- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.741
Ben çok üzgünüm sanki ihanet etmiş gibiyim ya psikolojim bozuldı resmenCanım inşallah bulursunbende geçen eşimin ilaçlarını attım heralde heryeri aradık bulamadık bu ara biraz dalgınlık var
Canım banyoya falan bak ben ne zaman kaybetsem banyodan çıkıyorSabahtan beri aramadığım her kalmadı bulamadım galiba çöpe gitti grip olmuştum bi kaç peçete de orta sehpa üzerinde idi aldım çöpe attım onları ama elime çarpardı mutlaka büyük değildi çünkü peçeteler ne oldu nasıl oldu hatırlamıyorum da çok moralim bozuk yaaa dua edin bi mucize olsun ansızın çıksın önüme....
Çok amin çok ihtiyacım var bu durumu yaşamaya gerçekten 8 senedir hiç birşey olmadı şimdi kaybetmem etkiledi o yüzden etkin değilim bugünCanım banyoya falan bak ben ne zaman kaybetsem banyodan çıkıyorve hiç üzülme bi anda burdamıymış diyip buluvereceksin
Sen merak etme çekmeceden bi yerden mutlaka olur olmaz yerden çıkar ben telefonu bi gün buzdolabına koymuşum saatlerce aradımSabahtan beri aramadığım her kalmadı bulamadım galiba çöpe gitti grip olmuştum bi kaç peçete de orta sehpa üzerinde idi aldım çöpe attım onları ama elime çarpardı mutlaka büyük değildi çünkü peçeteler ne oldu nasıl oldu hatırlamıyorum da çok moralim bozuk yaaa dua edin bi mucize olsun ansızın çıksın önüme....
Canım olsun bu kadar üzülme belki atmamıssındır çıkar bi yerdenBen çok üzgünüm sanki ihanet etmiş gibiyim ya psikolojim bozuldı resmen
İnşallah canım bence iyiye işaretYumoslar büyüdükçe baskı ve su gibi akıntım arttı inşallah iyiye işarettir
İnşallah cnm 5 gündür estofrem kullanıyorum bakalım ne kadar kullanacağımYanına birden fazla al ama canım transferden sonra çok fazla idrara çıkıyorsun en az 3 tane al fikrimceinşallah hayırlısı ile atlatırsın sende
Ayyy kuzucum ya inşallah bulursunSabahtan beri aramadığım her kalmadı bulamadım galiba çöpe gitti grip olmuştum bi kaç peçete de orta sehpa üzerinde idi aldım çöpe attım onları ama elime çarpardı mutlaka büyük değildi çünkü peçeteler ne oldu nasıl oldu hatırlamıyorum da çok moralim bozuk yaaa dua edin bi mucize olsun ansızın çıksın önüme....
İnşallah sana sıkı sıkı tutunurlar annesiBen de ikinci regl bekliyorum sanırım daha 10 12 gün var. Opudan sonra regl tarihlerim değişti. İlk regli 5 gün sonra oldum. Şimdi ilkinin üzerinden 5 hafta geçti ama yeni ovülasyon oldu. İnşallah Aralık ayına kalmam ama Kasım sonu gibi (en iyi ihtimalle) donmuş 2 adet embriyo transferi olucam
Güzel sonuçlar alacaksın inşallah öyle düşün bizlerde haber ver cnm bence kesin tutunma kanamasıydıİnşallah doktoruma sordum sıkıntı yok bi ped yarısı dolacak kadar kanama olmazsa normal dedi. Bende öyle okudum yerleşme kanaması olarak yazıyor ama korktum bi an o kadar emek var
Ayy inşallah ya benim pek dinlenme olayım olmadı pek koşturmaca geçiyor misafir falan oluyor beni çok zorladı ama bebişim tutunmuştur inşallah haftaya test günüm haber veririmGüzel sonuçlar alacaksın inşallah öyle düşün bizlerde haber ver cnm bence kesin tutunma kanamasıydı
Maşallah ne güzel değerHayırlı olsun canımBen opu sonrası antibiyotik bide ağrı kesici kullandım o kadar benden 9 tane yumurta toplandı 7 tane 5.gun embriyosu oluştu . İnşallah seninkilerde sıkıntısız bir şekilde olur
Estrofemi ben transfer öncesi ve sonrası kullanıyorum doktorum devam etmemi söylediİnşallah cnm 5 gündür estofrem kullanıyorum bakalım ne kadar kullanacağım
Aminnn hepimizinŞimdiden gözün aydın canımRabbim kucagina almayida nasip etsin
Tesekkur ederimCanımmm inşallah bebişler tutunur güzel haberlerini bekliyoruzkaçıncı gün embriyosu transfer edildi
Ayy hadi hayırlısı olsun inşallah canım Rabbim hayırlı saqlikli evlat nasip etsin hepimize
İlk defa duydum hasta bezini.Bizden hasta bezi istendi seni yatağa aldıklarında yattığın yerden hasta bezine tuvaletini yapıyorsun. 2 saat yataktan kalmama izin vermediler canım. Yinede sen klinikle konuş belki sizdende hasta bezi istenir. Hazırlıklı gidersin
Ben acıbademde olacagım orda yakın zamanda olan bı kızla konustum Kendılerı bez takıyolarmış beze yapamazsan da sonda takıyorlarmjş 2 saat kaldırmamak ıcın. Bırde o 2 saat sureyle Gebelıgın oluşması ıcın serum takıyolarmış süt gıbı bıseymıs Duydunuzm sızdeİlk defa duydum hasta bezini.
Başka isteyenler var mı kızlar ?
Evet bağışıklık serumu deniliyor sanırım.Ben acıbademde olacagım orda yakın zamanda olan bı kızla konustum Kendılerı bez takıyolarmış beze yapamazsan da sonda takıyorlarmjş 2 saat kaldırmamak ıcın. Bırde o 2 saat sureyle Gebelıgın oluşması ıcın serum takıyolarmış süt gıbı bıseymıs Duydunuzm sızde
Önemli olan olan çokluğu değil canım kaliteli olması inşallah senide Rabbim sevindirirMaşallah ne güzel değerinşallah benimde öyle olur toplanabilecek gibi olan en fazla 10 tane gözüküyor