- 28 Nisan 2011
- 411
- 361
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.721
Evet bende YouTube dan bakıp yapayım dedim de zor baya işlemesi.Amigurimi zormuş ya ellerim koptu ama ipleri çok renkli ve bana bebişleri hatırlatıyor
yaa cık üzüldüm her yere baktın mı evde mi dışarıda mıKızlarrrr evlilik yüzüğümü kaybettim
Ya parmağımı çok sıkıyordu gece çıkardım orta sehpanın üzerine koydum iki gündür ordaydı baktım yok evi taradım ettim yok eşim çöpe attın belki diyo ama hatıryamıyorum sadece gözümün önüne masanın üstü geliyor gelen gidenim de olmadı hiçyaa cık üzüldüm her yere baktın mı evde mi dışarıda mı
İnşaAllahhEn kısa zamanda olursun canım
Suanki Acıbadem hastanesi canım vala bılmıyorum gecıyormu ama recetelı aldıgım bazı ılacların fiyatı dusuyormuş. ama opudan sonra 4 bın tl ılac almıştım zsten yumurta buyutme ıgnelerını 9.500 e almıştım Yani Transfer hazırlıgındakı bazı ıgneleri herhalde devlet hastanesı yazıyormuş Olmadı onları oyle yaparım
Tmm cnm
Ooooo hadi bol şanslar
Peki şu anki gittiğin merkezde rapor geçiyor mu eğer öyle bir durum varsa keşke aşılama üzerinden rapor çıkartsaydın
Ben de ikinci regl bekliyorum sanırım daha 10 12 gün var. Opudan sonra regl tarihlerim değişti. İlk regli 5 gün sonra oldum. Şimdi ilkinin üzerinden 5 hafta geçti ama yeni ovülasyon oldu. İnşallah Aralık ayına kalmam ama Kasım sonu gibi (en iyi ihtimalle) donmuş 2 adet embriyo transferi olucamİnşallah canım senim sürecin nasıl Suan ben 28 ind regl oldum esrofrem folik asit başladım dondurulmuş embriyo transferi için hazırlanıyoruz inşallah
Ay canım ya inşallah çıkar bir yerlerdenKızlarrrr evlilik yüzüğümü kaybettim
Yanlış bilmiyosam ilk gün sayılmıyor galiba emin degilimKızlar ben çarşamba qunu transfer oldum saat 4te buqün 3.qunummu oluyo acaba
Hadi yaaYanlış bilmiyosam ilk gün sayılmıyor galiba emin degilim
carsamba yani transfer oldugun gun sayilmiyor bugun 2.gun ben de 15 dk kadar once ciktim transferden insallah bu sefer bebislerim tutunurKızlar ben çarşamba qunu transfer oldum saat 4te buqün 3.qunummu oluyo acaba
cikar bir yerden umarimKızlarrrr evlilik yüzüğümü kaybettim
Hayırlı olsun inşallah pozitif olur Allah herkese anneliği tatdirsin sağlıkla ve afiyetlecarsamba yani transfer oldugun gun sayilmiyor bugun 2.gun ben de 15 dk kadar once ciktim transferden insallah bu sefer bebislerim tutunur
tesekkur ederim guzel dilekleriniz icinHayırlı olsun inşallah pozitif olur Allah herkese anneliği tatdirsin sağlıkla ve afiyetlekaçıncı denemeniz ?
Şimdiden gözün aydın canımcarsamba yani transfer oldugun gun sayilmiyor bugun 2.gun ben de 15 dk kadar once ciktim transferden insallah bu sefer bebislerim tutunur
Ayy hadi hayırlısı olsun inşallah canım Rabbim hayırlı saqlikli evlat nasip etsin hepimizecarsamba yani transfer oldugun gun sayilmiyor bugun 2.gun ben de 15 dk kadar once ciktim transferden insallah bu sefer bebislerim tutunur
Canımmm inşallah bebişler tutunur güzel haberlerini bekliyoruzcarsamba yani transfer oldugun gun sayilmiyor bugun 2.gun ben de 15 dk kadar once ciktim transferden insallah bu sefer bebislerim tutunur
Canım inşallah bulursunSabahtan beri aramadığım her kalmadı bulamadım galiba çöpe gitti grip olmuştum bi kaç peçete de orta sehpa üzerinde idi aldım çöpe attım onları ama elime çarpardı mutlaka büyük değildi çünkü peçeteler ne oldu nasıl oldu hatırlamıyorum da çok moralim bozuk yaaa dua edin bi mucize olsun ansızın çıksın önüme....