2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Transfere gidiyorum 9-10 gibi olacak inşallah dualarınızı beklerim 3.transferim alma her defasinda ilk gibi ayrı bir umutla nasibimizde bu kez vardır insaallah zamanı gelmiştir
Dualarımız seninle canım. Olcak bu sefer bol bol dua et olumlu düşün. Bebişin sana tutunacak inşallah Rabbimin izni ile

İşte transfere kadar acaba nenkadar sürer kullanmam merak ettiğim o canım sen ne kadar kullandın transfere kadar hatırlıyor musun
Benim toplam ilk günden son güne ilaçlarım 9 gün sürdü. Estrofemi transfer öncesi 5 gün kullandım. Şuan yine kullanmaya devam ediyorum canım. Sonuç alana kadar kullan denildi.

Raporlu aldım ben canım. Raporsuz fiyatı 1 kutu 5600 TL. Toplam ben 3 kutu gonal f 6 kutu cetrotide ve vitaminlere bide çatlama ignesine 5500 falan verdim raporlu hali bu fiyat
Merhaba rapor nasıl alınıyor acaba ne demek gerekiyor benim hastanem ısrarla sadece devlet hastaneleri raporlu yazabilir diyor

Merhaba rapor nasıl alınıyor acaba ne demek gerekiyor benim hastanem ısrarla sadece devlet hastaneleri raporlu yazabilir diyor
Tüp bebek merkezine gidip rapor almak istediğini söylediğinde sana istenilen belgeleri söylüyorlar. O sırada senden ve eşinden gerekli tahliller alınıyor canım. herhangi bir sorun çıkmadığında veriyolar zaten. Öncesinde ben 1 ay kadar hastaneye gittim geldim. Testler kontroller derken 1 ayı buldu rapor almam. Eğitim araştırma hastanelerine bak istersen.

Çabuk geçer gün kuzum allah hayırlısyla pozitif sonuç göstersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…