2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Anladım duruma göre transfer zamanı değişiyor ozaman. Çok teşekkür ederim. Pazartesi haberinizi bekliyoruz 😊
Evet aynen öyle şimdi mesela ben tam nasil ilerleme olacak bilmiyorum aşama aşama gidiyoruz dedi doktor cuma görüşmem var soracağım transfer nasıl olacak diye o duruma göra karar verip söyleyecek 🤩 teşekkür ederim inşallah güzel haberler vermek nasip olur 💐

Bende şuan iğne kullanımı sürecindeyim cuma son kontrol nasipse pazartesi yumurta toplama işemi olacak merkezlere göre ve sizin opu sonrası durumunuza bakıyorlar ona göre transfer günü belirliyorlar ben devlette 2 defa donmuş olup adet bekledim oldum rahim kalınlığına bakılıp transfer işlemi olmuştu burası özel ve transfer günü zamanı pazartesi belli olacak inşallah 🌹

Bende 27 yaşındayım 8 senele oldu bugün evliliğimde hiç gebelik yaşamadım sebepsiz infertilite adı altında bu zaman kadar tedavi görüş nnr olmaya çalıştık ama nasip olmadı devletten özele raporlu geçiş yaptım İstanbul Gaziosmanpaşa Yeni Yüzyıl Üniversitesi Tüp Bebek merkezinde tedaviye başladım şuan Dr takibinde iğneler kullanıyorum dün ve bugün gonal-f 375 ve cetrotide iğnesi vurunuyorum 🙈🙈🙈
Ayyy hadi her bir igne bebegini sana yaklastirsin insallah 😊
Ah canim ya sebepsiz inferilite gercekten de zor, bir sebep yok, cozum bulmak zor ve zaman aliyor cevremde de var maalesef keske hicbir kadin bu hasreti cekmeseydi..
Ben genc kizken cocugu olmayanlara istemedikleri icin olmuyor sanirdim ve simdi diyorum Allahim keske o dusundugum sey dogru olsaydi ve hicbir kadin bu çabaya girmek zorunda kalmasaydi.
Tedavin sana sana getirsin, yasin gayet uygun ve basaracaksin anne olacaksin insallah 😊

Merhabalar bende Ekim ayı sonunda reglimin 2. günü maslak Acıbadem de tedaviye başlıyorum 🍀
Ayyyyy merhaba hoşgeldiniz 🌹 hayırlı olsun olacak olan tedaviniz inşallah 🌹 yıpranmışlıklara rağmen yarınlarla güzel umutla bakalım 😊
Ayyy hadi her bir igne bebegini sana yaklastirsin insallah 😊
Ah canim ya sebepsiz inferilite gercekten de zor, bir sebep yok, cozum bulmak zor ve zaman aliyor cevremde de var maalesef keske hicbir kadin bu hasreti cekmeseydi..
Ben genc kizken cocugu olmayanlara istemedikleri icin olmuyor sanirdim ve simdi diyorum Allahim keske o dusundugum sey dogru olsaydi ve hicbir kadin bu çabaya girmek zorunda kalmasaydi.
Tedavin sana sana getirsin, yasin gayet uygun ve basaracaksin anne olacaksin insallah 😊
Ben çok kötü süreçler yaşadım Rabbim kimseyi hiç bir şekilde ne dara düşürdün ne zora gerçekten çok çok yıpratıcı bir süreç 🥺

Hadi bakalım rastgele
Adetin kaçıncı günü iğnelere başladınız
Ben de adet gününü bekliyorum ilk gün ara ne zaman geleceğini söylicez dediler
Amin teşekkür ederim adetin 2.ci yada 3.cü günü başlanıyor kontrol sonra iğneler bi kaç gün sonra yine kontrol sonra gonal-f ve cetrotide kullanıyorsun yine kontrol duruma göre yumurta toplama günü veriyorlar ben bugün 14.00 bir kere daha cetrotide vurunup arayarak ovitralle iğnesi kullanacağım iki kolumdan

Bunlar burda da dursun 🤩🤩🤩🤩
IMG20230921210102.jpg

Gonal f i çok kutu görünce şaşırdım bi niye böyle diye sonra baktım 450 miş benimki 900 lük tü. Cetrotide bana 4 kutu verildi sen kaç kutu kullandın. Yarın kontrole gidicem bakalım nolcak seninde yarın Allah yardımcın olsun hayırlı olsun inşallah 😍 bide özel mesaj atamadım sana rica etsem mesaj atarmısın bana bişey sorucam

Gonal f i çok kutu görünce şaşırdım bi niye böyle diye sonra baktım 450 miş benimki 900 lük tü. Cetrotide bana 4 kutu verildi sen kaç kutu kullandın. Yarın kontrole gidicem bakalım nolcak seninde yarın Allah yardımcın olsun hayırlı olsun inşallah 😍 bide özel mesaj atamadım sana rica etsem mesaj atarmısın bana bişey sorucam
4 kutu kullandım cetrotide'den 🤩🤩🤩 amin inşallah rabbim işlerimiz de kolaylık versin niyetimiz tez hâsıl olsun 🌹🌹🌹

merhaba hayırlısı olsun inşallah herkes için benimde ekimde transferim dondurulmuş çift embriyo konulacak bu benim 3. denemem Allahın izniyle son olur inşallah ilk denemem tuttu kalp atışı durdu miniğimin kürtaj oldum 2. denemem hiç tutmadı bu ya nasip dedik başladıkk yine ben adetin 2. günü lucrin iğne vuruldum göbekten 14 gün sonra kontrol dediler 4 ekimde gideceğim sonraki süreç nasıl olacak bilmiyorum çünkü 2. denememde bu şekilde olmamıştı direk estrofermle başlamıştım şimdi önce lucrin oldum bakalım sonrası hayırlısı 🤗🥰

merhaba hayırlısı olsun inşallah herkes için benimde ekimde transferim dondurulmuş çift embriyo konulacak bu benim 3. denemem Allahın izniyle son olur inşallah ben adetin 2. günü lucrin iğne vuruldum göbekten 14 gün sonra kontrol dediler 4 ekimde gideceğim sonraki süreç nasıl olacak bilmiyorum çünkü 2. denememde bu şekilde olmamıştı direk estrofermle başlamıştım şimdi önce lucrin oldum bakalım sonrası hayırlısı 🤗🥰
Merhaba hoşgeldiniz aramıza 🌺 inşallah hakkınızda hayırlısı olur bende özelde ilk defa işlem görüyorum diğer 2 deneyim devlette olmuş baya uğraşmıştım beklemeler zamanlar derken sonuçsuz kalmıştı herşeyim

Merhaba hoşgeldiniz aramıza 🌺 inşallah hakkınızda hayırlısı olur bende özelde ilk defa işlem görüyorum diğer 2 deneyim devlette olmuş baya uğraşmıştım beklemeler zamanlar derken sonuçsuz kalmıştı herşeyim
hoşbulduk kıyamam çok zor süreçler bizi bizden başkası anlayamaz bende devlette yaptırıyorum malum maddiyat ege üniversitesi hastahanesi izmirde yapılıyor işlemlerim bu son denemem bakalım sonuç ne olacak hep tek embiryo konuldu bu sefer çift olacak 3. deneme olduğu için inşallah güzel olur hepimiz herkes için🧿

X