2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Canım banyoya falan bak ben ne zaman kaybetsem banyodan çıkıyor ve hiç üzülme bi anda burdamıymış diyip buluvereceksin

Canım banyoya falan bak ben ne zaman kaybetsem banyodan çıkıyor ve hiç üzülme bi anda burdamıymış diyip buluvereceksin
Çok amin çok ihtiyacım var bu durumu yaşamaya gerçekten 8 senedir hiç birşey olmadı şimdi kaybetmem etkiledi o yüzden etkin değilim bugün

Sen merak etme çekmeceden bi yerden mutlaka olur olmaz yerden çıkar ben telefonu bi gün buzdolabına koymuşum saatlerce aradım çıkar canım merak etme çöpe atmamissindir

Ayyy kuzucum ya inşallah bulursun

İnşallah sana sıkı sıkı tutunurlar annesi

İnşallah doktoruma sordum sıkıntı yok bi ped yarısı dolacak kadar kanama olmazsa normal dedi. Bende öyle okudum yerleşme kanaması olarak yazıyor ama korktum bi an o kadar emek var
Güzel sonuçlar alacaksın inşallah öyle düşün bizlerde haber ver cnm bence kesin tutunma kanamasıydı

Güzel sonuçlar alacaksın inşallah öyle düşün bizlerde haber ver cnm bence kesin tutunma kanamasıydı
Ayy inşallah ya benim pek dinlenme olayım olmadı pek koşturmaca geçiyor misafir falan oluyor beni çok zorladı ama bebişim tutunmuştur inşallah haftaya test günüm haber veririm

Hayırlı olsun canım Ben opu sonrası antibiyotik bide ağrı kesici kullandım o kadar benden 9 tane yumurta toplandı 7 tane 5.gun embriyosu oluştu . İnşallah seninkilerde sıkıntısız bir şekilde olur
Maşallah ne güzel değer inşallah benimde öyle olur toplanabilecek gibi olan en fazla 10 tane gözüküyor

İlk defa duydum hasta bezini.

Başka isteyenler var mı kızlar ?

İlk defa duydum hasta bezini.

Başka isteyenler var mı kızlar ?
Ben acıbademde olacagım orda yakın zamanda olan bı kızla konustum Kendılerı bez takıyolarmış beze yapamazsan da sonda takıyorlarmjş 2 saat kaldırmamak ıcın. Bırde o 2 saat sureyle Gebelıgın oluşması ıcın serum takıyolarmış süt gıbı bıseymıs Duydunuzm sızde

Evet bağışıklık serumu deniliyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…