabilir bende çok olmuştu karnım patlayacak sandım biran
Ohss geçiriyor olabilirsin. Yumurta toplamadan sonra oluyormerhaba hoşbuldumm taze transfer olucak bugün 12 tane toplandı. Çok kötü bel ağrım oldu kusmalar oldu. Acaba ben mi çok hassasım yada normal mı anlayamadım inşallah bu acılara değer
Bilgi vermeleri mi iyi vermemeleri mi bilemedim insan bi şey duyunca da hemen araştırıp olumsuz mi şey okuduğunda morali bozuluyorMerhaba hoşgeldiniz tedaviniz hayırlı olsun güzel sonuçlar alın inşallah benim 5.ci gün 3 tane embriyom donduruldu a b c diye hiç bilgi vermedi transfer günü epikrizi vereceğiz orada resimde olacak zaten dediler başka bişi yok
Yaaaaa canımsın ender bilgi ve düşüncelerinden eksik etme lütfen
Bu arada hoş buldum öyle heyecanlıyım ki bu konularda bi an önce şu transferleri atlatalım inşallahMerhaba hoşgeldiniz tedaviniz hayırlı olsun güzel sonuçlar alın inşallah benim 5.ci gün 3 tane embriyom donduruldu a b c diye hiç bilgi vermedi transfer günü epikrizi vereceğiz orada resimde olacak zaten dediler başka bişi yok
Yaaaaa canımsın ender bilgi ve düşüncelerinden eksik etme lütfen
Benim de aynı oldu bir haftaya bi şeyim kalmadı ama yumurta ve enerji içeceği tavsiye etmişti doktorum bi de ben ayaklarımı ve belimi hep sarıp sıcak tutmuştummerhaba hoşbuldumm taze transfer olucak bugün 12 tane toplandı. Çok kötü bel ağrım oldu kusmalar oldu. Acaba ben mi çok hassasım yada normal mı anlayamadım inşallah bu acılara değer
Hiç kötü düşünme canım 2 kere Opu oldum ikisinde de sadece 3 yumurta toplandı ve birer tane dondurulabildi ama olsundu 1 tane embriyo yetiyor hiç üzülmeaz once muayene oldum ilacın 9. günündeyim 5 yumurta görünüyor sadece ultrason da o kadar moralim bozuldu ki.. az yumurta ile opu olan var mı
Ben hiç öyle yaşamadım sadece 1 2 gün lavaboya çıkmakta çok zorlandım karın ağrısı yaşadım çok ilaç içmemek için direndim resmen 4 5 güne toparladım kendimi ancamerhaba hoşbuldumm taze transfer olucak bugün 12 tane toplandı. Çok kötü bel ağrım oldu kusmalar oldu. Acaba ben mi çok hassasım yada normal mı anlayamadım inşallah bu acılara değer
Bende aynı şekilde düşünüyorum devlet bizde öyle a b c yok uygun görüyorux donduruyoruz 5.ci günde yok demişti 2 adet embriyom 2.ci gün dondurulmuştu burada ilk defa böyle oluyorBilgi vermeleri mi iyi vermemeleri mi bilemedim insan bi şey duyunca da hemen araştırıp olumsuz mi şey okuduğunda morali bozuluyor
Ayyyy cok cok amin ekimi takipteyiz bizde artık napalim şimdi güzel haberlere sevinelim Allah nasip ederse kendimiz içinde elbet sevinirizBu arada hoş buldum öyle heyecanlıyım ki bu konularda bi an önce şu transferleri atlatalım inşallah
İyi tabiki neden üzülüyorsunuz sağlıklı olup gelişimleri güzel olsun inşallahHerkese merhabalar bende perşembe günü opu oldum 15 yumurta toplandı dün aradılar 15 yumurtadan 12si kaliteli dolu çıkmış 12taneden 9 tanesi döllenmiş sizce iyi mi?
İnşallah 5.güne sağlıklı ilerlerlerİyi tabiki neden üzülüyorsunuz sağlıklı olup gelişimleri güzel olsun inşallah
İnşallah ne zaman arayacaklar bilgi için tekrardanİnşallah 5.güne sağlıklı ilerlerler
Dün ilk gündü yarın 3.gün bi 3.gün ararız bide 5.gün demişti doktorum ama yarın pazar tamda 3.günü yarın arayamayabilirler doktorum pazar günü çalışmıyor belki pazartesi ararİnşallah ne zaman arayacaklar bilgi için tekrardan
Hayırlı haberler olsun inşallah üzülmeyin benim 13 yumurtadan 3 tane gitti 5.ci güne donduruldu içinizi ferah tutunDün ilk gündü yarın 3.gün bi 3.gün ararız bide 5.gün demişti doktorum ama yarın pazar tamda 3.günü yarın arayamayabilirler doktorum pazar günü çalışmıyor belki pazartesi arar
İnşallah güzel hayırlı sonuçları alırız senin transferin ne zaman?Hayırlı haberler olsun inşallah üzülmeyin benim 13 yumurtadan 3 tane gitti 5.ci güne donduruldu içinizi ferah tutun
İnşallah Allah hayırlı kapılar açsın önünüze Kasıma kaldım ben dr rahim dinlendirme yaptırdıİnşallah güzel hayırlı sonuçları alırız senin transferin ne zaman?
Benimde rahim dinlerdirme olcak pcos olduğum için taze yapmıcam demişti baştanİnşallah Allah hayırlı kapılar açsın önünüze Kasıma kaldım ben dr rahim dinlendirme yaptırdı
Kasım da olacak o zaman senin trasfer de olur ilese inşallahBenimde rahim dinlerdirme olcak pcos olduğum için taze yapmıcam demişti baştan
Aynen kuzum inşallah sağlıklı ilerlerse 5.güne kasımda bi aksilik olmazsa tranferim olucak :)Kasım da olacak o zaman senin trasfer de olur ilese inşallah
Bende de aynı durum var canım kaç tane içiyorsun estrofermKızlar estrofem kullanıyorum. Dündendir kasıklarım çok ağrıyor. Var mı böyle olan.