- 15 Ekim 2023
- 890
- 1.747
- 25
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.761
Bende ilk defa duydum ben sadece afedersiniz ördeğe yaptim onu ilk kez duydumİlk defa duydum hasta bezini.
Başka isteyenler var mı kızlar ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ilk defa duydum ben sadece afedersiniz ördeğe yaptim onu ilk kez duydumİlk defa duydum hasta bezini.
Başka isteyenler var mı kızlar ?
İntralip serum sa dediğiniz bende aldım pazartesi takılacak. Nasıl olacak bilmiyorum.Evet bağışıklık serumu deniliyor sanırım.
İnşallah benimde haftaya belki transfer günüm olur canım çifte mutluluk olur belkiAyy inşallah ya benim pek dinlenme olayım olmadı pek koşturmaca geçiyor misafir falan oluyor beni çok zorladı ama bebişim tutunmuştur inşallah haftaya test günüm haber veririm
Kuzucummm inşallah bulursun yaaaBen çok üzgünüm sanki ihanet etmiş gibiyim ya psikolojim bozuldı resmen
Bunu öğrenmek çok iyi oldu ben hiç tutamam normalde de böyle biraz tutma da sorunum var rezil olup çıkmak istemiyorumKızlr cok cok aşırı sıkışık olmaya gerek yok mesane yarıdan fazla dolu olsa yeterli o yüzddn ben 2 saat yattım dayandım o halde
Ben Bursa Acıbadem’de oluyorum daha önce oldum hiç öyle bişey yaşamadım duymadım canımBen acıbademde olacagım orda yakın zamanda olan bı kızla konustum Kendılerı bez takıyolarmış beze yapamazsan da sonda takıyorlarmjş 2 saat kaldırmamak ıcın. Bırde o 2 saat sureyle Gebelıgın oluşması ıcın serum takıyolarmış süt gıbı bıseymıs Duydunuzm sızde
İşte transfere kadar acaba nenkadar sürer kullanmam merak ettiğim o canım sen ne kadar kullandın transfere kadar hatırlıyor musunEstrofemi ben transfer öncesi ve sonrası kullanıyorum doktorum devam etmemi söyledi
Bana doktorum adetin 6.günü yazdı halada ben kullanıyorum önce günde 3 taneydi sonra günde 4 oldu sonuç pozitif bile olsa bazı ilaçlar 12 haftaya kadarda kullaniliyomusİşte transfere kadar acaba nenkadar sürer kullanmam merak ettiğim o canım sen ne kadar kullandın transfere kadar hatırlıyor musun
Hastaneye sıkışık gitmesende olur git işlemleri yaptırana kadar yanına su al iç sıkışık gidip orda bekleme bence ben öyle yaptımBunu öğrenmek çok iyi oldu ben hiç tutamam normalde de böyle biraz tutma da sorunum var rezil olup çıkmak istemiyorum
İnşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallahOn
Önemli olan olan çokluğu değil canım kaliteli olması inşallah senide Rabbim sevindirir
Amin aminİnşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah
İnşallah kasım tablosu bol bol bebişle dolsunİnşallah benimde haftaya belki transfer günüm olur canım çifte mutluluk olur belki
Kayserı acıbadem benımkı. Demekkı her yerde ve her hoc farklı canımBen Bursa Acıbadem’de oluyorum daha önce oldum hiç öyle bişey yaşamadım duymadım canım
Belgede gebelıgın tutunması ıcın yazıyodu ama ne serumu bılmıyorm tabı bendeEvet bağışıklık serumu deniliyor sanırım.
Ne yaptın canım buldunmu yuzuguBen çok üzgünüm sanki ihanet etmiş gibiyim ya psikolojim bozuldı resmen
Canım inşallah güzel haberlerini alıcaz pozitif ol elini karnına koy dua et hazırım de Allah’ın izniyle kavuşacaksın inşallahTransfere gidiyorum 9-10 gibi olacak inşallah dualarınızı beklerim 3.transferim alma her defasinda ilk gibi ayrı bir umutla nasibimizde bu kez vardır insaallah zamanı gelmiştir
Ben acıbademde olacagım orda yakın zamanda olan bı kızla konustum Kendılerı bez takıyolarmış beze yapamazsan da sonda takıyorlarmjş 2 saat kaldırmamak ıcın. Bırde o 2 saat sureyle Gebelıgın oluşması ıcın serum takıyolarmış süt gıbı bıseymıs Duydunuzm sızde
[/QU
Aynen idrara çıkman iyiymiş.sonda hamilelik durumu için zararlıymış. Beze yapmak için zorlayın kendinizi kızlar. Bana serum takılmadı