- 8 Aralık 2020
- 1.006
- 1.003
- 31
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.781
Dualarımız seninle canım. Olcak bu sefer bol bol dua et olumlu düşün. Bebişin sana tutunacak inşallah Rabbimin izni ileTransfere gidiyorum 9-10 gibi olacak inşallah dualarınızı beklerim3.transferim alma her defasinda ilk gibi ayrı bir umutla nasibimizde bu kez vardır insaallah zamanı gelmiştir
Benim toplam ilk günden son güne ilaçlarım 9 gün sürdü. Estrofemi transfer öncesi 5 gün kullandım. Şuan yine kullanmaya devam ediyorum canım. Sonuç alana kadar kullan denildi.İşte transfere kadar acaba nenkadar sürer kullanmam merak ettiğim o canım sen ne kadar kullandın transfere kadar hatırlıyor musun
Çok sevindim canımTransfere gidiyorum 9-10 gibi olacak inşallah dualarınızı beklerim3.transferim alma her defasinda ilk gibi ayrı bir umutla nasibimizde bu kez vardır insaallah zamanı gelmiştir
Canım ben onu sordum asistana başka bir isim verdi bana 17sinde doktorla konuşacağım tekrardanİntralip serum sa dediğiniz bende aldım pazartesi takılacak. Nasıl olacak bilmiyorum.
Ay hadi hayırlı olsunTransfere gidiyorum 9-10 gibi olacak inşallah dualarınızı beklerim3.transferim alma her defasinda ilk gibi ayrı bir umutla nasibimizde bu kez vardır insaallah zamanı gelmiştir
İçeriği intralipid ilacın adı clinoleic ve omegaven var bildiğim ben clinoleic aldımCanım ben onu sordum asistana başka bir isim verdi bana 17sinde doktorla konuşacağım tekrardan
Merhaba rapor nasıl alınıyor acaba ne demek gerekiyor benim hastanem ısrarla sadece devlet hastaneleri raporlu yazabilir diyorRaporlu aldım ben canım. Raporsuz fiyatı 1 kutu 5600 TL. Toplam ben 3 kutu gonal f 6 kutu cetrotide ve vitaminlere bide çatlama ignesine 5500 falan verdim raporlu hali bu fiyat
Insallah mutlu haberlerini alirizTransfere gidiyorum 9-10 gibi olacak inşallah dualarınızı beklerim3.transferim alma her defasinda ilk gibi ayrı bir umutla nasibimizde bu kez vardır insaallah zamanı gelmiştir
Tüp bebek merkezine gidip rapor almak istediğini söylediğinde sana istenilen belgeleri söylüyorlar. O sırada senden ve eşinden gerekli tahliller alınıyor canım. herhangi bir sorun çıkmadığında veriyolar zaten. Öncesinde ben 1 ay kadar hastaneye gittim geldim. Testler kontroller derken 1 ayı buldu rapor almam. Eğitim araştırma hastanelerine bak istersen.Merhaba rapor nasıl alınıyor acaba ne demek gerekiyor benim hastanem ısrarla sadece devlet hastaneleri raporlu yazabilir diyor
Rapor bayağı maliyeti azaltıyor. Toplam ben 18 falan harcadım galiba. Bide rapor olunca embriyo dondurmak istediğinde ilk 1 yıl ücretsiz oluyor oda bi avantajMerhaba rapor nasıl alınıyor acaba ne demek gerekiyor benim hastanem ısrarla sadece devlet hastaneleri raporlu yazabilir diyor
Çok teşekkür ederim canım Rabbim hepimizi umduğuna kavustursunCanım inşallah güzel haberlerini alıcazpozitif ol elini karnına koy dua et hazırım de Allah’ın izniyle kavuşacaksın inşallah
Amin canım çok sağolDualarımız seninle canım. Olcak bu sefer bol bol dua et olumlu düşün. Bebişin sana tutunacak inşallah Rabbimin izni ile
Amin amin Allah razı olsun canım benimÇok sevindim canımRabbim ne muradın varsa versin inşallah
İnsaallahInsallah mutlu haberlerini aliriz
AminAy hadi hayırlı olsun
Çabuk geçer gün kuzum allah hayırlısyla pozitif sonuç göstersinKızlaaaar doktordan geliyorum 17 Kasım kontrol ve aksilik çıkmazsa 23 Kasım transfer olacakmışestrofem ve corasprin başlattılar süre çok uzunmuş ya ben hemen bi haftaya çağırırlar diye düşünüyordum
Çok çok aminn cümlemize inşallahÇabuk geçer gün kuzum allah hayırlısyla pozitif sonuç göstersin
Bende şuan omegrav kullanıyorum 60lı son 7 tane kaldıİçeriği intralipid ilacın adı clinoleic ve omegaven var bildiğim ben clinoleic aldım
Ben çok üzgünüm sanki ihanet etmiş gibiyim ya psikolojim bozuldı resmen
[/QUOTE
Yüzüktür takılma o kadar çıkar bir yerden canım. Bende dalgınlıkla çöpe atmıştım sonra aklıma gelip çöpe bakınca buldum. ummadığın anda çıkcak karşına