2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ayy inşallah ya benim pek dinlenme olayım olmadı pek koşturmaca geçiyor misafir falan oluyor beni çok zorladı ama bebişim tutunmuştur inşallah haftaya test günüm haber veririm
İnşallah benimde haftaya belki transfer günüm olur canım çifte mutluluk olur belki

Ben Bursa Acıbadem’de oluyorum daha önce oldum hiç öyle bişey yaşamadım duymadım canım

İşte transfere kadar acaba nenkadar sürer kullanmam merak ettiğim o canım sen ne kadar kullandın transfere kadar hatırlıyor musun
Bana doktorum adetin 6.günü yazdı halada ben kullanıyorum önce günde 3 taneydi sonra günde 4 oldu sonuç pozitif bile olsa bazı ilaçlar 12 haftaya kadarda kullaniliyomus

Transfere gidiyorum 9-10 gibi olacak inşallah dualarınızı beklerim 3.transferim alma her defasinda ilk gibi ayrı bir umutla nasibimizde bu kez vardır insaallah zamanı gelmiştir
Canım inşallah güzel haberlerini alıcaz pozitif ol elini karnına koy dua et hazırım de Allah’ın izniyle kavuşacaksın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…