2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ayy inşallah ya benim pek dinlenme olayım olmadı pek koşturmaca geçiyor misafir falan oluyor beni çok zorladı ama bebişim tutunmuştur inşallah haftaya test günüm haber veririm ☺️
İnşallah benimde haftaya belki transfer günüm olur canım ☺️☺️☺️ çifte mutluluk olur belki

Ben acıbademde olacagım orda yakın zamanda olan bı kızla konustum Kendılerı bez takıyolarmış beze yapamazsan da sonda takıyorlarmjş 2 saat kaldırmamak ıcın. Bırde o 2 saat sureyle Gebelıgın oluşması ıcın serum takıyolarmış süt gıbı bıseymıs Duydunuzm sızde
Ben Bursa Acıbadem’de oluyorum daha önce oldum hiç öyle bişey yaşamadım duymadım canım

İşte transfere kadar acaba nenkadar sürer kullanmam merak ettiğim o canım sen ne kadar kullandın transfere kadar hatırlıyor musun
Bana doktorum adetin 6.günü yazdı halada ben kullanıyorum önce günde 3 taneydi sonra günde 4 oldu sonuç pozitif bile olsa bazı ilaçlar 12 haftaya kadarda kullaniliyomus

Transfere gidiyorum 9-10 gibi olacak inşallah dualarınızı beklerim 🤲🥰 3.transferim alma her defasinda ilk gibi ayrı bir umutla nasibimizde bu kez vardır insaallah zamanı gelmiştir 💜💜
Canım inşallah güzel haberlerini alıcaz 🙏🏻🙏🏻 pozitif ol elini karnına koy dua et hazırım de ☺️☺️ Allah’ın izniyle kavuşacaksın inşallah 🥰

Ben acıbademde olacagım orda yakın zamanda olan bı kızla konustum Kendılerı bez takıyolarmış beze yapamazsan da sonda takıyorlarmjş 2 saat kaldırmamak ıcın. Bırde o 2 saat sureyle Gebelıgın oluşması ıcın serum takıyolarmış süt gıbı bıseymıs Duydunuzm sızde
[/QU
Aynen idrara çıkman iyiymiş.sonda hamilelik durumu için zararlıymış. Beze yapmak için zorlayın kendinizi kızlar. Bana serum takılmadı

X