Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Merhaba kizlar bende 8 Nisan'da yani dün transfer oldum sağ kasığımda ara ara batma oluyor normal mi

Merhaba canım hoşgeldin 🤗
Hayırlı olsun transferin Rabbim yüzüne baksın sağlıcakla sıkı sıkı tutunsun bebişler inşallah Amin 🤲
Evet canım hepsi çok normal rahat ol inşallah bebeğin yerleşiyordur onun batmaları olsun inşallah 🤲🫶👼❤️

Bende var ama benim 15 yıl önce ortaya çıktı ilk çocuk olmadığı dönemde tüp bebek doktoruma başvurduk onlar kan tahlilleri yaptılar dedi sende tiroid var beni o bölümle ilgilen doktora yönlendirdi baya ilgi alaka dozumu bulduk 15 yıldır ilaç kullanıyorum doktor dedi ölene kadar içeceksin 100 mg lık içiyorum her sabah alıştım ilk uyandığımda ilacımı içiyorum 🤲🥹💕
Benimde 10 yıl oldu nerdeyse arada kafama göre biraktigim vs oldu yanlış birşey olsada yaptigim ama gebeliklerde transferlerde takip ederim ihmal etmem.

Transfer olan arkadaşlar hep yatıyor musunuz acaba ben dün oldum ama evde ufak tefek işler yapıyorum tabi dikkat ediyorum ama hep yatmıyorum acaba yanlış mı yapıyorum

Kanama önce azalıyor sonra kesiliyor hepsi normal çünkü hormon iğneleri folikülleri uyardığı için Rahim gebeliğe hazırlanıyor kalınlaşmaya başlıyor onun için kesiliyor. Ağrılar hepsi çok normal canım stres yapma kendine hinşallah şifa olsun sağlıklı kaliteli yumurtaların sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah Amin 🤲🥰👼
Ayyy bugün de ağrım hiç olmadı diye endişe ettim acaba büyümüyorlar mı diye çok teşekkür ederim inşallah bunca emek ve zahmetin bir karşılığı vardır hayırlısı olur

Arkadaşlar içinizde amh düşüklüğü sebebiyle tüp bebek deneyen var mı benim 0.39 çıktı tüp bebek için yeni yönlendirildim de konuyla ilgili hiçbir fikrim yok maalesef

Transfer olan arkadaşlar hep yatıyor musunuz acaba ben dün oldum ama evde ufak tefek işler yapıyorum tabi dikkat ediyorum ama hep yatmıyorum acaba yanlış mı yapıyorum
Ben yatıyorum canım bu vır kaç gün yatacağım garanti olsun içim rahat olsun diye. Zorunlu şeylerde kalkıyorum sonra ya yatıyorum ya da uzun oturuyorum

Kızlar benim belimde kasıklarımda ağrı oluyor hafif de alt karnimda adet olacak gibi sızı var bu sizde de oluyor mu estrofem progesteron fitil - dex iğne ve oksapar kullanıyorum Allah'tan bir sorun olmazsa yarın transfer bide TSH la ilgili tüm yorumları okuyunca canım sıkıldı benimde yüksek ve hiç bir ilaç vermedi tutunmaya engel olur mu ki 😢
TSH yüksekse ilaç vermesi gerekir. Mutlaka doktora yazın ilaç vercek mıydınız falan diye unutmuş olmasın. Ama şöyle de bir şey var TSH 20lerde bile olup sağlıklı bir sekilde doğum yapanlar var. Tedbir bizden takdir Allah'tan

Maşallah 🧿 maşallah 🧿 çok sevindim 🥲
Benim taze transfer olacak onun için rahim kalınlığı kendisi hazırlandı bir aksilik olmasa cuma günü Opu olacağım transfer hangi gün olur şu an bilmiyorum embriyo oluşması ve gelişmesine bağlı dilerim bir mucize olur toplanan hepsi döllenir sağlıklı bir şekilde inşallah Amin 🤲💕
Amin amin aminnn. Herşey cok güzel olacak merak etme 🩷

Canım 1 hafta var dusermi kafayı yiyeceğim
Balım bu arada sabah kahvaltı yapmadan 1 saat önce al ve birşey yeme daha etkili olması için bunu yap. Zaten doğru kullanımıda bu yemekten yarım saat önce alınması lazım etki etmesi için ama ben 1 saat önce kullanıyorum hatta bazen daha fazla boşluk yapıyorum . 1 haftada düşmesi için bu şekilde yapabilirsin bol su tüket .

Arkadaşlar içinizde amh düşüklüğü sebebiyle tüp bebek deneyen var mı benim 0.39 çıktı tüp bebek için yeni yönlendirildim de konuyla ilgili hiçbir fikrim yok maalesef
Canim benim durumum senden de kötüydü amh 0.16 yaş 40. Bugün transfer oldum allahın izniyle 😊 amh düşüklüğünde zaman kaybetmemek adına tüp bebeğe yönlendiriliyorsunuz ? Ama sadece amh degil fsh e2 de önemli. Adetin 2. Yada 3. Günü muayneye gidip yumurta rezervinize bakılıyor. Yumurta gelistirici ignelerle yaklaşık 8 10 günlük igne tedavisi başlanıyor. Yumurtalar tam olgunluğa ulaşınca zamanindan once catlamasin diye catlatma engelleyici, istenilen olgunluğa ulaşınca da catlatma iğnesi yapiliyor. Bu igneden yaklaşık 35.5 36 saatler arasında yumurta toplama işlemi ( opu ) yapiliyor. Anneden alinan yumurtalar ve babadan alinan sperm örnekleri laboratuvar ortaminda döllenip döllenen embriyo transfer edilecek duruma gelince de opudan yaklasik 5 günlük süre sonunda rahme transfer ediliyor. Sonrasi 10 12 14 gunler qrasinda kanda beta hcg yani gebelik testine bakiliyor

Back
X