2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar regli oldum keşke Kasım demeseler di şimdi uça uça hastane yolunda olacaktım hazırlık için nasip demekki böylesi daha hayırlı olacak sanırım. Allah bu yolda ömrünü heba eden bütün anne ve baba adaylarının yardımcı olsun 🌹🌹🌹
rahim dinlendirme sürecinde misin canım

Kızlar mor olan dün 7 gün pembe olan bugün böyle olup artan var mı
Test gününüz ne zaman bariz buradadayım diyor attığın testler
transferin 8. Gününden günaydın 🌸
Dün gece regl ağrısı gibi bir ağrıyla uyudum. Dün biraz fazla ayakta kaldım sanırım kasıklarıma ağrı girdi ara ara.
Sabahları son derece aç ve tansiyonum düşük uyanıyorum.
Bugün artık son idrar testimi yaptım. Yarın kan verme günüm. Artık yarın idrar testi yapmayacağım muhtemelen yarınki kandan sonra pazartesi günü de kan isterler
Yaaaaaa çok güzel 💖 ysrın nasıl çıkacak bakalım kan testin ben ikiz diyorum inşallah ikiside sana sımsıkı tutunmuştur
Bizimde sebepsiz dendi çatlatma iğneleri bir tane aşılama ama daha fazla beklemeyecegiz yarın tüp Bebek için konuşmaya gideceğiz . Nasipse en kısa zamanda sürecek dahil olmak istiyorum. Rabbim kimsenin emeklerini boşa cikarmasin maddi manevî zor bir süreç
Ben 3 defa aşılama oldum 2 de tüp bebek geçmişim var çoknzor gerçekten umudamı yanasın ağrılara mı yanasın olan bitenemi yanasın bilemiyor insan inşallah bu son oluyor diyoruz Rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin 🌺
Pokişimmmm geç olsun güç olmasın bitanemm bende eylül sanıyordum ekim dediler başta zor geliyor ama zaman hızlı geçiyor tatlı canını sıkma💜💜
Amin tinim amin nasip Allah bugünleri nasip ettiyse anne olmayı da nasip eder inşallah 🌹
rahim dinlendirme sürecinde misin canım
Evet canım bakalım beklemedeyiz artık 🥲

Kızlar mor olan dün 7 gün pembe olan bugün böyle olup artan var mı
ben yenıyım ama transfer sonrası 3. gunden test yapmaya baslamıstım sınıznkınden daha az çizgi cıkmıstı hamıleydım ınsallah sızınıde gonlunuze gore olur ben doguma gun sayıyorum Allah ısteyen herkese nasıp etsın

az once muayene oldum ilacın 9. günündeyim 5 yumurta görünüyor sadece ultrason da o kadar moralim bozuldu ki.. az yumurta ile opu olan var mı

kızlar selam dün kontrole gittim estroferm başlandı 14. gün yine kontrole gideceğim yani 16 ekim de o gün transfer için gün vereceklermiş hemşireye sorduğumda son kontrol tarihinden sonra 3 ile 5 gün içinde transferin gerçekleşir dedi 🥰
heyecanlıyım 2 hafta sonra inşallah minnaklarımı alıp evime geleceğim💕🤗
Hayırlısı olsun bende dün gittim 14 dedi 13 ne çektik 5 araba degisiyorum gidene kadar özel aracım olmadığı için geç kalırım diye 13 öğleden sonra alicak yetisicem kontrolden sonra transfer günü olucak büyük ihtimalle 23 ekim de transfer olur dedi doktorum sen hangi ilaçları kullanican kontrol gününe kadar

Hayırlısı olsun bende dün gittim 14 dedi 13 ne çektik 5 araba degisiyorum gidene kadar özel aracım olmadığı için geç kalırım diye 13 öğleden sonra alicak yetisicem kontrolden sonra transfer günü olucak büyük ihtimalle 23 ekim de transfer olur dedi doktorum sen hangi ilaçları kullanican kontrol gününe kadar
haydi hayırlısı olsunnnn estroferm folik asit b12 d vit canım

az once muayene oldum ilacın 9. günündeyim 5 yumurta görünüyor sadece ultrason da o kadar moralim bozuldu ki.. az yumurta ile opu olan var mı
Canım az olması önemli değil ki sağlıklı olması önemli Allah'ım sağlıklı olanlardan nasip etsin kötü düşünüp üzme kendini etkilenir yumurtalar Allah korusun

yok canım o ne ki
IMG_20231006_125855.jpg
IMG_20231006_125855.jpg
IMG_20231006_125855.jpg

Bismillahirrahmanirrahim 🧿

Hadi gelin hep sohbet hem muhabbet hemde süreçlerimizi takip edelim birbirimize destek olalım ☺️😊🤗😉🥳
Merhabalar benim de transferim kasıma kaldı :KK43: biraz üzülüyorum çünkü başlarken çok hevesliydim opu geçen ay yapıldı ve çok yumurta var diye bekletti doktor şimdi de beyazdan kahverengiye giden bi hap verdi onu kullanıp sonrasında lucrin diye bi iğne kullanacağım. Çok uzun bi süreç rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏🏻 benim 5. Güne giden embriyolarım çok iyi kalitede değilmiş 5bb 5cb falan dedi doktor biraz moralsizim ama Allahtan ümit kesilmez ☺️

Merhabalar benim de transferim kasıma kaldı :KK43: biraz üzülüyorum çünkü başlarken çok hevesliydim opu geçen ay yapıldı ve çok yumurta var diye bekletti doktor şimdi de beyazdan kahverengiye giden bi hap verdi onu kullanıp sonrasında lucrin diye bi iğne kullanacağım. Çok uzun bi süreç rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏🏻 benim 5. Güne giden embriyolarım çok iyi kalitede değilmiş 5bb 5cb falan dedi doktor biraz moralsizim ama Allahtan ümit kesilmez ☺️
Lucrin depot bende yapıldım 2 doz şeklinde canım Bende temmuzda opu olmuştum 🌺
Çikolata kisti mi var neden lucrin önerdi canım
Ya öyle deme 5.gün 3bb embriyolarım var
Bana da orta kalite dediler ve bu şekilde gebe kalan çok kişi var canını sıkma

Lucrin depot bende yapıldım 2 doz şeklinde canım Bende temmuzda opu olmuştum 🌺
Çikolata kisti mi var neden lucrin önerdi canım
Ya öyle deme 5.gün 3bb embriyolarım var
Bana da orta kalite dediler ve bu şekilde gebe kalan çok kişi var canını sıkma
Bugün muayene oldum yumurta toplanan yerler hala boşluk görünüyor onlar kist mi bilmiyorum bunların küçülmesi gerekiyor dedi doktor ondan verdi. Benim de ilk tüp bebek denemem bazen çekiniyorum doktora her şeyi sormaya :KK43: inşallah hepsi tutar da rabbim yüzümüzü güldürür 🤲🏻

Merhaba hoşgeldiniz tedaviniz hayırlı olsun güzel sonuçlar alın inşallah benim 5.ci gün 3 tane embriyom donduruldu a b c diye hiç bilgi vermedi transfer günü epikrizi vereceğiz orada resimde olacak zaten dediler başka bişi yok

Yaaaaa canımsın ender bilgi ve düşüncelerinden eksik etme lütfen 🤗🤗🤗🤗🤗

Bugün muayene oldum yumurta toplanan yerler hala boşluk görünüyor onlar kist mi bilmiyorum bunların küçülmesi gerekiyor dedi doktor ondan verdi. Benim de ilk tüp bebek denemem bazen çekiniyorum doktora her şeyi sormaya :KK43: inşallah hepsi tutar da rabbim yüzümüzü güldürür 🤲🏻
Aminnnn canım aminnn içini rahat tut🩷🙏🏻

Merhaba hoşgeldiniz tedaviniz hayırlı olsun güzel sonuçlar alın inşallah benim 5.ci gün 3 tane embriyom donduruldu a b c diye hiç bilgi vermedi transfer günü epikrizi vereceğiz orada resimde olacak zaten dediler başka bişi yok

Yaaaaa canımsın ender bilgi ve düşüncelerinden eksik etme lütfen 🤗🤗🤗🤗🤗
Her zaman pokişimmmmm🥰🌺🥰🥰🥰

X